כ קריסטל צרפתייה מילפית ת'א - סקס אדיר

קריסטל צרפתייה מילפית ת'א

1
ביקרתי אצלה בסוף השבוע שעבר מנסה בכל כוחה ומרצה
להוציא אותך מרוצה
לא הסכימה לסקס מלא אך מציצה עם....קיבלתי בכיף
לסיכום מילפית עסיסית לאוהבי הזאנר
סקסית ודי שירותית 300
ממוקמת על רחוב הירקון דירה פרטית
טלפון בפרטי לאט ובטוח לבקשתה
לשמור על שפיות.כסף זה לא חול

8
אז ככה אחרי הנפילה בירקון הדיווח השני אמרתי נלך על בטוח נחזור לקריסטל בעמל אחרי שחזרה,הצגתי את עצמי כאיש מן הפורום היא מודעת לפורום , נכנסתי לדירה יסמין הייתה שם בחורה באמת לא יפה!!! לגבי הדירה היא אכן לא נקייה ולא ברמה של הירקון ,המיטה כמעט נפלה פעמים לא יציבה באמצע המסאג, היחס שלה לא השתנה עיסוי חזק ומקצועי התחילה חלש אך הצגתי שאני אוהב עיסוי חזק נותנת להכניס אצבעות כוס רטוב מאוד!!! אוהבת שנוגעים ,היא מעוניינת לקחת אנשים דרך הפורום מסרה לי טלפון היא עובדת במקומות אחרים ,בדקתי זמנים 43 דקות מאז שנכנסתי ויצאתי 220 שקל לפי דעתי ביחס לנפילה שהיתה לי ,אם הדירה היתה יותר טובה הציון היה 8. לגבי המראה כבר הסבירו המון חזה גדול וטבעי בטן נפולה שיער קארה בחורה נאה

10
קנדית עם שדיים מהממים ואמיתיים, מילפית שכל אחד היה רוצה לטחון...נמצאת העמל רמת גן בשעות הבוקר..הייתי כל כך חרמן שתיקתקה אותי 20 דקות כולל מקלחת ב220 שקל...את הפגישה העברנו על הספה שאני מלטף אותה ואת שדיה הרכים והיא מחרמנת אותי..לא נותנת לגעת במנוע ולא בשבלול אלא רק בשדיים...לגבי עיסוי אין לי מושג...תהנו ממנה, אבל קחו בחשבון שהיא מתקתקת...
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”