כ עדכון: מיה/דיאנה עזבה את חזקיהו המלך ללוונסקי 134 - דף 2 - סקס אדיר

עדכון: מיה/דיאנה עזבה את חזקיהו המלך ללוונסקי 134

11
[QUOTE=צעיר לנצח]אני מסכים שכולנו הולכים על חבל דק.
וישנם לא מעט כאלה שמבקרים גם בכוכים הכי אפלים בדרום תל אביב ואחרי זה מבלים במקומות יותר מהוגנים ומקבלים מציצה חשופה, ויתכן שמעבירים (ומקבלים) מחלות למיניהן
בסופו של דבר, כולנו מטומטמים שהזין מנהל אותנו.
ובכל זאת, יש לכל אחד את הגבול שלו

[/QUOTE]

הזונות בגרוש בלוינסקי יודעות שהן משחקות באש ולכן הן מאד נזהרות ולא ימצצו לך בלי קונדום בשום מחיר.
המסוכנות הן הזונות בגרוש וחצי, "המהוגנות" בלשונך,שבין היתר אתה ממליץ עליהן, כי קהל היעד שלהן הוא צרכני התיקתוקיות.
כדי להתחרות הן מציעות מציצה חשופה ולעיתים ללקוחות קבועים גם זיון ללא.
על זה נאמר,זו נבלה וזו טרפה.
התחביב שלנו מסוכן וכולנו יודעים זאת והגבולות מטשטשים והולכים...
אבל הרי לא נוותר עליו,עליהן?!...
האדם אינו אלא תבנית הלך רוחו

14
אני מבקר את הגברת כבר הרבה שנים. כל פעם במקום אחר. אתמול פגשתי אותה בחדר שממוקם ברחוב פיין 11. השרות כרגיל אדיב וחייכני.ועולה 100 ש"ח ללא כל הפרעה. חוץ מהמיקום הגרוע כל מי שנהנה ממפגש עם דיאנה בעבר יכול לשחזר את החוויה.
DAN

15
[QUOTE=dayyag1]אני מבקר את הגברת כבר הרבה שנים. כל פעם במקום אחר. אתמול פגשתי אותה בחדר שממוקם ברחוב פיין 11. השרות כרגיל אדיב וחייכני.ועולה 100 ש"ח ללא כל הפרעה. חוץ מהמיקום הגרוע כל מי שנהנה ממפגש עם דיאנה בעבר יכול לשחזר את החוויה.

DAN [/QUOTE]

תוכל לתת לי בבקשה את מספר פלאפון של המקום ?
פגשת אותה בבוקר או בערב ?

16
אחת הבחורות החביבות, מאד רזה.

המיקום החדש נוראי.
חברים יקרים, מספיק להתבייש! תתחילו לדבר על החרמנות שלכם עם מי שאפשר (אמא, אבא, בני דודים, חברות וחברים טובים). סקס זה טבעי, גם אם זה בחינם וגם אם זה לא...

19
מצאתי את דיאנה בפיין 11. עדיין שירותית ומחייכת
יש שם שתי כניסות ושלושה בחורות בכל כניסה, כולן רוסיות מבוגרות ולא מושכות ׁׁׁׁׂ(כולל דיאנה) אבל אחלה מחיר.
החדר היה קטן מאוד, וגם המיטה צרה, מגביל בתנוחות.
דיאנה נמצאת שם רב בערבים 5-9.

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס להמונים בזיל הזול / מבוגרות 40+ סקס בדרום תל אביב”