עקיצה לא נורמלית-אזהרה לכולם
12http://www.sexadir8.com/forum/forum_posts.asp?TID=40343
מי שמאונן לא מזיין
13אני יכול ללכת להתלונן במשטרה-אבל מה זה בידיוק יעזור לי? האם יש לי הוכחה כלשהיא שנתתי להם כסף? אין.... ואגב- רק אם נתגבש מס' חברים שנפלו ונעשה להם כיפה אדומה אזי נוכל עוד איך שהוא לעשות משהו....למי ששאל על טלפון -אני יכול לכתוב המספר אבל בטוח שכעת כסר יש מס' אחר...ואגב-ללכת למשטרה? אני לא יודע אם זה כדאי...הרי בסה"כ אולי גם אני עשיתי משהו פלילי- סוג של סירסור...לתת לבחורה כסף בשביל זנות...אז אולי אני סתם מפיל את עצמי....לולי זה הייתי מתלונן-כי אני לא נשוי ואין לי ממה לפחד....סה"כ רציתי להנות ונפלתי.....בכל מקרה המסקנה הבאה היא כזו "לעולם אבל לעולם אל תשלם כל עוד אתה לא נמצא בדירה!!!!!" בלי שטיקים של אני רק הולכת וקונה משהו...או רק הולכת ומשלמת חוב לועד הבית וכבר חוזרת....
14גם אני נתקלתי ב-2 החברות, אתיופית ורוסיה. אספתי אותן מרמלה אמרו לי 400 שקל סקס באוטו עם שתיהן, העברתי כסף וטחנתי את האתיופית בדוגי כשהשניה מחזיקה לי את הביצים, חווייה קצת מוזרה אבל סבבה.
דרך אגב האתיופית מלאה, עם פנים מדהימות, חזה ענק, יודעת לדבר ויודעת להזדיין. שחקנית אמיתית.
אחרי זה אמרו לי שהן רוצות להמשיך את החגיגה אצלי בבית (עוד 1000) ושהן גם מזדיינות אחת עם השניה ועושות הכל.
אמרתי יאללה חיים פעם אחת. האתיופית הדליקה אותי לגמרי.
מפה לשם אמרו תביא את הכסף עכשיו, נעצור בת"א להתארגן על ירוק, נקנה אוכל ושתיה.
אמרתי להן כסף רק בבית לא לפני.
אמרו סבבה. רק נקנה לנו לאכול אנחנו רעבות.
עצרתי ליד האופה מבגדד, אמרו תביא כסף לטוסטים. נתתי 100 שקל וחיכיתי באוטו, מפה לשם הן הלכו ולא חזרו.
ועכשיו אני מבין שניצלתי מעקיצה הרבה יותר גדולה.
אמרו לי שקוראים להן קורל וספיר. דרך me מצאתי את השמות האמיתיים - לא יודע אם מותר לפרסם, האתיופית בפייסבוק "עדי קאסה" והחברה שלה "תמי כהן". האתיופית זיון טוב אבל רק אם יש לכם דרך להימנע מעקיצה.
15רק אתמול ראיתי ביוטיוב פרסום של משטרת ישראל עם אזהרה לגבי ניסיונות סחיטה באינטרנט.
תברר מי במשטרה עוסקים בנושא הזה. נראה לי שתוכל גם לתת טיפ אנונימי מבלי להיחשף. זה דורש קצת מאמץ למצוא את האגף הנכון. תתקשר מטלפון שלא ניתן לקשור אותו אליך. ותסביר שאתה צריך לשמור על אנונימיות. מדובר פה בעוקץ סידרתי וזה צריך לעניין אותם.
אגב- זנות חוקית בארץ. השידול לזנות -לא. השאלה היא איפה עובר הגבול. אם הבחורות מציעות את שירותיהן- אני נוטה לחשוב שאין לך מה לחשוש. אם נאלצת לבצע פעולות שכנוע- יכול להיות שזה תחום אפור.
מצד שני, בעידן הפמינאצי- יכול להיות שעדיף לך לא לקחת סיכון ולשמור על אנונימיות מול המשטרה.
16אני חושב שפתחו פרופיל בשוגר דדי. מגדל העמק...2000 שח לזיון ללא מציצה וללא אנאלי...מה נשאר להגיד...
17אהלן
אני מבאר שבע
גם אני ראיתי את המודעה בוואלה צט- "מתארגנות על גבוה" משהו כזה
קבענו 800 שח למפגש עם שתיהן בדירה באזור ד למפגש של שעתיים כולל הכל וכו...הבטיחו לי כל מה שרציתי( שזו הנורה מספר אחת!)
פגשתי אותן ברחוב כך הן רצו ואמרו שאביא את הכסף הן יתארגנו ואז נלך לדירה
למזלי יש לי מספיק נסיון עם נשים מהתחום כך שלא נפלתי בפח ואמרתי לה בשמחה רק תביא את הנייד שלך לפיקדון ולכי תתארגני
ברגע שלא הסכימה לא היה לי ספק שזה עוקץ
ביקשתי ממנה שתעוף לי מהאוטו ונסעתי משם
שימו לב חברים אם פגשתן אותן באותו הרגע פשוט תתרחקו
ואל תסכימו לכלום, מדובר בבחורה אתיופית ומרוקאית והפרופיל שלהם בפייסבוק כפי שפרסם מעלי הם מדויקים
פשוט שימו לב לנורות אזהרה פשוטות, אין דירה? מסכימות לכל משאלה? מבקשות להריח....וכו..תזהרו הכסף שלכם לא גודל על העצים
18אני יותר מחצי שנה כמעט נפלתי איתן כשהחברה האתיופית ירדה למטה וביקשה את הכסף אז אמרתי לא יקרה ואם את רוצה להתארגן תשלמי ואחר כך אביא לך כסף ובנוסף חסמו בטלפונים...
כבר רשמתי על זה איך אתם לא קוראים דיווחים קודמים..
19מי הולך עם ישראליות בכלל
זה נפילה בטוח
אני אף פעם לא נכנס עם ישראליות
זה נפילה בטוח
אני אף פעם לא נכנס עם ישראליות