כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 8 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

71
אתה צריך להבין שכל מה שכתבתי זה מהחויות שלי בלבד, וצר לי שחווית את אוקראינה אחרת, הייתי מקבל עשרות הודעות ביום, אני לא עובד בזה ואין לי את הזמן והיכולת להגיב לכל אחד שטס לחו"ל.....

מעולם לא אמרתי שאני כוכב פורנו, נהפוך הוא ציינתי ששילמתי להשתתף לכל סרט שהייתי בו .

כל אחד חווה חוויות אחרת, החיים יפים אוקראינה בלב, שחרר....

לא יאה לך, אל תגיב, משעשע? לי עצוב לראות מירמור של אנשים אחרים, יישר כח.....

שחר סגל ברלין חלק א

72
[QUOTE=שחר סגל]אתה צריך להבין שכל מה שכתבתי זה מהחויות שלי בלבד, וצר לי שחווית את אוקראינה אחרת, הייתי מקבל עשרות הודעות ביום, אני לא עובד בזה ואין לי את הזמן והיכולת להגיב לכל אחד שטס לחו"ל.....

מעולם לא אמרתי שאני כוכב פורנו, נהפוך הוא ציינתי ששילמתי להשתתף לכל סרט שהייתי בו .

כל אחד חווה חוויות אחרת, החיים יפים אוקראינה בלב, שחרר....

לא יאה לך, אל תגיב, משעשע? לי עצוב לראות מירמור של אנשים אחרים, יישר כח.....

[/QUOTE]

תבין שאני לא נכנס איתך לויכוח פה זה ממש לא מעניין אותי מה אתה רושם ( כמו שאמרתי לך דווקא מעביר לי את הזמן שמשמעם לי ומעלה על פניי חיוכון )
וכמובן שאתה רוצה שאשחרר , כי גם אם אלחץ עוד קצת ואגיד מה שאוקסנה סיפרה שעשית שם ( יותר נכון מה שלא עשית בכלל ) וכמה היא צחקה שסיפרתי לה מה שרשמת פה , זה יכנס לויכוח וריב קטן ואני לא פה בשביל זה. מה גם שלא רוצה לסטוט מהנושא ואני בטוח ששאר הקוראים רוצים להמשיך לקרוא את הבדיחות והמעשיות שלך ולדמיין את עצמם שם .

החיים יפים חביבי בטח שיפים , אל תדאג המספרים שעשיתי אתה יכול רק לחייג אותם בטלפון , רק לפעמים צריך לשפוך קיטון של צוננים על השרשורים שלך שהקורא הישר יבין שמדובר בסיפור ויחזור למציאות .

יאללה בו נמשיך לשמוע מה עוד "היה" בגרמניה ומחכה לפרק על מרוקו ..... מעניין

שחר סגל ברלין חלק א

74
יודע מה עלוב מעבר לתגובה המסכנה שלך? זה שאתה בפאקינג אוקראינה ואתה צריך את אוקסנה כדי שתסדר לך זיון.....
אני מרחם עלייך, וליבי ליבי יוצא אלייך.
אוקסנה תפסה פראייר ששילם לה, היא התפוצצה שאני זיינתי החל מהיום הראשון ולא תבחורות שלה....
אז כן פראיירים לא מתים הם פשוט הופכים להיות יותר ויותר ממורמרים.
עלוב בדיוק כמו התגובה שלך.

סוריי חברים על הירידה ברמה אבל זה התבקשקריצה

שחר סגל ברלין חלק א

75
[QUOTE=שחר סגל]
יודע מה עלוב מעבר לתגובה המסכנה שלך? זה שאתה בפאקינג אוקראינה ואתה צריך את אוקסנה כדי שתסדר לך זיון.....
אני מרחם עלייך, וליבי ליבי יוצא אלייך.
אוקסנה תפסה פראייר ששילם לה, היא התפוצצה שאני זיינתי החל מהיום הראשון ולא תבחורות שלה....
אז כן פראיירים לא מתים הם פשוט הופכים להיות יותר ויותר ממורמרים.
עלוב בדיוק כמו התגובה שלך.

סוריי חברים על הירידה ברמה אבל זה התבקשקריצה

[/QUOTE]

חחחח ראית מה זה קצת לחצתי וכבר התפוצצת , אמשיך עוד קצת ואתה בכלל תצא מהכלים . :)

שחר סגל ברלין חלק א

76
שועלי להבנתי אתה נהנה מהכתיבה והתיאורים של שחר אז מה איכפת לך לכל הרוחות
שב בשקט אל תהיה טרחן זקן שמחפש להציק כי הוא לא יכול ומקנא ......
ואל תתנהג כשועל עזוב אותך משטויות
כל הכבוד שחר המשך בזיוניך יישר כוח
הלוואי עלי ועל כל עם ישראל יום עצמאות שמח לכולם

שחר סגל ברלין חלק א

78
מסכים עם החבר'ה כאן.

זה עונג גדול לקרוא את הסיפורים של שחר סגל.

אם אתה מאמין או לא ,עניינך האישי. הרי גם את המודע שכיף לקרוא אותם.

אז למה ללכלך סתם ?! בסוף לשחר יעבור החשק לשתף ואנחנו סתם נפסיד כותב בחסד עליון.

אז כמו שנאמר כאן - תלונות ומענות כדאי רק בהודעות פרטיות .

ושחר - KEEP ON THE GOOD WORK באמת תענוג לקרוא ולפנטז על ההרפתקאות שלך מוחא כפייה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”