כ אחת ולתמיד מהו Fkk המומלץ סביב פרנקפורט ?? - סקס אדיר

אחת ולתמיד מהו Fkk המומלץ סביב פרנקפורט ??

2
מבחינת היצע וחוויה הייתי אומר sharks
sharks נמצא בעיר סמוכה (darmstadt) במרחק 25 דקות נסיעה מפרנקפורט
oase הוא מועדון ברמה דומה, בתוך העיר, אבל גם אליו לוקח להגיע כחצי שעה בתחבורה ציבורית.
palace/mainhattan הם מועדונים בתוך העיר עם גישה נוחה יותר בת.ציבורית. לא ביקרתי בהם אבל עד כמה שידוע לי sharks/oase אמורים להיות ברמה יותר גבוהה.
מבחינת מחיר בערך אותו הדבר, וגם יש ימים/שעות של הנחות בכל המועדונים

3
OASE ממש לא בתוך העיר נמצא חצי שעה נסיעה מפרנקפורט כיוון צפון אחרי באד-המבורג.הוא מומלץ יותר בקיץ בזכות הבריכה הענקית ואופציות הזיונים בחוץ.פאלאס יותר קטן יותר יקר בנות יותר יפות לא יעזבו אותך בשקט.מנהטן אווירה טובה בחורות סבבה אבל רק בסופש.אין ערבות בשום מקום איך יהיה.

7
הייתי לאחרונה בשארקס ואואזה.
בעיניי שארקס הרבה יותר טוב. גם ההגעה יותר קלה (רכבת לדרמשטט, רכבת נוספת לדרמשטט צפון ומשם הליכה קצרה מאד ברגל או מונית). בנות יפיפיות מכל צורה גזע ומין, ושירות טוב.

ההגעה לאואזה קשה יותר - ממש חור. רחוק מתחנת רכבת ואין ברירה אלא לקחת מונית. לא היתה כשהגעתי וחיכיתי כ20 דקות עד שהגיעה.
מבחר הבנות לא רע בכלל, אבל יש שם תופעה קשה מאד של UPSELL - בנות שדוחפות לך בכוח אקסטרות. הייתי ממש צריך בכוח להמנע מלהכנס עם הזין למרעום של איזה אוקראינית שניסתה לדחוף אותו לעצמה בחור שמאחור... ברגע שנגעת במרעום ולו לשניה חויבת ב150 יורו... עוד שיטה זה להתחיל לשחק לך במרעום שלך תוך כדי מציצה - זה עולה 50 יורו. שיטה נוספת - להתחיל איתך במציצה בקולנוע. יש לקחת בחשבון שברגע שהתחילה למצוץ היא גם מתחילה לספור את זמן החדר שלך ואז קל מאד לגלוש ל40 דקות ולשלם על שעה.
בסופו של דבר באמצעות סינון קפדני, סבלנות ומסע ומתן יעיל אפשר למצוא בנות יפות ונחמדות בכל אחד מהמקומות ולקבל שירות טוב מאד. נהניתי בשניהם, אבל באואזה הרגשתי לחץ חזק מאד בעניין האקסטרות.
מים שקטים חודרים עמוק עמוק

10
אז סגרנו על השארקס כמועדף על מירב החברים פה
והשאלה המעניינת גם היא לגבי תשלום מעבר לכניסה כיצד מתנהלים מול הבנות ומתי משלמים - התחלה או סוף ואיפה בכלל שומרים את הארנק..

לדעתי בלי קשר אם רוצים להגדיר מטרה של כניסה מול בחורה זה להגיד לה בהתחלה יש לי 50 יורו בשבילך ולשאול אותה מה מקבלים וכמובן לראות את הפרצוף שהיא עושה מראש והאם בקטע או שזו תקתקנית של אקסטרות שכדאי להתרחק ממנה.

ברגע שהן מזהות מישהו חדש-חלש-ביישן-עדין-מבולבל-לא דובר שפה ברורה הן ינסו לנצל.
כמובן שכניסה עם 2 גם מגבירה פוטנציאל תקתוק וכל אחת תנסה לעשות פחות
ומצד שני אין מנוס לפעמים לחוות את זה..

מה אומר בא לי ללכת לשארק שכתבתם עליו
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”