כ שחר סגל ברלין חלק א - דף 9 - סקס אדיר

שחר סגל ברלין חלק א

81
תודה חברים....

דיווח שקיבלתי עכשיו מחבר מקומי שגר בגרמניה, מוסטפא פתח חדר vip בדירה החדשה, זה חדר שלפי מה שהבנתי הכניסה אליו היא בתשלום נוסף וניתן להתפנק אחד על אחת בפרטי בלי הגאנג באנג מסביב...

אתם תופתעו אבל ברלין בלי להכנס לסאונה המקומית זה פשוט לא זה....
טיפ שקיבלתי מחבר פה, הגענו לסאונה מבחוץ נראה רגיל, מחליפים בגדים בתא הלבשה וכבר שם נכנס זוג עם החברה שלו היא מורידה בגדים לידי, תחתון תחרה לבן מיותר לציין שהיא בלונדינית ואין לה צלוליטיס, מורידה בגדים כאילו אני לא חצי מטר ממנה, הולכים לבריכה ובום כולם בעירום מלא, נכנסים לסאונה רטובה מסתבר שיש שם איזה 20+ סאונות, התיחכום הוא שאין שם שעונים אז הזמן טס.

יש סאונות קבוצתיות שנכנסים שם איזה 30 אנשים וכל מקום שמסובבים את העיניים כוס כוס כוס ועוד כוס, הכל מגולח, בחורות בנות 19-20+- יושבות לידי אני מוריד את הראש למטה מחזיק את המצח ורואה כוס חלקקקקקקק עם פס קטן של שערה שרק מתחילה להתפתח ועד שהן לא קמות אני נישאר שם מצידי מת בסאונה, משם לסאונה יבשה, יושבות שם שתי רוסיות ואני כמו חוצפן ישראלי שכבתי מולם והכוס שלהן מולי והן מדברות ברוסית ופותחות וסוגרות את הרגליים, הן שמו לב שאני מסתכל והמשיכו כרגיל כאילו אני לא נמצא, ברור שניסיתי והתחלתי אבל בחום של 30 מעלות ואחרי שאני מיובש 20 דק לא יוצא מהסאונה, זה לא הכי מומלץ.

הולכים לבריכה הקטנה שבחוץ, כל שניה נכנס מישהו עם החברה שלו והכוס שלה מהלא נעים כבר אתה מסתובב אחורה אבל גם שם בחורות מתקלחות בעירום מלא, הזויייייי.

משם הולך לישון על מיטת מים כמו מלך, הבעיה שכשאתה ישן זה משקיף על הבריכה ושוב בבריכה בחורות שוחות בעירום ככה שהלכה השינה, באתי לשעתיים נשארתי שש שעותתתתת מממממטורף.....

ברור שחזרתי לשם ביום האחרון בברלין וכמובן שאני הולך להיות שם בזמן הקרוב, דבר ראשון אחרי הנחיתה, ס א ו נ ה.

שחר סגל ברלין חלק א

83
סופר לה טיב צודק - ואני מדבר מניסיון.

הלכתי פעם לסאונה במלון שבו הייתי, היינו שני חברים, וחשבנו שיהיה נחמד להכנס, המלון היה מלון מפואר 5 כוכבים.

אחרי כמה דקות נכנסו כמה נשים מבוגרות ושמנות לסאונה, אני והחבר הזדעזענו ואחרי כמה דקות ברחנו משם :)

עד היום אנחנו צוחקים על הארוע הטראומתי.... אז אל תבנו על זה שתהיו מוקפים תמיד בבחורות צעירות וכוסיות כשאתם הולכים לסאונה שם :)

שחר סגל ברלין חלק א

84
תרבות שלהם, השאלה לאן אתה לוקח את זה, אני בוחר לשבת ליד הצעירות עם הכוס המגולח והמגרה, אני בוחר לשכב מול הרוסיות ולהביט להם על הכוס הפתוח כי זו החוויה שלי.....
בקרוב אני שם שוב עם חבר מהפורום

שחר סגל ברלין חלק א

89
סופר לה טיב צודק.
גם באוסטריה שהייתי יש מלא מקומות עם סאונה שכולם בעירום. יש כאלה שאי אפשר להסתכל עליהן. ויש כאלה שיכולות לעשות לך טראומה לכל החיים. למקומות האלה בדרך כלל מגיעים גם הזקנים שרובצים כל היום בגקוזי ובסאונה. והייתי באחד המקומות האיכותיים באוסטריה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”