כ ורוניקה - סקס אדיר

ורוניקה

4
רבותי, הגיעה ממתק השנה וקוראים לה ורוניקה Heart

חברים כתבתי דיווח מושקע ונמחק לי ...פעמיים...Ouch
הפעם בקצרה :
בחורה סופר מתוקה
בת השכן הקלאסית
שייכת לבנות יוליה (שאני דיי אוהב ,לא חייבים להתחבר למראה של כולן,אבל אלו שהייתי איתן היו שרותיות)
התמונות באתר תואמות למציאות וצולמו לאחרונה
בחורה צעירה ורזה,חזה קטן-בינוני צעיר וזקוף , ישבן קטן ומוצק
מגיעה מאוקראינה דוברת רוסית בלבד
זו הפעם הראשונה שלה בעיסוק הזה וחוסר הניסיון ניכר מעט , אבל היא שופעת טונות של חן בהתאם
מתנשקת כאילו אין מחר
מציצה חשופה שהשתפרה תוך כדי הכוונה
ממושמעת להוראות ההנהלה , והיו הרבה..
זיון במספר תנוחות ,זורמת באהבה להכל כחומר ביד היוצר
גמירה,הפסקה,מסג' הדדי ןחוזר חלילה למספר שני
זה הדו"ח המקוצר ...Wacko

לסיכום:
בחורה סופר מתוקה-כמעט ואין דברים כאלה
GFE מושלם
בת השכן מושלמת - ממש בת השכן שאתה זומם וממתין להזדמנות לעשות אותה
אני כותב את השרות וכבר רוצה לחזור אליה

תזיינו,תיהנו ותהיו ג'נטלמנים איתה

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16983

ורוניקה

5
[QUOTE=שפני]רבותי, הגיעה ממתק השנה וקוראים לה ורוניקה Heart

חברים כתבתי דיווח מושקע ונמחק לי ...פעמיים...Ouch
הפעם בקצרה :
בחורה סופר מתוקה
בת השכן הקלאסית
שייכת לבנות יוליה (שאני דיי אוהב ,לא חייבים להתחבר למראה של כולן,אבל אלו שהייתי איתן היו שרותיות)
התמונות באתר תואמות למציאות וצולמו לאחרונה
בחורה צעירה ורזה,חזה קטן-בינוני צעיר וזקוף , ישבן קטן ומוצק
מגיעה מאוקראינה דוברת רוסית בלבד
זו הפעם הראשונה שלה בעיסוק הזה וחוסר הניסיון ניכר מעט , אבל היא שופעת טונות של חן בהתאם
מתנשקת כאילו אין מחר
מציצה חשופה שהשתפרה תוך כדי הכוונה
ממושמעת להוראות ההנהלה , והיו הרבה..
זיון במספר תנוחות ,זורמת באהבה להכל כחומר ביד היוצר
גמירה,הפסקה,מסג' הדדי ןחוזר חלילה למספר שני
זה הדו"ח המקוצר ...Wacko

לסיכום:
בחורה סופר מתוקה-כמעט ואין דברים כאלה
GFE מושלם
בת השכן מושלמת - ממש בת השכן שאתה זומם וממתין להזדמנות לעשות אותה
אני כותב את השרות וכבר רוצה לחזור אליה

תזיינו,תיהנו ותהיו ג'נטלמנים איתה

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16983

[/QUOTE]

שפני היקר, שאלה לי אלייך, כל הבנות של השכנות שלך לא נראות טוב? כי אין בה כלום בבחורה הזו, כלום.
נכון, אומרים שזה עניין של טעם, אבל בחייאת, אתה לא רואה שהיא סתמית לחלוטין? 300 שקל לא הייתי שם, מוכן אבל ב100 בתל ברוך...

ורוניקה

7
אכילס ידידי , אמנם אחת השכנות שמולי היא כונפה די רצינית אך היא לא המדד ...
תחושתי היא סובייקטיבית לחלוטין וגם לכימיה ולהתמסרות שלה יש משקל לחוויה שביליתי איתה כשעה
היא לא כוסית על אך בהחלט בחורה נאה וחיננית שהייתי יוצא איתה לבילוי או טיול
הספקתי לראות את אניה לחלקיק שניה כשיצאתי ,והיא נראית יותר מתאימה להגדרה כוסית (לא בחנתי לעומק)
לפעמים אני בוחר את הבחורה הפחות יפה בהרגשה שהיא תתן עבודה..

תיהנו

ורוניקה

8
רציתי לפתוח עליהם שרשור אם מישהו דגם. בחורה יפה זה אקסטרה. עדיף שתהיה זורמת ומהנה מאשר יפה. נתקלתי לא פעם ביפות שעושות עלייך פוזה כאילו עשויה מזהב.

ורוניקה

9
בוקר. הקומונה של יוליה בשלבי יקיצה. אחת עדיין ישנה בסלון, השניה מוחה קורי שינה מעיניה אבל ורוניקה כבר על א (חוטיני וחזיה אדומים) מוכנה ליום חדש. נראית כמו בתמונות, גוף חטוב, ציצי A, חביב ונעים, בית כנסת ממושקף כדבעי, כפות ידים ורגליים מטופחות אם גם קצת גדולות. 1.65 בערך. קבלת הפנים קצת מסוייגת. מקלחת צמודה-חידוש מרענן בממלכת יוליה, חוסך מפגשים בלתי צפויים. מתחילים בנשיקות ומזמוזים, ההסתייגויות מתקלפות ביחד עם החזיה והחוטיני ומכאן הכל זורם. מציצה עמוקה עם כיבוס קל, בית הכנסת טעים ולח, תנוחות כבקשתך, שני סיבובים עם גמירה אחת ב cowgirl ושניה בין הבתרים. מקלחת משותפת וחלפה שעה וקצת... לא היה כאן שום שלב של wow, אבל כשבחורה עובדת נ שכבת עלי באמצע הרכיבה מכניסה יד אחת מתחת לישבן ושניה מאחורי הגב כדי להדק אותי אליה ואז נצמדת גם לפה ובולעת אותי תוך כדי זיון, זה זה. אחזור.

ורוניקה

10
טוב, אז ככה:

הגעתי לורוניקה בשעות הצהריים המוקדמות, בחורה גבוהה, קיבלה אותי בחיוך, וכמובן ידעתי שהולך להיות לי זמן נעים.

אז מבחינת טכנית, ישבן מוצק ויפה, חזה בגודל שתי אשכוליות בריאות, פנים לא הכי מושלמות, אבל ללא ספק לא מכוערת, אישה מושכת.

רגליים מושלמות, פשוט אכלתי אותם כל לאורך כל הסשן.

אז לעניינים:

דיברנו קצת ברוסית, אנגלית עילגת, היא לא יודעת אנגלית כמעט בכלל, אבל זה ממש לא הפריע.

אז התחלנו בנשיקות, שהפכו לנשיקות מטורפות, אכלתי לה את האוזן, היא ליקקה את שלי, ממש התמזמזנו בטירוף, תוך כדי שהיא גונחת לאורך כל הסשן.

אחרי כמה זמן היא התחילה לרדת לי, מציצה מעולה, מכניסה את כולו, וזורמת לבקשות, ניקתה לי את האשכים בצורה מאוד יסודית, שאחרי זה הסתכלתי עליהם יכלתי לראות את ההשתקפות של עצמי.

אחרי זה חזרנו להתמזמז, ובשלב מסוים היא פשוט עלתה עלי, בלי קונדום, והתחילה לשפשף את הדגדגן שלה על הנקניק שלי (לא הכניסה, תרגעו משטרת הבריאות), ופשוט השתפשפה עלי במשך 10 דקות תוך כדי שהיא גונחת.

משם, עברנו ל69, יש לציין שלבחורה יש כוס יפהפה, עם דגדגן גדול שפשוט הכנסתי את כולו לפה ומצצתי אותו, היה תענוג, אה, ואין ריח בכלל (גם מאוד נקייה).

שאלה אם אני רוצה קונדום, אמרתי שעדיין לא, המשכתי ללקק אותה, והיא אותי, נישקה לי את כל הגוף, ואחרי זה עשיתי לה בדיוק אותו דבר.

בסוף הגיעה הזמן, החלטתי לשים קונדמיקו, ורוניקה התחילה למצוץ כ-2 דקות, ורק אז הלבישה את הקונדום.

טוב, שריון הולבש, ויוצאים למלחמה:

ורוניקה, עולה עלי, ורוכבת עלי כמו קאובויות אוקראינית מיומנת, ובשלב מסוים הצטרפתי לקצב ונתתי עבודה מלמטה, הבחורה רטובה ומטפטפת כמו גשם ראשון, זה נמשך ונמשך לאורך כמה דקות, עד שהתעייפה מעט:

נשכבה על הגב, ורצתה שאתן לה במסיונרית.

אז עשיתי לה את תנוחת העוף הקפוא (בתחתית הפוסט תוכלו לראות מה הכוונה).

נותנת קונטרות מצוינות ולאורך כל התאריך פשוט מתנשקים, ומלקקים אחד את השני בלי הפסקה, היא אוהבת הכל, סקס חזק, חלש, ולא היו תלונות לאורך הסשן.

משם עוברים לעוד רכיבה של ורוניקה, ואני נכנס לעבודת קידוח רצינית מלמטה, וממש חוצב בה, היא מגיבה לי בנעימות ובחיוביות.

שוב חוזרים למסיונרית אבל הפעם החלטתי שאני פותח את רגליה, ותופס בכל כף רגל, ורואה את הדגדגן המפתה - בשלב מסוים התחלתי להריח שהיא גמרה, וזה חרמן אותי עוד (אל תשאלו אותי איזה ריח יש לזה, מי שבעניינים כאן פשוט יודע מנסיון).

דפיקה בדלת, מורידה קונדום, אני נעמד, מגיש לה את האשכים, היא בשמחה לוקחת אותם ונותנת להם טיפול רציני ומקיף, אני תוך כדי מאונן, עד הגמירה המיוחלת - חצי מהמטען עף לה על הפנים וחצי על הגוף - לא התלוננה ולא הפריע לה.

ניקיתי אותה מילדיי העתידיים, דיברנו קצת על זה שיש שמש בחוץ, והיא השתזפה (השיחות הרגילות...), זרקה אותה משהו וחייכה, אז חייכתי בחזרה וצחקתי למרות שאין לי מושג מה היא אמרה - יצאתי לדרכי עם נשיקה, וזהו.

נכנסה לטופ של הזיונים שהיו לי בחיים ללא ספק.

אז ככה הוראות למי שמעוניין ללכת:

1.) אל תתפלאו אם היא לא זורמת כמו שנכתב פה (הכל עניין של מצב רוח) - באתי ראשון לדעתי באותו יום.
2.) לא יודע אם היא תנשק כל אחד.
3.) תכבדו אותה, שניסיתי דברים שהיא לא אהבה, היא הזיזה לי את היד בעדינות, תבינו את הרמז ואל תנסו בכוח ותהיו מציקים.

זהו, אחלה בחורה, מחיר טוב, יש לינק באתר - היא מתאגיד יוליה - יאללה שבת של סקס וסיפוקים.

נ.ב

ומי שהולך להגיד לי, "מה אתה מלא זמן בפורום רק עכשיו נזכרת לדווח" - תחסוך את התגובה הזאת מהמקלדת שלך, אז כן, רק עכשיו התחשק לי לדווח, וממש לא מעניין אותי מה דעתך - לא ראיתי שיש פה חוק דיווחים לפי זמן - אז אל תציק ותשתחרר, ותלך לורוניקה, היא גם תעזור לך עם זה.

תוצאת תמונה עבור עוף קפוא
רוצה לדעת איך להשיג מחברה שלך יותר מציצות? לחץ כאן     
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”