כ אזהרת מסע- בנות התאגיד בת ים - דף 6 - סקס אדיר

אזהרת מסע- בנות התאגיד בת ים

51
[QUOTE=איצטגנין]
במשך חמשת הימים הבאים צלצלתי והזמנתי תור בכל יום.
נקמה קטנה.

אז אם איגור קורא כאן (איגור יודע קרוא וכתוב? ) - אז שיידע שאנחנו לא הסמרטוטים של הפקידות המזויינות שלו, ואנחנו נגרום לו הפסדים ככל שנוכל אם יזלזלו בנו.

עשו כמוני. אל תתעצלו !
[/QUOTE]

חחח, גדול אתה... הרגת אותי.
Tongueחיוך גדולמוחא כפייהStar

54
אין צורך בויזה לישראל מאוקראינה ורוסיה
פשות משטרת הגירה לא מכניסה אתם
היותר קל להגעה לצרפת ומדינות ערב אפילו ירדן
הם לא כול כך מתות להגעה לפו האמת . זה במעבר בין שלושה חדשים שהם לא יכולות להכנס למדינות שוות יותר בשבלהם

56
כמו שציין קטיקט האלטרנטיבה הישראלית היא לא הטובה שלהם זו ברירת מחדל, כאן בישראל לא תמיד יש להם ימים מלאים בעבודה כמו שהיו רוצות.(כנראה המחיר 500 גבוהה) .עובדה נוספת שרובן חוזרות ל 2 סיבובים בארץ בסיבוב ה 3 כבר ביקורת הגבולות עוצרת אותם ומגרשת אותם חזרה עם חותמת שחורה ל 10 שנים. כך שוב ישראל היא לא אלטרנטיבה כלכך טובה להם ממספר בחינות....
(המידע לקוח משיחה עם כמה נערות עובדות שדיברתי איתם במהלך השנתיים האחרונות ).
החיים קצרים אז תנו בראש

57
החלטתי לדגום בכל זאת את דשה. למה אני כותב את זה בשרשור של אזהרת מסע לתאגיד הבת ימי? זה למה:
התקשרתי לפקידה הפרנואידית שאך השתחררה מהאשפוז בכפייה. קבעתי שעה, והתקשרתי בזמן. היא הכניסה אותי.
לקריסטינה.

כמו שכבר כתבתי, קריסטינה היא כוסית עסיסית. אבל חסרים לה חלבונים והיא מסרבת להשלים חוסרים.
זה כל כך תסכל ועצבן אותי, שהחלטתי לעשות מעשה בהשראת איצ. התקשרתי אחרי כמה דקות והסברתי לה שהגעתי לדשה ולא לקריסטינה, אז הפרנואידית החולת נפש המזדיינת אמרה לי שדשה "קיבלה הארכה". הפסיכית לא יודעת שאין הארכות. ששחקן חדש אמור לעלות. אבל החלטתי להמתין עד שהיא תתפנה: קרוב לשעה. הכוונה שלי היתה שרק אם היא אכן משהו מיוחד (כמו שעלה מהדיווח של מלח פלפל עליה) אני נשאר.
כבר הכנתי את עצמי לדילמה: אני לא רוצה לשלם לתאגיד שמרמה אותי באופן קבוע ושורף לי זמן (=כסף). מצד שני, 400 לשעה עם כוסית ליברלית.
אז הדילמה נחסכה ממני: דשה שעירה ולא יפה בפנים. אין לה שדיים. איחלתי לה בהצלחה בהמשך דרכה ויצאתי.
גזר הדין: התאגיד שם עלינו זין, וחושב שניכנס עם כל אחת שפנויה באותו רגע גם אם זאת ממש לא מי שרצינו להגיע אליה.
במילים אחרות, התאגיד הפך לתקתוקיה במחיר מופקע.
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

58
תחושה שלי לאור המיקרים האחרונים של התאגיד הבת ימי שהוא לא מפגיש אותנו עם הבחורה שרצינו היא שהתאגיד התחיל להשתמש בבנות שהוא מביא לליווי ולהתארחות בבית הלקוח ולכן כאשר אנחנו קובעים לעיתים עד שאנחנו מגעים לפגישה הבחורה יצאה מהדירה לעבודה של ליווי (בכל אופן כסף טיפה יותר טוב וגם המצב בדירות מבחינת עבודה לא מזהיר בד"כ אין הרבה עבודה לבנות אז הם מחפשים עוד אלטרנטיבה להרוויח על הבנות)
החיים קצרים אז תנו בראש
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”