כ מה חדש במועדון הבורסה ובמונאמור - דף 2 - סקס אדיר

מה חדש במועדון הבורסה ובמונאמור

12
הייתי אתמול בבורסה,מפוצץ ברמה אחרת.
יש הרבה מגוון והבנות כל הזמן בתנועה,אבל מרגיש לי שהן ממש שחוקות,אחת(המלוכסנת) מתלוננת שקראתי לה כי היא עצבנית ורבה עם החברות שלה וכמה שניסיתי להיות נחמד היא ממש עשתה טובה שזזה,אחרת אומרת שהידיים שלי קרות ולא נותנת לגעת בה וכמובן שלקחה לפני את השטר!
בלי חיוך אפילו מזויף,בלי חשק ושתוקה. מכני ואוטומטי לחלוטין.
הרגיש לי כמו הקרוסלה בקניון שמכניסים 5 שקלים ופועלת דקה וחצי.

14
רשמים מהבורסה אמש
הגעתי בערך 24:30 המקום היה בערך 80% תפוסה ודי הרבה בנות
חלק ותיקות וכמה חדשות די כוסיות
ישבתי קצת לדבר עם אחת הותיקות. אמרה שמתחילים לחזור אנשים אחרי הצונאמי של המשטרה.
השאירו למעלה חדר אחד בלבד ומרשים רק למי שהם מכירים לעלות עם מישהי לחדר.
לשבת בגלריה למעלה אפשר אבל עולה 100 ש"ח
האוירה היתה כרגיל בבורסה ששם יותר רגוע באמצע השבוע. לקראת 01:30 המקום התחיל להתרוקן.
גם אני הלכתי כי הייתי עייף לכן אין לי מידע לשתף על הבנות החדשות

18
שלום לחברים
ביקרתי את מועדון המונאמור לפני שבועיים בערך. לאחר בזבוז זמן וכסף במועדון הפוסיקט - כי השמוע הייתה שזה המועדון הכי טוב והכי ברמה ( ואם זאת רמה פחדתי לחשוב מה יש באחרים ) אבל שהגיעו מים עד נפש אמרתי שעדיף לחפש מקומות אחרים.
אז כמו שהתחלתי לכתוב. מועדון המונאמור הפתיעה אותי ואת חברי ממש לטובה והם יותר בררנים ממני. מקום גדול, התאורה מתאימה למקומות מסוג זה ולא פרוזקטורים של מגרש כדורגל. הספות עם משענת גבוהה וממוקם בצורה טובה - גם דיסקרטי וגם רואים את הבמה. וכמובן הכי חשוב זה הבנות. אכן כמו שרשמו פה לפני ישנם פרצופים ( או ציצי ) מוכרים מהפוסי הרבה בנות יחסית לאמצע שבוע. השירות היה ממש טוב ( לפחות לי ולחברי ). המקום מאוד מזכיר את הפוסיקט לפני המעבר שלהם לאוהל הקרקס איכן שהם היום.
יתכן שישמע לחלק כמו יחצן אך באמת הייתי שם פעם אחת ומאוד נהנתי ושמחתי שיש אלטרנטיבה.
בטוח שאבקר שוב ואשתדל לעדכן.
שלח תגובה

חזור אל “חשפניות, מועדוני חשפנות, חשפנית, PEEP SHOW מסיבת רווקים וילה”