עשיתי קבלת שבת אצל אוליוויה
כמו שנאמר, מדובר בסקס קלאסי - במובן החיובי ביותר. אבל שלא תטעו: כשהיא נכנסת לזה היא מתחילה לנוע בפראות והיא תתיש את גדולי הזיינים.
הגעתי לבית הזונות בירקון ובאתי לדירתה. אוליוויה פתחה לי את הדלת לבושה בשמלת רשת שחורה ונעלי עקב.
מדובר באשה נאה וסקסית: גבוהה, יפה ורזה. אלגנטית. קלאסית. פחות זנותית: אין לה קעקועים, חזה קטנטן ומתוק.
לאחר פגישת היכרות קצרה שבה כל אחד מאיתנו סיפר על הציפיות שלו מהקשר, נכנסתי להתקלח (איגור, בבקשה תדאג לה למגבות!)
יצאתי והתיישבתי לידה, והתחלנו להתנשק ברכות וחושניות. היא נעמדה וביקשה שאעזור לה לפתוח את הריצ'רץ' של השמלה... אז עזרתי לה. היא חשפה גוף בצבע משמש, ששגרם לי לגעת בו ולנשק אותו.
נפטרנו מהשמלה, נצמדנו לעוד חרמונים והשכבתי אותה על המיטה כשהיא עוד עם הנעליים...
היא נפתחה בפניי, ואם הייתי מלח פלפל הייתי אומר שהתחלתי לעסות את נקודת הג'י שלה. אבל אני לא, אז אומר שהתחלתי לאונן לה. ובגלל שאני לא מלח פלפל, גם לא אספר לכם על מולטי אורגזמות שלה, אבל כן אומר שהיא היתה רטובה בטירוף והרגשתי שאני דוחף אצבע למלון בשל ועסיסי

ובקושי רב החזקתי את עצמי ולא דחפתי לה גם את הלשון שלי...
הזרג שלי הפך בינתיים למגדלור, והלבשנו אותו בקונדום האדום. ואז... היא התנועעה בצורה משגעת והביאה אותי לגמירה מדהימה
היא הציעה מים לאחר מכן, ועברה לעיסוי עדין ומהנה. דיברנו, צחקנו והתחלפנו: אני מעסה אותה. המשכתי לתחת... בין הרגליים... ושוב תחושת המלון העסיסי... הפעם חדרתי אליה בדוגי. מראה מלבב: חור התחת שלה (שוב: החזקתי את עצמי מלתקוע שם את הלשון שלי) והכוס בזמן שאני מפמפם אותה
היא התנועעה כך שאני הרשיתי לעצמי בשלב מסוים להיות סטטי, ואז המשכנו למיסיונרית.
טחנתי אותה כששנינו מחובקים ומיוזעים, וכך הגיעה הגמירה השניה.
תודה לאוליוויה על שעה מהנה