כ מוריה חיפה - דף 13 - סקס אדיר

מוריה חיפה

123
שלום לכם חבריי יקירי הפורום הנכבדים.

שווה לדבר עם המדאם ולהאיר את עיניה לדעתי בנושא הנ''ל בשיחה הבהרה פשוטה מאין כמוה.
מי שיש לו אפשרות לדבר איתה בחופשיות עקב היכרות מעמיקה עם בנותיה(אהמ אהמ טל :)), יכול פשוט להתקשר ולהציג לה את הנוסחה הבאה.
בפורום הנ''ל, קיימים לקוחות משובחים ביותר וקבועים מאין כמוהם שנהגו לפקוד את הדירה הנ''ל כ 3-4 פעמים בחודש.
בחישוב פשוט של מינימום של שבעה אנשים מהפורום שלנו שלהצהרתם יפסידו לפקוד את הדירה הנ''ל עקב עליית מחירים לא מוצדקת, המדאם תפסיד כל חודש סכום של כ-5000 ש''ח מינימום(80 אלף רובל בתרגום לרוסית. הרבה מעל משכורת ממוצעת ברוסיה).
אני לא חושב שהעלאת המחירים בקיזוז הלקוחות הקבועים תכסה את ההוצאות לאורך זמן.
ויש לזכור שאני מציג רק סכומי מינימום מוערכים בגסות. יכול להיות שרק 3 יימנעו מלהגיע לדירה וכמובן שקיים סיכוי שהיא תפסיד עשרות לקוחות עקב הפופולריות והמוניטין הטוב של הפורום שלנו.
האם זה סיכוי ששווה לה לקחת? אני לא בטוח. אני כאיש עסקים הייתי מנתב מחדש את דרך הפעולה שלי.
היא טוענת שהבנות הולכות לדירות אחרות כי שם משלמים טוב יותר? אז גם לשם לא נגיע.
בסופו של יום, הבית צריך לקזז מרווחיו כדי לדאוג לעובדיו(הבנות) ולקוחותיו(אנחנו), ואנו מצידנו נמשיך לצרוך את שירותי הבית באופן תדיר כך שבסוף החודש אף אחד לא ייפגע.
אפשר להפנות את המדאם להודעה זו בפורום ואולי תהיה זו דרך שתאיר את עיניה.
ואולי כל ניסיונותינו יעלו בתוהו. אנחנו צריכים אחידות בנושא הזה לפני שצריכת מין תהפוך לעניין של פעם בחודש או תענוג השמור לאלפיון העליון בלבד.
העלאת מחירים, קיצור זמנים, שרות נחות. לי אישית כצרכן שבועי ואף דו שבועי של שרותי מין נמאס מהעקביות שבה מנסים "להכניס" לנו כל פעם בקטנות.
כל מי שחושב כמוני, תרשמו "מצטרף למחאה" בתגובות ולאחר מספיק תגובות של חברים(שבאמת לא יגיעו לדירה הנ''ל) בתקופת המחאה) נציג את השיחה הזאת למדאם(אהמ.. טל :)) ושתעשה חושבים עם עצמה.
לאחר מספיק זמן, גם הדירות האחרות יורידו מחירים או שפשוט ישבו בלי עבודה.

מה אתם אומרים, נרתמים לעניין? בואו נעשה ניסוי חברתי שפעם אחת באמת יועיל לציבור שלם של צרכנים בעלי אינטרס משותף. לקבל שרות טוב במחיר סביר.

כתבכם הכעוס בצפון, ראפיד.

אין אנשים- אין בעיות.

מוריה חיפה

124

פשו, חברה לא ללכת אליה, והיא כבר לבד, תחפש להחזיר אותנו.
לדעתי לא צריך לדבר איתה ולא כלום.
פשוט להחרים בעקביות, ואתם תראו תוצאות.
יום נעים

מוריה חיפה

128
מבחינתי המחאה התחילה כבר לפני כמה שנים, אין מצב שאני משלם לבחורה יותר מ-200 לחצי שעה, כמובן אחרי תאום ציפיות שכולל, נגיעות חופשי, מציצה בלי גומי. זה המינימום מבחינתי. מקווה שהחברים פה יקבלו קצת שכל ויפסיקו לחשוב עם הזין.

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”