בהודעה זו אתייחס לסקירה של התאגיד הקרית חיימי אשר בבעלותו הדירות בשבטי ישראל ודגניה.
1. דירה בדגניה- התקשרתי והובטחה לי "אולסיה" חדשה בת 22 רזונת עם חזה ענק טבעי. סגרתי עם הפקידה שאהיה האחרון שלה לאותו היום כי היה כבר מאוחר והיא ביקשה שאמהר.
הגעתי לכתובת המיוחלת והתקשרתי לפקידה, היא אמרה לי שהיא מתארגנת ומתקלחת והתחילה להמציא לי תירוצים כשבזמן השיחה מהמקום בו חניתי, ראיתי בבירור בנאדם יוצא מהדירה ואחד אחר נכנס. הובטח לי להגיע להתקשר ולהיכנס ישר ובפועל 2 אנשים נכנסו לפניי.
עדיף היה לי לוותר אבל בדרך כלל בדירה בה"ל כשמבטיחים צעירה, זו צעירה.
אז צעירה הייתה, כבת 26 אבל שמנה עם צמיגים וחזה נשפך עם יחס חרא וחוסר רצון מוחלט לעבוד. גניחות לא מתאימות ועייפות, מציצה עלובה ואפילו כשרכבה עליי איך שהרגישה את תחילת הגמירה, הוציאה אותו והרסה הכל.... גועל נפש פשוט אבל טעות שלי אני מודה.
2. שבטי ישראלי שעת לילה והובטחה לי יוליה חדשה רזונת בת 22.
אמרתי לפקידה שתתקשר אליי כשתגיע כי הייתה החלפת משמרת והלכתי לשבת בקפה לא רחוק משם. הפקידה אמרה 10-15 דקות והתקשרה אחרי 45!! דקות. אמרתי טוב אני קרוב אז נראה מה העניין.
יוליה בת כ30 אבל בהחלט נראית בת 22. רזונת פיצפונת עם חזה קטן אך נעים ומעוצב שמזדיינת מכל הנשמה . קצת רחבה אבל נהניתי. הרמתי אותה באוויר והסתובבתי איתה בכל הבית והיא מתנשקת ומתמסרת ורוכבת אחלה. תהיה איתנו שבועיים.
לתשומת לבכם- הדירות עלו מחירים מ200 לחצי ל200 ל-20 דקות.
יוליה או לא יוליה, אני לא מגיע במחיר הזה. הפקידה בחוצפתה עוד אמרה לי שהמחיר תמיד היה 200 ל-20 דקות.
היא לא יודעת שאני מבקר בדירות האלו עוד מהתקופה שהיא שקדה על הבגרות במתמטיקה.
מקווה שעזרתי למישהו,
כתבכם בצפון