כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 40 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

392
איצ, הרופא המהולל, אמר את דברו...
אגלה לך סוד קטן: קונדומים אינם יעילים במאת האחוזים. החברות גם דואגות לכסות את עצמן ולפרסם זאת על האריזות. כך שגם אם לבשת קונדום - אתה יכול לקבל לא מעט מתנות. בכלל זה גם ילד
גם אני לא הבנתי למה התכוון המשורר צ'רלי, עד שתומס38 הבהיר על סמך הניסיון שלו: שורף לו.
אולי זה בגלל ליזה.
אולי לא.
למה לקחת את הסיכון? חסרות זונות?
ח"כ מרב מיכא-ולי פשוט תחתכי-לי?

396
[QUOTE=החפוז המכני]איצ, הרופא המהולל, אמר את דברו...

אגלה לך סוד קטן: קונדומים אינם יעילים במאת האחוזים. החברות גם דואגות לכסות את עצמן ולפרסם זאת על האריזות. כך שגם אם לבשת קונדום - אתה יכול לקבל לא מעט מתנות. בכלל זה גם ילד

גם אני לא הבנתי למה התכוון המשורר צ'רלי, עד שתומס38 הבהיר על סמך הניסיון שלו: שורף לו.

אולי זה בגלל ליזה.

אולי לא.

למה לקחת את הסיכון? חסרות זונות?[/QUOTE]

חפוזי,
איתך, שלא בדומה לעמי הארצות שנמצאים כאן, אפשר (אולי?...) לשוחח בהיגיון ובאופן מציאותי. לכן אני כותב:

אני מציע להגיע למסקנות בהתבסס על מה שאנחנו רואים, מה שאנחנו יודעים בודאות.

א. כמה אנשים אתה מכיר שזיינו עם קונדום ולקו (באמת) במחלת מין? תן לי לנחש - אפס.
ב. כמה פעמים זיינת אתה עם קונדום ולקית במחלת מין כלשהי? תן לי לנחש - אפס.

וגם ניתן לשאול אותך - כמה אנשים בכל רחבי העולם מזיינים כל יום עם קונדום ולא נדבקים במחלות?.....
האם אתה מכיר מישהו שחזר מתאילנד (60 מיליון זיונים בכל ערב...) עם מחלת מין?

הסתמך על עובדות שאתה מכיר ועל הגיון שאתה יכול להפעיל (אין היגיון ללא עובדות)

הקונדום, אם הוא טרי וושלם, בטוח ב- 100%.
100% ! אני חוזר ואומר - 100%. אם הוא לא קרוע - הוא בטוח ב- 100%.
העובדה שהחברות כותבות על הקונדום מה שכותבות - זה רק אמצעי הגנה נגד תביעות שוא מטרידות (למשל מישהו שנקרע הקונדום שלו בזמן זיון ותובע אותם).
שום חיידק, שום וירוס, אינו יכול לעבור דרך שכבת הלטקס ממנה עשוי הקונדום. עובדה - כל העוסקים ברפואה, כולל מנתחים, לובשים כפפות לטקס להגנה עליהם ועל החולה. וזה עובד.

אם היה כאן מישהו מדווח על זונה חולה באמת, הייתי מוריד בפניו הכובע ומודה לו מקרב לב.

אבל עד היום, אחרי 8 שנות חברות בפורום - אף פעם לא דיווח מישהו על מחלה והתברר כי דיווחו אמיתי. אף פעם !!!
לעומת זאת, קראתי עשרות, אם לא מאות, דיווחי שוא על 'גילוי' הרפס, 'גילוי' קונדילומה, 'שריפות' בזין, ועוד שאר ירקות.
גם אלה שאמרו שילכו לבדיקה, לא חזרו והזהירו "כן, הבדיקה מורה שנדבקתי במחלה")
לא היה שמץ של אמת באף אחד מהדיווחים הללו.

עכשיו, שב רגע בשקט עם עצמך וחשוב:
עובדות ! -
אינך מכיר אף לא אחד שלקה במחלת מין עקב משגל מוגן. גם לא אתה עצמך.
יש מאות דיווחי שוא בפורום.

נו ????

המגביה עוף - ירחיק ראות

397
קונדומים נקרעים לפעמים. זה יכול להיות פגם בייצור, שימוש אלים במיוחד, או בגלל חומר סיכה מבוסס שמן שמחליש אותם. לכן מבחינה סטטיסטית נחשב שהם יעילים בערך ב-98%.

שני אנשים דיווחו כאן על מחלת מין אחרי המפגש. כל אחד יכול לפחד או להיזהר כמה שהוא רוצה, אבל כמו שאין טעם להיכנס להיסטריה, אין גם סיבה לסנגר על החיידקים והוירוסים.

גם ככה בטח יש אנשים שלא נעים להם לדווח על הידבקות, אז בואו לא נתנפל עליהם. הדיווחים האלה חשובים לנו מאד. וכל אחד יסיק את המסקנות שלו. אני מעדיף ללכת לאחרות.

398
[QUOTE=חמש תלתן]קונדומים נקרעים לפעמים. זה יכול להיות פגם בייצור, שימוש אלים במיוחד, או בגלל חומר סיכה מבוסס שמן שמחליש אותם. לכן מבחינה סטטיסטית נחשב שהם יעילים בערך ב-98%.

כן, גם אם תהפוך את הקונדום ותזיין איתו שוב - יעילותו יורדת....
לכן כתבתי - קונדום טרי ותקין.

שני אנשים דיווחו כאן על מחלת מין אחרי המפגש. כל אחד יכול לפחד או להיזהר כמה שהוא רוצה, אבל כמו שאין טעם להיכנס להיסטריה, אין גם סיבה לסנגר על החיידקים והוירוסים.

לא היה אף אחד בפורום שנבדק, נמצאה אצלו זיבה או עגבת, והוא דייוח על כך בפורום (כדי להזהיר את החברים)
אם אתה חושב שאני טועה - תן קישור לדיווח שלו.

גם ככה בטח יש אנשים שלא נעים להם לדווח על הידבקות, אז בואו לא נתנפל עליהם. הדיווחים האלה חשובים לנו מאד. וכל אחד יסיק את המסקנות שלו. אני מעדיף ללכת לאחרות.

כל אחד ושיקוליו.
אבל באמת... אל תבקרו את ליזה. זה מסוכן מידי.

[/QUOTE]
המגביה עוף - ירחיק ראות

399
איצגנין רציתי רק לעדכן אותך
א. מה שכתבת זה לא נכון אנשים נדבקים מידי יום ומגיעם למרפאות ולפעמים חוזרים הביתה עם דמעות.
ב. מחלות מין לא עוברות רק עם קונדום כמו הרפס וקונדילומה , זה וירוס שקיים בגוף האדם והוא עובר מרוק ממגע כמו חיכוך .
ג. מתאילנד מגיעים עם המון מחלות מין גברים וגם בנות לא יכול לאמוד אותם במספרים אבל יש .
כולנו כאן לא חסידי אומות העולם וחא צדיקים גמורים אבל תמיד צריך לנקוט בזהירות ייתרה

400
איצטגנין..
אני לפני יותר מחצי שנה נדבקתי בזיבה. כן כן ואני לא מתבייש בזה... מבחורה משוגר דדי..
כל היחסים היו מוגנים חוץ מהמציצה והגמירה בפה..

יומיים של כאבים שלא מאחל לאף אחד ... אותה בחורה כבר לא בשוגר אבל מה שכן אפשר להידבק ואפשר שלא...

מה שכן אם הכל מוגן והבחורה שומרת על עצמה מבחינת הגיינה הכל טוב.

ואני אעיד על ליזה כאחת שמודעת טוב מאוד להיגיינה וחבל להכפיש או להרוס את שמה..

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”