כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 43 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

421
חברים בואו נסיים את הדיון הזה. שהוא לא קשור לליזה בשום צורה אלא אלינו צרכני המין.
ליזה היא ללא ספק אחת הבחורות הכי נקיות ומקצועיות שיש לנו פה, מספיק לעבור פה על האשכול בשביל להבין איזה מזל יש פה למי שיצא לו לפגוש את הגברת.
אני מקווה מאד שכל השטויות שנאמרו פה לא פגעו בה בשום צורה. כי בסופו של דבר רק אנחנו מפסידים.

423
טוב תקשיבו
הדיון הזה נהיה הזייה
כמו שאומרים גם פרסום שלילי הוא פרסום
כמות החשיפה שליזה קיבלה בשבוע האחרון אני חושב שכל מותג היה רוצה כזאת חשיפה
ופיקסר בחייאת אחי מאיפה הבאת את הנתונים האלה?? נו באמת נראה לך שאם היו ל 10 דירו
זה מה שהיא הייתה עושה
בחיי שזה נהיה הזוי כל הפוסט הזה
הייתי ממליץ אולי לחשוב על לנעול אותו ולפתוח אותו נקי ומחדש כי כמות הרפש והשיטות שרצות פה בין אם נכונות ובין אם לא, והצורה בה אנשים מדברים וכותבים אחד על השני לא מוסיפה כבוד לאף אחד

425
פיקסאר
אם אתה חושב שיש זונות שמחבבות או אוהבות אותך אתה טיפש

לצערי רוב הזונות מתקתקות או משחקות ממש גרוע, ליסה היא מהבודדות שיש לה ערך לשירות שהיא נותנת, היא יודעת מה אנחנו הגברים מחפשים, ונותנת שירות שבודדות בתחום מספקות.
אני רק מקווה שהיא תשאר פה עוד הרבה זמן. שתבנה ארמון מצידי. מגיע לה!

426
אני לא רואה שום סיבה הגיונית שלא להאמין לצארלי וחצי. לאנשים כמוהו צריך רק לומר תודה. יש ממש מעטים שמעיזים לדווח על מחלות שנדבקו בהן. זה לא הגיוני שיש כאן כל כך הרבה דיווחים, וממש ממש מעט סיפורים של הידבקות במחלות. אני בטוח שאנשים מתביישים בזה. ואלה דברים שכל כך חשוב לנו לשמוע. ההתנפלות המטורפת שהיתה כאן על מדווחי ההידבקות היא לא הגיונית.

הזונות אינן קדושות. אני בטוח שאני חרד לבריאותי הרבה יותר מהן. בחיים לא הייתי מסכים לבצע מין חשוף כזה או אחר עם כך כל הרבה צרכני מין. חלקן חכמות, חלקן סתומות, חלקן דואגות לבריאות שלהן ואחרות מזלזלות. בדיוק כמו אנשים אחרים.

כל מטרת הפורום הוא לשתף דיווחים. באותה מידה שמאמינים לדיווחים על זיונים ככה צריך להאמין לדיווחי אזהרות. אם אנשים כמו צארלי וחצי יפסיקו לדווח כאן, כולנו נפסיד בגדול.

צארלי,
אני מקווה שתמשיך לדווח לטוב ולרע.

427
כואב הלב מה שקורה בשרשור הזה
ליזה בחורה מקסימה
נקיה ונבדקת בקביעות
יש לה מסמכים
באופן כללי ובלי קשר אליה
מי שדואג לבריאותו -טוב יעשה עם יימנע ממציצה חשופה

בכלל הפורום מתפזר כמו עדר ללא רועה
השמצות הדדיות