כ מיטל - פלא עולם שמיני - דף 19 - סקס אדיר

מיטל - פלא עולם שמיני

181
[QUOTE=french]הייתי
אותו מקום
אותו שירות
אותו מחיר
אני אוהב מאוד את המפגשים שלי עם מיטל
מחיר סביר תמורה מלאה לא מצאתי סידוי יותר טוב מבחינתי
הייתי שם לפני חודש
[/QUOTE]

בדקת אותה למטה? בפעם האחרונה שקראתי ציינו שיש לה קונדילונמה (לא יודע אם השמיצו או שזה נכון)
המחיר נשאר אותו הדבר? 250 לחצי שעה?

מיטל - פלא עולם שמיני

182
אני לא רופא אבל אין כלום
מאז שאמרו את זה באתר לפני כמה חודשים
הספקי ליהיות מספר פעמים
ללא שום בעיה .
והמחיר אותו דבר
יש כל כך הרבה מקומות מלוכלכים שמתקתקים אותך
או שהנשים מכוערות או שלא מתפשטות , וגם מבקשים יותר כסף
כאן יש לך הכל

מיטל - פלא עולם שמיני

186
אהלן

טוב אז נעים מאוד, אני מכיר אתכם (קורא מהצד כבר המון זמן), אתם עוד לא מכירים אותי וזה בסדר.
באמתחתי מספר דיווחים שאפתח כבר בשירשור נפרד, אבל רציתי להתחיל דווקא במיטל.
אני פריק של חזה, ואחרי שזכתה לכינוי פלא עולם לקח לי קצת זמן קריאה לאמת את הנושא, אבל ברגע שהבנתי שבנוגע למושא הזה, ^^הציצים המדהימים האלה^^, יש קונצנזוס נרחב, כל מה שנאמר כאן גם לרעה כבר לא שינה לי כלל ושיריינתי את המשבצת השבועית עבור העלמה.
מיטל כנראה מאוד חששנית, ולאור איזה סיפור שסיפרה שעברה אולי אפשר גם להבין, כך שהשיחה הראשונית עימה יכולה להתפרש קצת כלא נעימה ובוסית. אולי זה המקור לסיבה שאנשים צובעים את השירשור הזה בטעם רע יחסית. אכן, הלוואי והיא תדע קצת להשתחרר מהצורת שיחה הזאת עם לקוחות שבסה"כ מנסים לדלות מהשיחת טלפון חומרים שיעזרו לדמיין אותה מענגת אותם.

אבל מי שיודע להתגבר גם על זה בדרך אל המטרה יפגוש גברת ש... אמאל'ה... הייתי אצלה היום ותשמעו. ראיתי, עשיתי, אבל רגע. זה שווה הקפצה כדי להדגיש: הם גדולים אבל הפלא הוא לא בגודל כשם שמדובר בשלמות. פשוט זוג גדולים מושלמים טבעיים ויפים. מזכיר את סנשואל ג'יין או דומינו וכאלה מהפורנו, רק בגוף תימני או משהו שחום אחר.
רזה, בטן אסופה ומקסימה, טוסיק רחב ומעט בולט בקטע טוב שיש מה לתפוס בו. והכי חשוב - נקייה. הגברת נקייה ונעימה ויש לה משטר רחצה והקפדה על נהלים. הרגשתי בטוח.

העיסוי עצמו לא הכי מרגש שהייתי בו אבל לא עונה להגדרה סתמי.

אינה מתנשקת או כל דבר כחול צפונה מזה, אבל מי שבא כדי לקבל מה שהוא יודע שהוא עומד לקבל, בלי איזושהי ציפייה קטנה ותקווה שזה יתפתח לזיון או אפילו מציצה (כי אין!) - מי שבא רק להנות מעיסוי סבבה בשילוב עם גוף מפחיד + הפי בסוף... יהנה.

הרגשתי את הצורך לכתוב את האמת הזאת כאן כי הרגשתי כאילו אני עומד להגיע למקום מלוכלך של בחורה שבורה במצב גרוע, לנוכח הקריאה כאן לעיל, אבל סליחה רבה. ממש להפך. מקום נקי, בחורה נקייה, פרטית, רק קצת קשוחה בהתחלה זה כל הסיפור לדעתי. אחר כך היא מחייכת ונפתחת לשיחה נעימה. אפילו לא לחוצה על הדקה אפשר להגיד.

ביצועים:
עיסוי במובן המקצועי 6-7
עיסוי במובן האירוטי 7-8
גוף 10 !!!!
מקום במובן הניקיון 8-9
דיסקרטיות 5 (חור במבוך אבל בכל זאת בבורסה)

ובבקשה בבקשה, מי שנכנס לסרט שאני יחצן כי כתבתי תגובה אוהדת בשילוב עם העובדה שזו תגובה ראשונה.. בבקשה שיצא ממנו זריז..

לא תשאל שאלות לא תשמע סיפורים מעניינים

מיטל - פלא עולם שמיני

188
שלום חברים אני חדש כמשתמש בפורום אבל כבר שנים רבות בודק המלצות של החברים וגם אוהב לבדוק נפילות (לא אחת ראיתי שנפילה של אחר היא הצלחה שלי - כנראה כימיה או מה שמרצה אותי לא מרצה אחר)

בכל אופן נחזור לנושוא המדובר.
את מיטל פגשתי לפני שבועיים. יש לה חזה גדול מאוד מעל D לדעתי.
כייף מאוד לשוחח איתה, והיא נראת ממש נשית וסקסית לדעתי.
בכל אופן אני בחור שמתקשה בגמירה (עומד לי כמו ברזל - פשוט לא מגיע לאורגזמה מהר) ואני יכול להגיד לכם שיש שתי בנות בחיים שהצליחו לגרום לי להשפריץ בתוך 5 דקות אחת זה אולגהויקטוריה שחולת כסף מכיכר המדינה.
והשנייה זאת מיטל, שיודעת לעשות עבודת יד אליפות לדעתי.
ממליץ בחום במיוחד למי שמתקשה להגיע לאורגזמה.

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”