2 מודעות שלמעשה מדובר באותה אחת ,מודעה שכתוב ''סקסית בת 23 בחיפה'' ובאחרת כתוב'' יפיפייה בת 24
בחיפה '' ,מספרים מסתיימים 262 ,618 ....
מתקשר ועונה לי גבר ,מפנה אותי לבת גלים לרחוב השרון ,מבטיח שהתמונות 100 אחוז אמיתיות באחריות מלאה ,
טוב...מגיע לדירה ברחוב שקט ,עולה 7 מדרגות ודלת מצד ימין ,פותחת לי את הדלת בחורה צעירה שהתמונות והיא זה מרחק של שמים וארץ ,אפילו לא דומה ,אפילו לא מזכיר ,החזה שלה בלבל אותי והחלטתי להכנס ,300 שקל מהארנק ויאלה לעבודה ...מנסה לנשק ולא ממש משתפת פעולה ,מתרחקת כל הזמן שאני מנסה ,אמרתי נו טוב לא רוצה לא חייבת ,מורידה בגדים ומתגלה לי גוף עגלגל מלא עם תחת מזוודה אבל קטנה ,מורידה את החזיה וחושפת חזה מדהים ,אמרתי לפחות זה ,יורדת למציצה מקונדמת שהיתה הכי מצחיקה שהיתה לי בחיים ,בשלב מסוים התחלתי לצחוק וגם התנצלתי על כך חחח,הבחורה כאילו מוצצת פעם ראשונה בחיים שלה ,אין לה מושג איך עושים את זה אפילו חחחח,אמרתי אין אפילו טעם לנסות וללמד אותה כי זה ייקח לי שעות ואין לי זמן ,האמת שהיא צחקה יחד איתי ,ממש לא התבאסה ,להיפך שיתפה פעולה בצחוקים ושאלה מה לא בסדר עם איך שאני מוצצת ,אמרתי לה בעדינות שהיא לא יודעת להתנשק ,לא יודעת למצוץ ,יש לך חזה יפה ,בואי נראה את הביצועים שלך אולי יכסה על מה שציינתי,שמה קילו ג'ל במנוע ויוצאים לדרך...כמובן שאכזבה גדולה גם מהזיון ,שוכבת כמו בובה מתנפחת ,עיניים פתוחות לכיוון התקרה שאומרות לך יאללה חביביאללה תגמור ותעוף ,לסיכום חברים ,נפילה קשה על בחורה שאין לה ניסיון מיני בכלל ,ואין כיף איתה בכלל ,אציין עוד שהיא דוברת אנגלית בגימגום של מילה פה מילה שם ,לא ממש שותף ,אנאלי היא לא עושה ,הלכו 300 שקל ואני בטוח לא אחזור .