כ חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת - דף 7 - סקס אדיר

חדשה בעמל - שחר - בייב ברונטית מהממת

62
[QUOTE=אבשלום]
דווקא עם תגובתך הלפני האחרונה, כלומר זאת מאתמול, אני לא מסכים, בנצי, נגיעות ברגל או ביד, ובכלל בגוף הבחורה, בלי להחדיר אצבעות - אלה דברים שמעסה בבואה לעבוד במקומות כגון העמל צריכה מראש להסכים לעשות, אחרת זה לא טיפול בודי מסאז', והן "עושות צחוק מהעבודה".

נראה לי שאתה בחור קצת תמים בנצי, אני בא לטיפול כזה בשביל להתחרמן ולקבל אורגזמה, ולא בשביל להשתעשע מזה שבחורה לכאורה תמימה היא אשת עסקים ממולחת.
ולגבי הגישה של HJlover - בעיני היא מסוכנת לכולנו ללקוחות, כי אם כולנו רק נודה לאלוהים שבחורות כמו שחר באות לעבוד במסאז'ים, וכמה שהיא רק מבקשת - אין בעיה. אם הבנות יחשבו שכולנו כמוהו, מה יקרה לענף?? ומה יקרה למחירים?? האם נגזר עלינו להיתקל בעוד בחורות כאלה סחטניות בדירות האלה? כי אם כך, אולי כדאי לזנוח את התחביב היקר ולהגיע לסיפוק בדרכים אחרות...
[/QUOTE]
מחפש את הדבר האמיתי!

63
[QUOTE=אבשלום]
[QUOTE=אבשלום]
..... נגיעות ברגל או ביד, ובכלל בגוף הבחורה, בלי להחדיר אצבעות - אלה דברים שמעסה בבואה לעבוד במקומות כגון העמל צריכה מראש להסכים לעשות, אחרת זה לא טיפול בודי מסאז', והן "עושות צחוק מהעבודה".

נראה לי שאתה בחור קצת תמים בנצי, אני בא לטיפול כזה בשביל להתחרמן ולקבל אורגזמה, ולא בשביל להשתעשע מזה שבחורה לכאורה תמימה היא אשת עסקים ממולחת.
ולגבי הגישה של HJlover - בעיני היא מסוכנת לכולנו ללקוחות, כי אם כולנו רק נודה לאלוהים שבחורות כמו שחר באות לעבוד במסאז'ים, וכמה שהיא רק מבקשת - אין בעיה. אם הבנות יחשבו שכולנו כמוהו, מה יקרה לענף?? ומה יקרה למחירים??

האם נגזר עלינו להיתקל בעוד בחורות כאלה סחטניות בדירות האלה?

כי אם כך, אולי כי אם כך, אולי כדאי לזנוח את התחביב היקר ולהגיע לסיפוק בדרכים אחרות...
[/QUOTE]
[/QUOTE]

אתה צודק ברמת העיקרון שמגע חיצוני לפי המקובל הוא חלק מבודי מסג'. יחד עם זאת זה שוק חופשי ואין חוק שקובע מה הבחורה צריכה/חייבת לעשות במסג' ,זכותה לקבוע את התנאים שלה. לא טוב לך, אל תסכים. המחירים יהיו תמיד ענין של ביקוש והיצע וללא קשר לתודעה ומשחקי מוחות. וזה שבחורה ישראלית בת 22 מוכנה לעשות מסג' מיני זה באמת לא מובן מאליו בהתחשב בחינוך ובתרבות הישראלית .זה לא רוסיה או אוקראינה פה .בחורות פה מתחנכות בהכרויות זוגיות להעביר את הגבר מבדקים קשים וארוכים לפני שמתחיל קטע מיני.בחורה רגילה יכולה להוציא לך את הנשמה ולפעמים להיות בטוחה שזה הולך לחתונה לפני התמזמזות מעל הבגדים...כמו שזכותך לבוא לקבל מסג' טוב והפי אנד, זכותי לבוא ולהיות בליבי משועשע מהסיטואציה ולהנות מהאינטרקציה עם הבחורה. אין חוק שקובע מה כל אחד חייב לרצות בבואו לכזה מקום...
מה זה סחטנית? שחקן אחד ידרוש 1,500 ש"ח להצגה ואחר 2,000 ש"ח ,אין שתי בחורות אותו הדבר.וזה לא סחיטה...
אתה לא קולט שזה לא קיצבאות על פי חוק. לא מגיע לך כלום. מה שיש יש...

64
אין מה לעשות
לא ניתן להוציא מכוסית ישראלית בת 22 את מה שנוציא מרוסיה שחוקה בת 50 -40
כמה שהבחורה יותר צעירה ויותר כוסית
נקבל פחות או נשלם יותר
יש פרמיה לטיפול איכותי מכוסיות צעירות ועוד ישראליות
מצד שני זה מקסימום 50-100 שקל
עשר רמות מתחת למחירי שוגר ושאר אתרי זבל ידועים
במקרה של שחר היא כנראה תפסה תחת בהתחלה במחיר ובשירות בשל הביקוש
ועם הזמן הדברים הללו מסתדרים -הבחורה מיישרת קו או מיישרים אותה או שמתייבשת או שעוזבת או שנעזבת בקיצור שווה להנות כל עוד ניתן...

65
לי אישית נמאס מכל המעסות "המקצועיות" שאמנם עושות מסאג טוב ואפילו עבודת יד טובה אבל לא בא לך שיתנו בודי אמיתי או בכלל להסתכל עליהן.

אגב יש שם במקום אתיופית מהממת הדס עם ציצי גדול טבעי והיא ממש עושה בודי נהדר וגם נראית טוב לטעמי ויחסית פחות מוכרת בפורום

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”