כ . - דף 4 - סקס אדיר

.

32
מחזק את PIXAR

תפסיקו להיות צבועים !
99% מהזונות ולא משנה אם הן מפרסמות כאן או מתחזות למחפשות דייטים בממבה או בכל שאר האתרים הן מהגוש המזרחי והן שולטות באופן מוחלט על תעשיית הסקס לא רק כאן ,אלא בעולם כולו (כולל אפילו באתרי מצלמות סקס).
גם הבנות שמפרסמות את עצמן בכל מיני אתרי שידוכים ממזרח אירופה הם בעצם סוג של זונות בפוטנציה שמחפשות לקוח קבוע ועמיד.

וזה בסדר! זה המצב ופיקסר צודק בהמלצתו לא להתאהב או לחשוב שמשהי מהם שמה עליכם קצוץ . הכל כסף! (וזו זכותן המלאה).

גם פיקסר וגם אני וגם כולנו יודעים שלא מדובר על כלללל הבנות .. יש בנות חסודות וטהורות ,אבל בכל זאת הן נדירות יחסית לנשים החופשיות שמגיעות מרוסיה ושלוחות שלה ויודעות לנצל את מיניותם לפרנסתם . זה עניין של תרבות ואופי וזה מגיע משם.

זו לא גזענות! זונה/נערת ליווי/חשפנית הם מקצועות מכובדים,קשים וראויים מבחינתי הרבה יותר מאיזה קופאית שעובדת בעמידה באיזה רשת ,מקבלת שכר מינימום ונותנת לבוסים שלה להתעלל בה כל היום - זו זנות וטיפשות ביחד.

בקיצור - פיקסר - יופי של רשימהמוחא כפייה ... סנן את הצבועים ותמשיך לשתף .....

חג שמח חבריםHeart

.

33
[QUOTE=BBWLover] יש בנות חסודות וטהורות ,אבל בכל זאת הן נדירות יחסית לנשים החופשיות שמגיעות מרוסיה ושלוחות שלה ויודעות לנצל את מיניותם לפרנסתם . זה עניין של תרבות ואופי וזה מגיע משם.
[/QUOTE]

האשימו אותי ואפילו קצת בצדק כאן בזה שאני מעורר ויכוחי סרק ומכיוון שבאמת פוסט יפה לא
בא לי לקלקל. אז אענה לך ממש בקצרה – אני לא הגבתי בגלל שחשבתי שזאת גזענות או
פגיעה בזונות. הגבתי פשוט כי נטענה טענה שעובדתית מאוד שגויה. מזה שרוב
הזונותמשתמשות בפלטפורמות כמו ממבה וכו' הן רוסיות לא ניתן להעסיק שרוב הרוסיות
הן זונות. אתם מפספסים שיש לכם מרחב מדגם לא מייצג. יש לא יותר מאשר אחוז חד ספרתי
של בנות כאלה מכלל הרוסיותרומניות וכו' אבל זה כן המון יחסית לכן זה נראה לכם
ככה.

.

34
פיקסר, כפיים על הדיווח המועיל מאוד.
שלחתי לך גם פרטית בקשר לאחת הבנות אבל חייב להתעכב על המשפט על בת 19, מה פירוש לזיין אותה ואת האמא?
איך גילית את זה והאם אמיתי?
נשמע לי חוויה ייחודית לגמרי.
תודה וחג שמח

.

38
לחובבי BBW: נראה ש 1086823346 מתברגת בקלות ב- Top10
מישהו היה איתה?

ולגבי זנות:
אוקראינה במצב מלחמה. יש ערים שבהן נופלות פצצות מידי יום.
השכר הממוצע הוא 100 דולר לחודש, יש עוני וחוסר...
כשיש לנשים אפשרות להרוויח 100 דולר ב- 40 דקות, יש כאלה שיקפצו על זה (אבל בטוח שיש המון אוקראיניות שלא
עוסקות בזנות - סתם משמיצים עם שלם).
איך אומרים: אל תשפוט אדם בצערו, ובאוקראינה יש כרגע הרבה צער...

.

40
לא מבין מה מתרגשים
עניין של מנטליות ומצוקה כלכלית...
בישראל אצל המקומיות אולי 5% מהבנות יהיו מוכנות לפתוח רגליים ופה ולתת שירותי מין תמורת כסף
וגם פה 90% מהן יעשו זאת מסיבות כלכליות והאחרות מסיבות פסיכולוגיות - דחויות/נימפומניות/סוטות וכד'

במנטליות רוסית אולי 5% מהבנות לא יהיו מוכנות לפתוח רגליים ופה ולתת שירותי מין בתשלום. הן חופשיות יותר ויש מגוון של שיטות של זונות בהסוואה או חצי זונות כדי שירגישו בעיני עצמן כפחות מופקרות. זה לא משנה מה הסטטוס שלה ברוסיה: רופאה, עו"ד וכד היא פשוט מבינה שיכולה לחגוג על גופה ולא רואה מזה ביג דיל.

צריך לנהוג בכבוד ובעדינות ולהמשיך להנות אבל אין פה עניין של גזענות כי בפועל זו המציאות...
למרבה הצער חלק מהרוסיות הוותיקות מתקלקלות בישראל ונהיות ישראליות יותר מרוסיות קלאסה..

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”