כ טייקדאון תל אביב - קיילי vs שונטל - סקס אדיר

טייקדאון תל אביב - קיילי vs שונטל

1
דיווח ראש בראש של שתי השחקניות התלאביביות.
הרגשתי שאני חייב דיווח לכבוד הכוכב המסתובב.

קיילי(אולגה אם אני זוכר נכון) מקבלת בגאולה

פקידה:
אותה פקידה, ידועה כ"העצבנית", אני דווקא מסתדר איתה(חפוזי קריצה)

דירה:
דירת חדר לשתיהן.
המקלחת אצל שונטל קטנה יותר( זהירות מהמדרגה) אצל קיילי יותר דיסקרטי ויש גם ג׳קוזי למי שמעניין.

מראה:
שונטל ילדה יפה, עיניים ירוקות, שזופה, גוף מתוח, חזה סיליקון גדול, תחת קטן ובשרני, מסובבת ראשים ללא ספק.

קיילי, לא בליגה של שונטל, בחורה נאה, רזה, חזה טבעי גדול, שפתיים בשרניות, כנראה סיליקון, עיניים כחולות, צבעה לבלונד. פעם קודמת שהייתי איתה איתה היתה עם שיער שחור.

עם שתיהן אפשר לתקשר דיי טוב באנגלית.

ביצועים:
שונטל, מתנשקת צרפתיות בקטנה. מציצה סבירה.
הפכתי אותה על הגב והתחלתי עם לשון על הדגדגן, מתמסרת, עם הזמן צירפתי אצבע לתוך הכוס ,שחייב לציין שהוא ממש צר, והמשכתי במרץ ללקק את הדגדגן שלאט לאט הציץ החוצה. השקעה של לפחות 10 דקות שבהן אני לא נותן לה לברוח, הצטברות המיצים והתרחבות הכוס שלה אותתו על שהולך לקרות, והיא אכן גמרה ברעידות וצעקות קלות. נשכבתי עליה נותן לה להסדיר את הנשימה, הנשיקות עכשיו היו הרבה יותר חמות ורטובות, החיוך על פניה אישר לי שהולך להיות טוב.
אחרי שנחה 5 דקות אצלי בידיים, ירדה למציצה. לא מצליחה להכניס את כולו אבל משתדלת, מלקקת ביצים וכנראה גם מרעום אבל לא הקטע שלי אז ביקשתי שלא.
הולבש קונדום ועברנו לזיון בדוגי, איזה תענוג, הבחורה רזה וקלה והרמתי אותה באוויר כשאני אוחז לה בישבנים ומזיין אותה בחוזקה, היא אוהבת להסתכל על המראה ולראות איך מזיינים אותה...האמת שגם אני דיי נהנתי לראות את הכוסית הזאת מקבלת חזק.
היא גם לא שקטה ויודעת לגנוח לא רע, גם אם מזויף, זה לא מרגיש כך.
בשיא הזיון, משהו כמו 10 דקות שאני מפמפם אותה בדוגי כשאני עומד בצד המיטה, ביקשה שנעבור לתנוחה האהובה עליה, בדוגי כשאני על המיטה, היא שוכבת כשרגל אחת שלה בין הרגליים שלי ורגל שניה מקופלת, המשכתי לזיין אותה כשהיא נאנחת בטירוף, כל הזמן בוחנת את המראה ונהנית מהנוף.
כשהגיע זמן לגמור הורדתי את הקונדום וביקשתי ממנה להביא לי ביד תוך כדי שהיא מלקקת לי את הביצים, חמש דקות של תענוג וגמירה חזקה לסיום כשאני משפריץ לכל עבר.
אין גמירה בפה. לא נתנה להתקרב לחור האחורי, גם לא עם האצבע במהלך דוגי.

קיילי,
מה לא נאמר כבר על קיילי. איזה אנרגיות.
עוד לא נסגרה הדלת וכבר נשיקות, כמו חברה שלא ראתה אותי חודשיים.
חייכנית, אוהבת לצחוק, אנרגטית. מסתכלת בעיניים ומתנשקת כמו מאהבת, מלטפת לי את הזין תוך כדי ומובילה אותי לחדר.
לבקשתי הפשיטה אותי לאט, מוצצת לי את הפטמות תוך כדי, מנשקת צרפתיות עמוקות וחושניות.
התישבה על המיטה והחלה למצוץ במרץ, גרון עמוק, קיבולת גבוה, עם רפלקס הקאה מדי פעם, עמדו לה דמעות בעיניים מהזין שחנק אותה, והכל ביוזמתה.
עברנו ל69 מטורף, השתוללה לי על הזין, מוצצת, יונקת, יורקת ואני אוכל לה את הכוס והדגדגן.
הולבש קונדום, התחלנו כשהיא רוכבת עלי בתנוחת צפרדע, עברנו למסיונרית כשמתנשקים צרפתיות עמוקות תוך כדי שאני מפמפם אותה בחוזקה, הרמתי את הרגליים שלה לכתפיים שלי, תופס לה את הידיים ומזיין כאילו אין מחר.
דוגי חזק מאחור כשאני מושך אותה אליי מהשיער(בהסכמה כמובן). לחשתי לה על האוזן שרוצה לזיין אותה בתחת, החזירה בלחישה "מאתיים" והזין עבר לחור האחורי.
איזה אנאלי, מקבלת חזק ועמוק מאחור בלי תלונותמוחא כפייה (הקטן שלי לא דק בכלל)
צועקת.. נאנחת, משכתי אותה אליי כשהיא מסתכלת עלי אחורה, אני מזיין אותה בתחת והיא פותחת את הפה כמבקשת שאנשק אותה, פשוט אלופה. דחפתי לה את האגודל לפה שתמשיך למצוץ אותו בזמן שאני בחור האחורי שלה, תענוג.
עברנו שוב למציצה אליפות שלה, זונה מקצועית, מה שביקשתי בצעה במיומנות: גרון עמוק, ליקוקים, עם היד, לאט , מהר. מרגיש שראתה הכל ועשתה הכל.
לקראת סיום ביקשתי לזיין לה את השדיים לצד המיטה. התיישבה ואני נעמדתי צמוד אליה, הרבה שמן, זוג שדיים רכים וטבעיים כשהיא עוטפת לי על הזין ואני מפמפם אותם.
הסתיים בגרון עמוק וגמירה עמוקה בתוך הפה שלה, בלעה עד הטיפה האחרונה, אלופה..אמרתי כבר לא.

קיילי:

שונטל:

תמונות אמיתיות ומשקפות בשני המקרים.
500 לשעה מלאה בשני המקרים, אני אוהב לגמור פעם אחת בסוף הזמן.
למתלבטים:
קיילי בגלל השירות.
שונטל בגלל שכיף לזיין כזאת כוסית.

חג שמח!
---

כותב שורות אלו עושה זאת כדיווח על חוויותיו האישיות בלבד.

אין ביכולת הכותב להבטיח חוויה דומה עם ספקית השירות.

כל תקשורת עתידית בין הקורא לספקית תהיה באחריותו הבלעדית.

3
שעה שלמה.
אני מזיין עד שאני מחליט לגמור.
אצל קיילי היה שעה ועשרה כי לא היה לקוח אחריי.
בשני המקרים התשתי אותן...קריצה ללא רמז לתקתוק.
---

7
לגבי קיילי...בלונדינית צבועה.
אני יותר אהבתי אותה בשחור.
חזה בינוני- גדול, לא ענק.
הצליחה בדיוק לעטוף לי את הזין, על הגבול, אם זה עוזר.
משהו כזה:

---

8
יש לי חבר חובב רימינג שהיה איתה והיא מלקקת גם ביצים ורימינג
בטיפ הראוי' מניח שגם השניה..
איך אתם מתנשקים עם זונות שמוצצות בלי קונדוםת מתנשקות עם אחרים ויורדות לחור התוסיק..אלוהים ישמור
גם יכולים לחטוף וגם להעביר הלאה מחלות

10
[QUOTE=HJlover]יש לי חבר חובב רימינג שהיה איתה והיא מלקקת גם ביצים ורימינג

בטיפ הראוי' מניח שגם השניה..

איך אתם מתנשקים עם זונות שמוצצות בלי קונדוםת מתנשקות עם אחרים ויורדות לחור התוסיק..אלוהים ישמור

גם יכולים לחטוף וגם להעביר הלאה מחלות[/QUOTE]

כל כך הרבה עושות רימינג... ומלקקות ביצים וזין, ולכל כך הרבה מלקקים בכוס....

ואיך זה שלא שומעים על איזו מגיפה של מחלות מין ? ? ? ...

פרנואיד !

המגביה עוף - ירחיק ראות
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”