צהריים טובים לכולם...
הקיץ הגיע והחלטתי לחגוג את פתיחת אירועי הקיץ עם איב המקסימה...
אחרי הגבינות והיין של שבועות, הייתי חייב פעילות ספורטיבית. מתקשר לאיב ושואל האם יש מצב לשיעור כושר גופני או יוגה במרפסת עם מאמנת אישית... איזה מזל היה לי – היא אומרת תבוא.
מה אגיד, מה אספר לכם רבותי וזייני... איב עברה שינוי מטורף במראה החיצוני. וכאן מגיעה הפתעה נוספת. תקופה ארוכה לא הצלחתי לקבוע עם איב ונטלי יחד לטריו שכרון חושים והבוקר איב אומרת לי – רק תבקש...
יושבים במרפסת, צופים על הים, שותים קפה, מדברים וכעבור 10 דק' מגיעה נטלי. אחרי החג יש הרגשה של יום ראשון והקול הפנימי אומר "כך צריך להתחיל כל שבוע בחיי".
כוסות קפה זזים הצידה ומתחילים מזמוזים... תענוג לשכב בין שתי נשים יפות ולהנות מגופם. כשפעם ראשונה היתי אצל איב היא הפתיע אותי עם מציצה סקוטית (אם אני לא טועה), כשילבה תה חם ומים קרים... כשאיב ונטלי מתחלפות במציצה זה גם מרגיש יוצא דופן, כי כל אחת מיוחדת ועושה את זה שונה... לך נשאר רק להתאפק ולנסות לא לגמור. לי היה קשה לעמוד בניסיון הזה, על כן ביקשתי או לנוח או להתקדם...
אימון כושר אמרנו, אז כמאמנת מנוסה ומורעל בראבק, איב החליטה להוציא את כל המיצים, "תנוח אח"כ" היא אמרה. תהיו כנים, אם ג'ינג'ית מטריפה אומרת לכם "אני רוצה אותך", תוכלו להיות אדישים ותצאו לפרסומות?!
החלפנו תנוחות, שתינו מים, חזרנו למיטה... שעתיים חלפו להן ויצאתי על כנפי נשרים, מרחף מעל האדמה, צופה באנשים החולפים ברחוב ומרחם עליהם – הם לא מכירים את איב ונטלי. יושב בבית קפה, כותב שורות אלו וצמרמורת של עונג חולפת בכל גופי.
איבוש' ונטלי, תודה על שעות קסם, מקוה שנפגש בקרוב.
[TUBE]OORoOGY8D2M[/TUBE]