.
42את האמת לא חיפשתי לריב עם אף אחד אבל כשמישהו רושם משהו כזה צריך לקחת בחשבון שיש עוד אנשים טובים שיתרעמו על זה ולהבין שבטח גם נגד העדה שלו אפשר להגיד סטריאוטיפים נוראים. בהמשך הבנתי שאין ממש עם מי לדבר ,האנשים האלה לא מבינים שלרוב הנשים האלה זה לא מטרת העל שלהם לפתוח רגליים לכל אחד אלא שזה נובע ממצוקה כלכלית , הם לא מבינים למשל שמישהי מבוססת מאזור טוב במוסקבה בחיים לא תפתח להם רגליים וגם ספק אם תצא איתם לדייט , עזבו מבוססת ממוסקבה אפשר להגיד אותו דבר על רוסיה במצב כלכלי בינוני מינוס בפתח תקווה . ואותו אחד שכתב שרוסיות ותיקות מתקלקלות אתה לא מבין שאין להם צורך כלכלי לפתוח לך רגליים וואלה גם לא צורך מיני אבל היי אולי תנסה לרושש להם את חשבון הבנק באיזה הונאה מתוחכמת ואז יהיה להם צורך כלכלי לפתןח לך רגליים ויחזרו להיות רוסיות כמו שאתה אוהב .
.
45בואו לא נהפוך את זה לדיון פוליטי או חברתי עכשיו...סטיגמות תמיד היו ויהיו..
לא כל הרוסיות זונות (מניסיון..אשתי רוסיה והיא קרה כמו פריג'ידר קוריאני חדש) ולא כל הזונות רוסיות...
מי שנמצאת במצב כלכלי קשה נאלצת למצוא דרך להכניס כסף (יש מספיק פליטות ופליטים בעולם שמוכרים את גופם מכל המדינות) , עצם זה שהגוש המזרחי שהתפורר הוא במצב כלכלי פחות טוב פלוס הפתיחות המינית שם הביאה רבות מהן למצב הנוכחי.
אני מזיין משמע אני קיים
.
47[QUOTE=ziko]בואו לא נהפוך את זה לדיון פוליטי או חברתי עכשיו...סטיגמות תמיד היו ויהיו..
לא כל הרוסיות זונות (מניסיון..אשתי רוסיה והיא קרה כמו פריג'ידר קוריאני חדש) ולא כל הזונות רוסיות...
[/QUOTE]
זיקו - זה קשור לנישואים ולא למוצא רוסי או אשכנזי או כל מוצא אחר .... 99% מהנשים אחרי שנה עד חמש מהרגע שנשאו מאבדות עניין ומרגישות שהם ממש לא חייבות לעשות סקס . למעשה אז מתחילה הזנות האמיתית! סקס מותנה בכל דבר ,החל מעזרה בבית ועד בגדים / תכשיטים וכו' ... רק לא סקס סתם כי בא לך וזה כיף.

.
49לאחרונה אני מוצא את עצמי בהרבה פגישות עסקיות באזור המרכז
את אולייה בת ה-19 , פגשתי היום , נמצאת במקום הכי שנוא עליי באזור המרכז פתח תקווה חור ללא אורסגרנו על שעתיים בסכום מכובד מאוד
הגעתי לכתובת ואיזה באמת חור , הגיעה לבושה במיני וחולצה לבנה יפה , מגיעים לחדר שהוזמן מראש , הבחורה מאוד ביישנית , לקח לה זמן להוריד בגדים , אמרה שהיא מוצצת רק עם גומי , הסברתי לה על חשיבות המין האוראלי בחייו של גבר
, עזבה את הגומי

מציצה חלשה , היא לא יודעת למצוץ הרבה שיניים
לא נותנת לגעת לרדת ולהתקרב וממש הוציאה לי צו הרחקה מהכניסה הקדמית
, חזה יפה ועומד , לא מתנשקת בכלל ומסובבת את הפנים שמנסים לנשק אותה

זיוו מצוין היא לא מאוד צרה אבל כיף לזיין אותה ,כולל רכיבה מצוינת, הבעיה שאחריי כחצי שעה ביחד היא התלבשה ואמרה לי , הולכים ?
אמרתי לה שסיכמנו על 2 שעות , הבנתי שאין לה כוח להמשיך
לכן שילמתי לה גם בהתאם בהסכמתה (היא לא ביקשה את הכסף מראש)
אמרה לי שהיא רעבה מאוד, לקחתי אותה למסעדה , תוך כדאי שהיא גם כמעט אכלה את הטלפון (ולא מרעב) ,הבנתי שהיא קובעת עם עוד לקוחות (כנראה למחר)
בגדול ילדה יפה מקייב , אנגלית לא קיימת בכלל , אנמית ולא יודעת הרבה , כנראה שהיא כבר שחוקה זה מסביר הכל ,
לא אהבתי את היחס הקר שלה , היא לא מכבדת את הגבר ועוסקת הרבה בטלפון
אני לא אחזור
תודה לפיקסר שוב על עוד תגלית