כ מרינה מחולון - סקס אדיר

מרינה מחולון

1
הגעתי אליה דרך יד 2 עונה אישה מאוד נחמדה בשם מרינה,
שיער כתום נפוח שדיים ענקיות בגודל אבטיחים עושה מסאג חצי מקצועי ואז מגיע הסוג של בודי ומתחילה בחיבוק ציצי ענק על הכלי.
אפשר למצוא אותה ביד 2 בשם מרינה באנגלית או שתשלחו הודעה אשלח בשימחה.

דרך אגב פוסט ראשון שלי אז הכתיבה לא משהו אני יודע.

מרינה מחולון

6
מכשף, מחירים עלו, אף על פי המדד השלילי חחחח.... כנרא שתחום ההרפיות כמו נדל"ן לא נכללים בחישוב הכללי של המדד. חחחח.
ברצינות, 200שח אצל מישהי פרטית שמורידה חולצה ונותנת 35דקות - זה כבר מחיר סביר ביותר...
אני הולך בסמן הקרוב לבקר אצל מרינה, אדווח בהקדם.

מרינה מחולון

7
הייתי אצלה 3 פעמים התעריף שלה הוא 100 ש"ח ל15 דקות שזה דגדוג /ליטוף 7-8 דקות ן7-8 דקות בודי
150 ש"ח ל35-30 דקות מאסג' ובודי [סירבה לעשות מאסאג' מלא רק בגב וידיים ] .או 200ש"ח ל50 דקות ..מדובר באישה בסביבות ה50 החזה שלה גדול מאוד ורך מה שלא מאפשר גמירה יש לה גם ישבן בשרני ובולט היא נמוכה מאוד אבל סך הכול נראת סבבה בלי בגדים לגילה וסקסית במיוחד עים התחתון החוטיני האדום שלה.
בסוף והגמירה היתה ידנית כי קשה לגמור כשהחזה רך והיא מעליך אני מיציתי אותה לא ממש סמפטית יש עליה פוסט קודם בשם מרינה מחולון .
ממעיט כעסו מפחית מזונו מרבה תנועתו.

מרינה מחולון

8
[QUOTE=Max_Nissim]מכשף, מחירים עלו, אף על פי המדד השלילי חחחח.... כנרא שתחום ההרפיות כמו נדל"ן לא נכללים בחישוב הכללי של המדד. חחחח.
ברצינות, 200שח אצל מישהי פרטית שמורידה חולצה ונותנת 35דקות - זה כבר מחיר סביר ביותר...
אני הולך בסמן הקרוב לבקר אצל מרינה, אדווח בהקדם.
[/QUOTE]

ניסים ידידי,
בכנות מלאה, מלבד השדיים הענקיים שלה, לא באמת מצאתי שם משהו מיוחד.
200 ש"ח על 30 דקות ברוטו אישית לי זה יקר וממש לא משתלם.
האמת היא שאם הייתי גם מקבל סוג של עיסוי נורמאלי מלבד ה "דיגי דיגי" שהיא עושה אין שם כלום
בכל מקרה, על טעם ועל ריח לא מתווכחים
כבר נתתי היום לשניים את המספר שלה, מקווה שידווחו אם יש משהו ששווה 200 ש"ח:)

מרינה מחולון

9
גם אני הגעתי דרך יד 2, ניתן למצוא אותה במדור עיסיים, אזור חולון, בשם Marina באנגלית.
אשה מאוד נחמדה אם לומדים קצת להכיר...
מאוד סקסית, חזה ענק מהמם!
עושה עיסויי מאוד מקצועי והרפיה מושקעת מאוד אם מתחברים אליהחיוך
ניתן גם לעשות פדיקור טיפולי פנים ועוד....
מחירים החל מ 100₪ לחצי שעה, 200₪ לשעה.
לדעתי לאוהבי חזה ענק חובה!!!
אני אחזור לפחות פעם בחודש מאוד נהנתי מהטיפול. תודה לממליצים פה
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”