כ מישהו יודע מה קרה לסטודיו היוקרתי בדיזנגוף? - סקס אדיר

מישהו יודע מה קרה לסטודיו היוקרתי בדיזנגוף?

1
אני לא יודע מי ממכם מכיר את המקום הזה, אבל היה פעם סטודיו מאוד יוקרתי בתל אביב בדיזנגוף (פינת רחוב אסתר המלכה ליד הבית קפה אם אני לא טועה)
הייתי שם פעמיים לפני 3 שנים בערך למשהו שנקרא בודי ועלה 500 שקל, אבל אמרו לי שאפשר גם סקס וראיתי שם גם חדר מאובזר לbdsm.
המחירים שלהם היו יקרים מאוד (שילמתי 500 על בודי בלי סקס), אבל המקום והשירות היו ליגה (בלי תקתוקים, בחורות ישראליות ברמה, דיסקרטיות).
מישהו יודע מה קרה למקום הזה?
הם עברו למקום אחר?
אני לא מצליח להגיע אליהם והם היו מכניסים רק אם קבעת איתם מראש (אי אפשר היה להכנס סתם ככה בלי לקבוע כמו לתקתוקיה רגילה)
אני גם לא מצליח למצוא את הפרסום שלהם.
אני מקווה שמישהו פה יודע על מה אני מדבר כי גם אמרו לי שם אז שהם לא מכניסים כל אחד.
חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס

4
המקום נקרא "כחול עמוק".התמחה בעיקר בשירותי סאדו.
היית צריך לעבור סינון מוקדם בכדי להצטרף-והרמה של נותנות השרות הייתה גבוהה(צעירות,מאוד שירותיות,רק ישראליות).
את המקום הפעיל בחור ידוע בסצינה בשם דני.
כבר מספר חודשים שלא עונים שם בטלפון-לדעתי הבחור יצא לפנסיה-ואנחנו הפסדנו מקום סופר איכותי.

6
חברים, אתם בטוחים שאנחנו מדברים על אותו מקום?
אני מתכוון למקום שהיה בתוך בניין רגיל לחלוטין, היה שם גם מינימרקט וממול בית קפה. הייתי צריך לקבוע מראש ולחכות עד שיפתחו לי, וכשנכנסים יורדים למרתף כזה, אבל ברמה גבוהה מאוד, ולא פוגשים גברים אחרים. לא יצא לי לראות שם אף גבר וגם לא בנות אחרות. רק את הפקידה ואת זו שקבעתי איתה לבודי (הם נותנים תיאור מדויק של הבחורה ולא מחרטטים). הבחורות שיצא לי להיות איתם לא תקתקו וגם לא התנהגו כמו זונות. אין פקידה שדופקת בדלת אחרי עשרים דקות ומקבלים את מלוא הזמן.
מישהו מזהה על מה אני מדבר או שזה נשמע יותר מדי טוב בשביל להיות אמיתי?קריצה
חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס

9
אל תכעסו עליי שאני שואל את זה, אבל למישהו יש מושג לאן עברו הבנות שעבדו שם?
קראתי כמה מהדיווחים שלכם וראיתי שלפעמים למקומות יש כמה סניפים (אותו בעלים של כמה תקתוקיות) ואולי כל הבנות שם עברו לעבוד בסניף אחר של המקום.
אני מצטער אם השאלה נשמעת טיפשית, פשוט אני לא ממש יודע איך זה עובד והולך בעיקר לעיסוי אצל פרטיות.
חרמנדוס...

רק חרמן...לא דוס
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”