יש מצב שלא עונים לחסוי?
נטע מעמל צעירונת לחובבי סקיני גירלס
12[QUOTE=wow]לא עונים שם..
יש מצב שלא עונים לחסוי?
[/QUOTE]
יש מצב
13[QUOTE=wow]לא עונים שם..
יש מצב שלא עונים לחסוי?
[/QUOTE]
מקרי. לי ענו מחסוי.
שיילי- קצת גבוהה, נראית בת 22, לא יפיפיה אבל נאה, חמודה, מחייכת, נחמדה, לא גוף של דוגמנית אבל לא שמנה, בדיוק מה שמדליק, טיפה מלאה במקומות הנכונים. חזה גדול. שירותית, ליברלית. כמו כולן שם זה תיקתוק של עד 20 דקות, אם גמרת קודם, נגמר, אבל אלו כללי המקום, נלקח בחשבון מראש. למי שהקטע של ישראליות צעירות בנות 22 עד 26 עושה לו את זה, אין עוד מקום כזה.
ונטע גם חמודה, שירותית, צריך לדעת ליצור איתה תקשורת והיא נפתחת יותר.220 ש"ח.
14אוהב אותך בנצי ))
ראיתי אותה אבל לא נכנסתי, אבל היא לא בת 22.... פשוט נראת סבבה.
לאן הגענו ומה יהיה. בעבר, אחרי מילה "תיקתוק" היינו כותבים "להתרחק!", אוי.
15[QUOTE=Max_Nissim]אוהב אותך בנצי ))
ראיתי אותה אבל לא נכנסתי, אבל היא לא בת 22.... פשוט נראת סבבה.
לאן הגענו ומה יהיה. בעבר, אחרי מילה "תיקתוק" היינו כותבים "להתרחק!", אוי.
[/QUOTE]
לא יודע אם למדת פעם מבוא לכלכלה ,על הנושא של מפגש רצונות בין מוכרים לקונים ,בין אם זה מוצר או שירות. המוכר מסביר מה הוא מוכר ,הקונה מחליט אם זה מתאים לו. יכול להתמקח על איכות השירות, מה השירות יכלול,כמה זמן וכד'. בסוף או שנעשית עסקה או שלא. הכל מרצון חופשי.אני ממש מבין את הציפיה והרצון להנות עם בחורה שעה שלמה ומה לא. יש בחורות שנותנות את השירות הזה. לרוב אלו "מקצועניות" מרוסיה /אוקראינה וכד'. המחיר בימנו הוא כפול או משולש. בתרבות הישראלית זה באמת ממש נס שבכלל יש בחורות צעירות ,שיהיו בנות 28, לא קריטי שמוכנות למסג' ארוטי בתשלום ( ובדר"כ לא יותר מזה) והן חמודות, מפנקות,אוירה טובה... זה מה שיש ואלו התנאים. למי שהקטע של ישראליות ומתחת לגיל 30 (ומעל 20 כמובן) מדליק אותו ,זה מה שיש. לא תקבל מנותנת שירות מה שתקבל מחברה שבאמת אוהבת אותך.בחורה כזאת לא תפנק אותך ותחבק אותך שעות כמו בת זוג שאוהבת אותך....
בראש שלה כל הזמן רצים שטרות מול העינים, עם כמה כסף תצא מהמשמרת הזאת. אני יכול להנות ממה שיש או לקטר ולכעוס על מישהו שבכלל לא חייבת לי כלום.כאילו שיש איזה חוק שקובע סטנדרט זמן ושירות, תקן של מכון התקנים... בתרבות הפמיניסטית הלוחמנית בישראל רוב הבחורות בכלל לא יעשו כזאת עבודה, החדירו להן לראש השמרניות במסווה פמיניסטי שזה השפלה או ניצול או נחיתות או טראומה למרות שהכל בהסכמה ובתשלום נאה מאד .בחורה בת 22 שאין לה בגרות יכולה להרוויח יותר מרופא בן 40 או מהנדס תוכנה בוגר הטכניון.ומה יהיה ? יותר גרוע כבר לא יהיה מבחינת קיצור הזמנים ,עד 20 דקות זה באמת התחתית. אף אחת לא תנסה למכור לך 3 דקות ב 200 ש"ח....
16חולק על חברי....
בחורה שמתקתקת אותך עושה זאת לא כי היא רואה רק שטרות ועל מנת להספיק לקבל עוד לקוח. כי אם. יא הייתה נותנת לך זמן מלא אז סיכוי גדול שהייתה מקבלת טיפ... מתוך 220 היא מקבלת בקושי מאה... אז טיפ של 50שח זה הכנסה משמעותית....
היא מתקתקת אותך כי היא לא שלמה עם עצמה, היא שונאת עבודה, לקוחות ואת עצמה, כי פשוט לא יכולה לקבל את המצב שהיא זונה......
וזה ממש לא משנה האם היא ישראלית או רוסיה.....
17אחי, רק בבקשה, עדיף להפסיק את הדיון הזה כאן.... אני מקבל ומכבד את דעתך....
ודעתי שאם היית הולך למקומת עם רמת השירות גבוהה יותר, אז היית מסכים איתי... הבעיה שבארץ כמעט ואין את הרמה..
18קראתי ודי מסכים עם קודמיי- מבחינת החוויה עדיף לי פי מאות מונים להיות עם צעירונת ישראלית כוסית ומוכן שזה יהיה תקתוק 20 דקות ולא צריך 40 ובלבד שתהיה כוסית והשירות בזמן הזה יהיה סבבה
נמאס כבר מכל הרוסיות היותר מדי מכניות ואלו שעובדות 20 שנה במקצוע
אוהב את סגנון הבנות החצי מקצועיות הללו
כמו שכתבו שנראות כמו בנות השכן...
לכן מרוצה מאוד שיש כאלו ובשבילי 20 דקות מספיק וממילא אף אחד לא בא למסאג מקצועי באמת במקום כזה
נמאס כבר מכל הרוסיות היותר מדי מכניות ואלו שעובדות 20 שנה במקצוע
אוהב את סגנון הבנות החצי מקצועיות הללו
כמו שכתבו שנראות כמו בנות השכן...
לכן מרוצה מאוד שיש כאלו ובשבילי 20 דקות מספיק וממילא אף אחד לא בא למסאג מקצועי באמת במקום כזה
19[QUOTE=Max_Nissim]
היא מתקתקת אותך כי היא לא שלמה עם עצמה, היא שונאת עבודה, לקוחות ואת עצמה, כי פשוט לא יכולה לקבל את המצב שהיא זונה......
וזה ממש לא משנה האם היא ישראלית או רוסיה.....
[/QUOTE]
זה פשוט לא נכון. יצא לי קצת לפטפט עם כמה. צריך רק להיות חביב, עדין,אנושי וחלקן נפתחות. אין להן באמת בעיה עם העבודה והן לא סובלות. לפחות כמה שדיברתי איתן.ברור שלקוח לא נחמד או לא נעים יעצבן אותן. אבל זה קורה לכל נותן שירות.חבל מאד דוקא פה להפיץ השקרים הפמיניסטים.
20[QUOTE=Max_Nissim]
ודעתי שאם היית הולך למקומת עם רמת השירות גבוהה יותר, אז היית מסכים איתי... הבעיה שבארץ כמעט ואין את הרמה..
[/QUOTE]
אז עדיף להסתכל על חצי הכוס המלאה ולשמוח ולהנות עם מה שיש...מבחינתי שהבחורה הזאת מפטפטת איתי כמה דקות בכיף, ברוח טובה ,בחיוך ,שיחה ,זה הנאה לא פחות ממסג'. כל אחד והראש שלו.