כ נטע מעמל צעירונת לחובבי סקיני גירלס - דף 4 - סקס אדיר

נטע מעמל צעירונת לחובבי סקיני גירלס

31
בחורה שבמשמרת עושה "רק" חמישה לקוחות ומקבלת רק 100 ללקוח עושה במשמרת 500 ואם עושה "רק" שלוש משמרות בשבוע עושה בשבוע 1500 ובחודש 6000 וזה ממש תרחיש מינימלי...אז בטח למה שיעבדו משרה מלאה כל יום כל היום בשביל 6000???
וברור שהן עושות יותר, יותר לקוחות, יותר משמרות, יש אקסטרות וטיפים...

35
[QUOTE=אבשלום]
אני לא מבין למה אתם נכנסים לכיס שלהן. מה, הייתם מתחלפים איתן??
צריך לבוא למקומות האלה רק בשביל להתפרק וליהנות ולא לשום מטרה אחרת.
ומי שמקנא בהן שיעשה ניתוח לשינוי מין ואולי עוד ניפגש...

[/QUOTE]
צריך לדעת לקרוא דברים מתוך ההקשר כדי להבין אותם נכון. אתה פרשת את מה שנכתב כקנאה. האמת היא הפוכה. מפרגים. מגיע להן. זה נאמר בהקשר של הטענה הפמיניסטית שכולן נאלצות לעבוד מתוך כפיה כלשהי או סמים או מצב נפשי והסרסור לוקח את כל הכסף .הראנו שהפמיניסטיות מקשקשות.

37
[QUOTE=בנצי8]
[QUOTE=אבשלום]
אני לא מבין למה אתם נכנסים לכיס שלהן. מה, הייתם מתחלפים איתן??
צריך לבוא למקומות האלה רק בשביל להתפרק וליהנות ולא לשום מטרה אחרת.
ומי שמקנא בהן שיעשה ניתוח לשינוי מין ואולי עוד ניפגש...

[/QUOTE]
צריך לדעת לקרוא דברים מתוך ההקשר כדי להבין אותם נכון. אתה פרשת את מה שנכתב כקנאה. האמת היא הפוכה. מפרגים. מגיע להן. זה נאמר בהקשר של הטענה הפמיניסטית שכולן נאלצות לעבוד מתוך כפיה כלשהי או סמים או מצב נפשי והסרסור לוקח את כל הכסף .הראנו שהפמיניסטיות מקשקשות.
[/QUOTE]
בנצי'לה, אני מתחיל להבין דברים ממך, ואכן, הגישה שלך מקורית ויש מה ללמוד ממך. אז אתה מפרגן למעסות אבל לא סובל פמיניסטיות. אז מבחינתך שכל פמיניסטית תבוא לעבוד שבוע כמעסה וייפתחו לה העיניים...קריצה
לגבי שחר, אני מודה שיותר טוב להסתכל עליה כמוך, לא כסחטנית אלא כאחת שמנסה להרוויח כמה שיותר, וזכותנו להסכים או לא להסכים.
רק מה, אל תלך לכיוון השני ותהפוך את כל הבחורות האלה לצדיקות. זה שהן מספרות לנו שהן בסך הכל בחורות רגילות, ולא "אבא שיכור, אמא זונה" זה סיפור נחמד, אבל זה לא אומר שצריך להאמין להן. הן בסך הכל באו לשחק תפקיד בעבודה הזאת.
ולגבי ה"כסף הקל" בתחום העבודה הזה - צדקת לגמרי. כמו שיש לקוחות שמתמכרים ולא יכולים להפסיק להגיע למסאז'ים, כך לבנות בתחום קשה מאד לרדת ברמת החיים אחרי תקופה מסוימת ולעבוד בעבודה רגילה. זאת הסיבה שהרבה מהבנות שעבדו לפני 5 ו - 10 שנים בתחום עדיין עוזבות וחוזרות, עוזבות וחוזרות... בחורה צריכה כוחות נפש עצומים בשביל להתנתק לתמיד ולא לחזור לתחום.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”