או שאולי עזבה לאחד הלקוחות קורה לעיתים!!!
ניקול - אחת החוויות הטובות שלי מהעשור האחרון
32המודעה של ניקול חזרה לתמונות אמיתיות כנראה שהיא עדיין כאן
33המודעה חזרה ......וטוב שכך.....
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=16969
34ביקרתי שוב אצל הבחורה, לאחת הפגישות הטובות בחיי, הבחורה אינטליגנטית בצורה בלתי רגילה, ובעלת חוש הומור. גולת הכותרת היתה מציצה עם קפה חם בפיה, חוויה מרטיטה, וגמירה מדהימה בה. בנוסף היא רוכבת מנוסה, פשוט סקס מדהים מהסרטים. כששאלתי בסוף לפשר המציצה המדהימה עם הקפה החם, היא סיפרה שאחד הלקוחות הקריא לה את הביקורות, והיא לא היתה מרוצה מהציון שקיבלה על המציצה. היא שאלה איפוא היא יכולהל השתפר. בעיני אין איפוא להשתפר. היא מושלמת. יפהיפיה מהממת, זיון מהסרטים, ומציצה לא נורמלית. תשמרו עליה, היא פה לפחות עד סוף יולי. ואני מתכוון להמשיך לדגום אותה בכל הזדמנות.
35הייתי ...
תחילה, היא ממש לא עזבה. הפקידה טוענת ש "היתה בעיה באינטרנט" והמודעה אכן חזרה , אמנם הקישור עובד חלקית, אבל זה בטח יותוקן בימים הקרובים.
בכל מקרה ניקול (ניקה) עוד כאן ותישאר כנראה עד סוף הויזה, עוד כחודש וחצי. עברה לדירה חדשה נעימה ויחסית מרווחת (הכול יחסי בעולם הדירות המחולקות)
רוב הדיווחים החיוביים כאן נכונים, מותק של בחורה, נראית סבבה לגמרי, לא גוף של דוגמנית אך בהחלט מסובב ראשים, תקשורת טובה באנגלית, אנרגיות טובות, משרה אוירה נעימה ורגועה, יודעת לפנק, אוהבת להתנשק (מהדיווחים כאן , כנראה שלא עם כל אחד) אוהבת לרדת , אוהבת שיורדים לה, אחלה סקס .........
סה"כ חוויה טובה מאוד, לא הייתי נסחף כמו פותח השרשור, אבל בהחלט תמורה שמעל הממוצע . יתכן שאפילו אחזור.
תיהנו ...
36הייתי חוויה לא משהו מיוחד, זיון סטנדרטי לגמרי בכל מקרה אני לא התלהבתי ומציצה סבירה עד מאוד
אבל מה שכן די הפריע לי שנדף מהפה שלה ריח לא נעים בעליל... בכל מקרה זה ממש הוריד לי
יש בצורות יותר צעירות ומנוסות בסכומים כאלה
40[QUOTE=eliyong7149] היא סיפרה שאחד הלקוחות הקריא לה את הביקורות, [/QUOTE]
מי שזה לא יהיה רק שידע שהוא מטומטם גמור.