כ אליאן/ליאן מעמל רג עכשיו בפת (איחוד) - דף 3 - סקס אדיר

אליאן/ליאן מעמל רג עכשיו בפת (איחוד)

22
תכלס ממתי חיבוק זה חלק מהנורמה בכניסה למסאג?
היה פה מישהו שהתלונן שמישהי לא התנשקה או נתנה לו לגעת למטה וכד' ועכשיו תלונת החיבוק..
לפעמים הבחורה תחבק אם תהיה כימיה ולפעמים לא תרצה את זה ולכן תנקוב בתשלום
צריך גם להבין שזה מסוג הדברים שזורמים איתם בטיפול או שלא...
בכל מקרה כנראה שזה שבאת וביקשת את זה מראש גרם לה להיסגר קצת...
צריך לזכור שהבנות הללו הן גם בני אדם ולא חייבות לעשות מה שלא בא להן..
סביר להניח שאם היית נכנס ונחמד איתה ואולי גם קצת מלטף ומחייך היית מגיע לחיבוק ואולי יותר בלי תוספות
אבל כמובן שעד שלא תנסה לא תדע

אני למדתי כבר לא לבקש ולהגדיר מראש אקסטרות וברוב המקרים המצב הפוך ודרך מגע-מילה-חיוך- ויחס טוב
כבר גרמתי לבנות שיזיזו את היד למטה לגעת להן או שביקשו חיבוק... הכל עניין של גישה

אגב אני לא טוען שאפשר להגיע למשהו מסוים עם בחורה X כזו או אחרת..אבל מפה להתלונן על הבחורה או המקום המרחק רב.

23
זה הזכיר לי את הכתבה שהיתה בשבוע שעבר על חלק מהיזמים שעבדו עם קופיקס וחלק התבכיינו שלא מרוויחים ודופקים אותם וכדומה ואז ראיינו מישהו שאמר הכל תלוי בבן אדם ובגישה, בשירות וביחס, ובכמה מתאמץ..

לדעתי אותו דבר בגישה שלנו עם בנות. ובטח בנות מהסוג הצעיר והחובבני ...
אם באים ומתייחסים אליהן בהתאם ויודעים לגשת אפשר להמיס אותן. ואם באים ישר ומבקשים דברים זה סוגר.
אגב אין קשר לאיך שאתה נראה, אלא גם ובעיקר לדברים מסביב: לבוש, ריח, ביטחון עצמי, יחס וטון דיבור
הבנות הללו קולטות בשניה גברים ויודעות לבקש ולקבל חופשי

ותכלס שוב אני לא מתייחס לבחורה מסוימת כי ברור שיש כאלו שהן ליברליות יותר או פחות

24
אני משתגע מהפורום הזה...בחיי...

הלכתי אתמול במיוחד כדי לראות את אליאן
כבר חלמתי עליה בלילה מכל הסיפורים שלכם
הייתי בטוח אני אפגוש כוסית על על חלל..

הגעתי ראיתי 3 חברות יושבות ומעשנות
הפקידה שלחה אותי עם האתיופית לחדר
ללא בקטע של אתיופיות. היא נראית מאוד שירותית וחמודה והכל אבל לא מתחבר לאתיופיות.
אחרי זה מתקדמת לעברי בחורה עם מבטא צרפתי
בתור "משתמש מתקדם מקצוען+++" כמובן שישר זיהתי אותה , הרי זאת לילי משונצינו ומעוד מקום בתל אביב...וגם עבדה בכמה מסאג'ים

אני לא ארשום פה דברים פוגעניים עליה כי אני יודע שהיא קוראת פה בקביעות. כמו שאר הבנות דרך אגב... הן כל היום עושות ריפרש על העמוד הזה של עיסויים בפורום... זה לחם חוקם האתר הזה.. אני יודע את זה בוודאות מפקידות והרבה מאוד בנות... במיוחד בתיקתוקיות. לא שזה משפר את המצב, להיפך...אם אתה מזוהה כאחד שכותב בפורום (כמוני) אתה מחוק ולא מכניסים אותך למקום... כי מפחדים שתשרוף את המקום עם פוסטים שליליים בפורום.

בקיצור אני לא נכנסתי עם אליאןלילי... מטעמים הכמוסים עמי... הבחורה הזאת עברה דברים שלא יאומנו... ואני מתפלא מאוד עליכם שבפה אחד הכתרתם אותה לתפקיד כזה גבוה ללא עוררין
...ועוד ממליצים עליה בחום...

ועוד קיבלתי דוח 500.שקל.....

לא נורא , אחרי זה היתה לי חוויה מתקנת עם מיה מזבוטינסקי שעד עכשיו אני לא שוכח

27
ההודעה האחרונה ממש לא תורמת כלום.
מה גילית לעולם? שלא נכנסת עם בחורה "מטעמים הכמוסים איתי"
אז בוא אספר לך משהו - אם לקטול אז סבבה תגיד שזה בגלל המראה או השירות
אבל אתה לא מסביר למה לא נכנסת איתה. ועוד מתפלא שאחרים שכן נכנסו נהנו..
ומה הנימוק הלא כמוס שלך: בגלל ש"הבחורה עברה דברים שלא יאמנו".
אני לא חושב שזה נימוק משכנע
אגב שמתי אותה ברשימת הבדיקה שלי ומבטיח לבוא בלי דעה מוקדמת לכאן או לכאן.

28
הייתי עם אליאן והיא חמודה ,נחמדה ללקוח, שירותית ומתאמצת.
לא יודע למה התכוונת עברה דברים אבל לא נראה שזה רלוונטי לעיסקה של לקוח מולה בעמל.
ויש בחורות שקוראות בפורום, יש בחורות שלא אכפת להן מה הלקוח חושב וכותב דקה אחרי שיצא
ויש בחורות שאפילו לא יודעות שהפורום קיים.
במיוחד חובבניות וחדשות. ונושא הכימיה עם הלקוח אצל החובבניות הוא מאד חשוב .
המקצועניות הותיקות ,אצלן הכל משחק.
החובבניות מגיבות בטבעיות ליחס שהן מקבלות ומי שלא יודע לגרום לאוירה טובה ושהיא תחבב אותך
ירגיש את זה באיכות השירות.ואתה לא אמור לכתוב בצורה כזאת שיזהו אותך לפי מה שכתבת.
למשל להמתין יום עד 3 ימים עד הכתיבה או להמנע מלספר דברים ייחודיים שקרו בחדר.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”