כ אליסיה, ביקור שלישי בארץ. - סקס אדיר

אליסיה, ביקור שלישי בארץ.

1
אליסיה, בלונדינית נחמדה, קצת גדולה, חזרה. בביקורה הראשון הייתה תחת שם אחר וקיבלה בבת ים ברחוב העצמאות. בביקור הבא נקראה אליסיה וקיבלה, כמו היום בז'בוטינסקי. רוב הדיווחים היו טובים. מה שמעניין הוא שהיא התיישרה ל-500 במקום 400 . בחורה מאד חיובית, אבל לא נראה לי ששווה את זה. את הטלפון תמצאו באתר הלבן והיא תשלח תמונות אמיתיות בווטסאפ. המספר מסתיים ב-0005.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX

3
אליסיה מפרסמת גם באתר המארח אותנו

לגבי המחירים : 400 שקל לארבעים דקות, 500 לשעה.

המשמעות היא שמי שגומר רק פעם אחת בפגישה ישלם 400 , מי שבא לגמור פעמיים יקח שעה ב- 500 .

הדירה בה היא עובדת מפוארת ומרווחת.

מתקשרת באנגלית טובה בוואטאפ, שם גם תשלח תמונות שלה (בפרסומת מופיעה תמונה ג'נרית).

אני מכיר אותה מהביקורים הקודמים ונהניתי מאוד , כמובן YMMV.

תהנו, מלומברוזו

6
במקור פורסם על ידי tiptipa

שמה האמיתי של הגברת זה אממ.. ברח לי מהראש.. יצאתי משם די מסוחרר ובקושי מצאתי את הדרך למכונית. ממוקמת ברחוב של מנהיג ציוני ידוע ועושה לו הרבה כבוד עם חניה קלה ודיסקרטיות סבירה בהחלט.קריצה
אנשים בגילי ובמעמדי, כבר לא עושים עניין מיופי צעיר וחטוב. אנחנו מחפשים משהו מעבר לכך ולגברת יש הרבה. סולידיות ומוזרות קלה (כוסמין אמר גמלונית...וואלה) לצד גוף דשן ומתוק עשו לי את זה לגמרי. Star
פרח קטן וחיבוק מהיר הכניסו אותי לדירה נחמדה ודבר ראשון סיבוב במקלחת. אני מאד נהנה ממקלחות משותפות. קירצוף מלא חיכוכים ושטיפה העמידו את השמוליק זקוף, עירני וחייכן. היא פרשה ראשונה. כשיצאתי מהמקלחת חיכתה לי גברת החמד במיטה שוכבת ערומה, יפה ותמימה כשעל צווארה שרשרת צלב, ג'יזס.. מריה הקדושה. WackoEvil SmileShocked
דבר ראשון חמדתי את הכוס המתוק שלה והתמקמנו ב 69 כשאני מחדיר לשון גרגרנית פנימה ומלקק במרץ כל מה שאפשר ומשלב אצבע עמוק בישבן. באיזשהו שלב הרגשתי שאולי כדאי להחליף אך לגברת היו רעיונות אחרים והיא דחפה את הראש שלי באסרטיביות עוד פנימהEmbarrassedEmbarrassed.
סבב ג' - טוסיק
הגברת מקבלת את הזין הכשר שלי בהנאה גמורה בעודה משחקת עם עצמה וגומרת. יש לה טוסיק עסיסי ודי מושלם לטעמי. בהיותי בעל גנים טורקיים היה מתבקש שאשמח יותר, אבל אנאלי, לא עושה לי את זה באמת. כשאתה עטוף בקונדום זה הדבר היחיד שמרגישים - לאטקס. מראה הגברת הגומרת לעומת זאת שימח אותי מאד. כפיצוי נתתי תקיעת צד סמלית ללא גמירה.
סבב ד' - מסאג' ודוגי
קיבלה מסאג' מלא. יש לי הרגשה שפיספסנו נקודה בצוואר מצד שמאל עדיין כואבDead. אז אם אתם מתפנים אפשר לעשות שם פיניש. את המסאג' סיימנו כשהגברת מעולפת. פיסקתי את רגליה והכנסתי לשון אחורית בעודה שוכבת על הבטן. זה כלל נעיצת אצבע בישבן כמקובל. משם נפתחה הדלת לדוגי ארוך, לגמירה שלה ובהמשך לגמירה סופית שלי.
במסגרת הכימיה הטובה שכללה הרבה צחוקים באנגלית טובה הוספתי חצי שעה שבה התחבקנו..חיוך

דיון ומסקנות:
מריה הקדושה אינה מתאימה לציידי הכוסיות. מי שמחפש מישהי מיוחדת לבלות אתה כמו חברה אמיתית מוצא את זה בגדול. נשיקות ארוכות, חיבוקים אוהבים ושיחות קלילות הופכות את הבילוי המשותף למושלם. האם אני אחזור? נו.. בטח.Heart
טלפון בפרטי.
נ.ב עברנו על המתנות, שאפו לגברים של סקס אדיר שיודעים לעשות כבוד לגברת אמיתית. ליקר, שוקולדים ועוד.Clown

טיפטיפה היטיב לתאר את אליסיה (שעבדה גם תחת השם ויקי) ואני מתכבד לצטט אותו.
לקח לה יום עבודה, ואולי גם התעדכנות בתנאי השוק כעת, לעדכן את המחיר כלפי מטה : 400 לשעה שלמה , וכן 300 ל- 30 דקות.

8
ציטטתי את הדו"ח במקום לתאר אותה מחדש, טיפטיפה עשה זאת מצויין.
אני עצמי לא מסוגל לתאר תאורים פלסטיים, לא את הבחורה ולא את ביצועיה.
נפגשתי איתה השבוע ונוכחתי שלא התקלקלה, אדרבה, היא נראית עוד יותר אלגנטית וקלסית.
הבחורה לא ילדה ולא ברבי, אבל נאה ונחמדה מאוד.
מה שמייחד אותה באמת זה שלעיתים היא גם חושפת את אישיותה הלבבית, מה שלא נפוץ כלל בעולם הזנות. כך היא "קנתה" אותי צחוק
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”