כ קייב-יומן מסע - סקס אדיר

קייב-יומן מסע

1
שלום חברים,
חזרתי אתמול מקייב,מה אומר ומה אגיד,קודם כל כואב הלב לראות שעקב מצב כלכלי קשה מאוד כולן משלימות הכנסה,
שנית כל נהנתי כמו שלא נהנתי בחייםצחוק
אני אישית פחות אוהב להסתובב בדירות,אני אוהב בסביבה הטבעית שלי,
המסע מתבסס על ידע נרחב מהפורום ולכן מרגיש חובה ולדווח,
דיוטי פרי בארץ,קונה שוקולדים,יין,וודקה,שיהיה מה לכבד את היקירות.
בקייב הכל,אבל הכל זול חוץ מבגדים!!!
מילת הקסם בקייב זה כסף,טיפ!!!
בקייב זמן זה זמן,היו מקרים שלא חלף הזמן ושחררתי אותן,והן שאלו כמה פעמים אם זה בסדר עד ששכנעתי אותן שזה בסדר.
בקייב אפשר לזיין כל אחת חוץ מהשוטרת בביקורת דרכוניםקריצה
אוקראיניות לא אוהבות שנותנים להם תחושה של זונה,הן אוהבות ג'נטלמנים שמכבדים אישה ומפנקים אישה,אבל גם אוהבות כסףקריצה
שווה,שווה,שווה,לפתוח VIP בממבה לעבוד שבוע שבועיים מראש וזה מניב תוצאות מדהימות!!!!
יום ד'
22:00 נחיתה בקייב,קניית סים+וגריבנות בשדה תעופה.
23:00-מתמקם בדירה ששכרתי בבוקינג בעלות של 160 ש"ח ליום,הדירה פצצה עם ג'קוזי ממוקמת ממש מאחורי קניון גוליבר.
03:00-זונה לסיפתח מאתר,לא הייתה נראית משו אבל לא היה לי כוח לחפש שוב,זיון טכני 50$. ציון 6
יום ה'
11:00-השכמה,קפה,וויבר לאולגה מממבה,סטודנטית,קבענו אצלי ב13:00,סיכמנו 100$ 3 שע'.
13:00-מצלצלת בפעמון אולגה,פותח את הדלת ונשארתי עם פה פעור, בת 25 נראית 21, 1.73,רזה חזה בינוני,שיער שטני,פצצה!!!
לונג טוק שעה וחצי,יודעת אנגלית ברמה סבירה, דיברנו כמעט על הכל,פשוט דייט,עד שקמה וצירפתה אותי,שמה מוזיקה ביוטיוב ואמרה בוא אחרי,נכנסנו למקלחת קירצפה אותי והתחילה לרדת,עברנו למיטה,והשאר ידוע קריצה
סה"כ הייתה 4 שע',הרגשתי שהיא חברה שלי ונפרדנו לשלום. ציון-8
21:30-מצלצלת בפעמון מילה מממבה,בת 21, 1.65 רזה,שיער שחור פחם,סיכמנו 150$ לכל הלילה.
נראית פצצה,מזדיינת פצצה,שירותית,אבל שיניים עקומות קצת.
קמנו ב11:00 אחרי 2 מספרים קפה וזה ונפרדנו לשלום. ציון-8
יום ו'
סיבוב בקניון,בעיר,מזיל ריר,כמה יפות,מתחרמן ורץ הביתה לחפש נשנוש,
19:00-מצלצלת בפעמון מאשה,בת 28 בלונדינית רזה,מאחד האתרים 60$ ציון 7.
23:00-מתלבש חליפה,עניבה ושם את פעמיי לשוטרס, מועדון ריקודים,המון יפות והמון אכזבה,לא הייתה לי זרימה טובה שם,להיפך התחלתי עם מישהי ורק ששמעה שאני מישראל היא התחמקה והלכה,ביאס אותי מאוד,כנראה שאיזה ישראלי לא כיבד אותה מספיק,
ב02:30 ראיתי שאין מוצא תפסתי מונית ועפתי למחשב נייד והתחלתי לעשות טלפונים,הזמנתי מאיזה מודעה אמרו חצי שעה.
04:30-מצלצל הפעמון,בדלת 3 בחורות,לא הייתי נותן להן יותר מ19,2 כונפות מלאות ואחת בלונדינית קטנטונת רזונת,הכנסתי אותה שאלתי בת כמה את?אמרה 19,אמרתי לה לא מאמין,הוציאה תעודה ואכן בת 19,
50$ + 100 גריבנה למונית,שעה שהיא לא ידעה אפילו להלביש קונדום,אבל היה טוב מאוד!!! ציון 9

יום שבת
12:00- מצלצלת בפעמון אלכס מממבה,בת 28 גינגית רזה סיכמנו 50$ לשעה,
ילדה טובה ושקטה,עדינה,נראית פי עשר יותר טוב מהתמונות, ציון 8

23:30 יציאה לקריביאן מועדון ריקודים.
היה תור קצר בכניסה,לפני 3 ישראלים ומאחורי פצצה שיער שחור,חליפה לבנה,
מגיעים לקופה בתור ג'נטלמן נתתי לה לפני,נכנס בתוכו,ובהלם ,על כל גבר לפחות 6 כוסיות פצצות עולם,ים של כוסיות אששש הולך לבר כדי להזמין שתייה,לא מספיק להגיד מה אני רוצה זאת שישבה שם עם חברה שלה ישר היי נעים מאוד,וזה שיחה של כמה דק',ואז אני רואה את זאת מהכניסה עוברת לידי,תפסתי לה את היד ושאלתי רוצה לשתות משו,אמרה למה לא,
מדובר בקייטי,1.65 כולל עקבים רזה שיער שחור,בת 22 סטודנטית דומה 2 טיפות מים לאנה אהרונוב,אני שותה היא שותה ואני שותה ושותה,רוקדים,והיא מענטזת בטירוף,ב02:30
היא מציעה לי להמשיך את כל הלילה עם עזרה קריצה
הצעתי לה 100 $ והתלהבה,הציעה לעבור למועדון שקוראים לו צי,אמרתי יאללה,נכנסים למונים נסיעה של כמה דק' מגיעם למבנה מפואר,בחוץ רכבי יוקרה אבל מהמחלקה הראשונה,מגיעים לסלקציה הסלקטורית עשתה פרצוף וקייטי חירטטה לה משו באוקראינית והופס אנחנו בתוכו,מה ששם הלך,אני לא יכול לתאר,היה נראה כמו מסיבת מחזור של מיס עולם!!!
04:30-מגיעים הבייתה נכנסים להתקלח סקס הכי טוב שהיה לי בקייב,רכבה,דוגי,הכל התאהבתיStarStarStar
יושנים כפיות, ב12:30 אני מתעורר ואני קולט שהיא מוצצת ליצחוק
כמובן סקס וזה,ב14:30 התנצלה ואמרה שהיא חייבת לזוז לשיעור ריקוד,וכמובן נשארנו ונישאר בקשר ילדה טובה ומתוקה,ציון 10!!

יום א'
מתארגן ויוצא לרחוב הראשי קרישטאיק,
התנועה ברחוב סגורה בשבת וראשון,ומה ששם הולך,תאווה לעיניים,כוסיות לפנים,דוכני ומופעי רחוב,פשוט תענוג,
חוזר הבייתה וטלפון למילה המתווכת מתאר מה אני מחפש ושולחת לי,
21:00-מצלצלת בדלת קארה,כמעט התעלפתי,בת 22 מיס עולם קטן עליה,
סמול תוק ואז מתחילה להוצי מהתיק ערכת חיטוי,מחטה את המיטה אותי,אהבתי את הסטירליות שלה נכנסה למקלחת,זיון סתמי טכני 70$ שעה שלימה+ליטופים,ציון 7

יום ב
סיבוב בעיר הוביל אותי לדירה של 3 בנות,נכנסתי עם בת 25 גינגינת רזה,שירותי מאוד,זונה במקצועה,שעה שלימה 1000 גריבנה.

23:00-מתארגן ויוצא לקריביאן,היה לא עמוס כמו במוצ"ש אבל מספיק כוסיות בכדי לזרוק את הפיתיוןקריצה
יושב על הבר מסביבי כוסיות לפנים,קולט בצד השני של הבר יפיופה בלונדינית,מסמו לה לבוא מתיישבת לידי, 1.75 רזה סקסית בת 28 מובטלת,לא שותה אלכוהול הסתפקה במיםמוחא כפייה
מדברים ומדברים מציעה לה את עזרתי והביתה,100$ 3 שע' אישה טובה נחמדה ועדינה היינו מרוצים. ציון 8

יום ג'
מתחיל לארוז טיסה ב23:00 חזרה לארץבכיבכיבכיבכיבכי
זה לא יכול להיגמר ככה,מחטט,מסתכל ונזכר בלינדוש מממבה
12:30-מצלצלת בפעמון לינה מממבה,פצצת עולם בת 19 שיער שחור פחם גוף של ילדה,ילדה חמודה מתוקה 50$ שעה,
ציון 10

15:00-אומר לעצמי חייב עודדדד,מתקשר לאמיל המתווך,אומר לי זה בעיה בשעות האלו תן לי לבדוק,
אחרי כמה דק' מסמס לי תמונות אמרתי לו שלח דחוףףףף
16:30-מצלצלת בפעמון לודה סטודנטית בת 21 בת השכן,70$ שעה,
ילדה מתוקה,עדינה,פצצה,רק שיניים קצת אפורות, חוץ מזה ציון 10,חתמה לי את הנסיעה וגרמה לי לעזוב את קייב בלב כבדבכי

לסיום:
אני אישית משאיר טיפ 10% לכל אחת(לפני הזיון),שם זה הרבה והן נותנות את הנשמה.
תיהיו עדינים,טובים,ותכבדו אותן,הן עושות את זה בשביל לשרוד.
לקייב אני יחזור זה בטוחקריצה
תודות:
אני לא טוב בליזכור שמות וכינויים אבל,
תודה לחברי הפורום שדיווחו על,הדרך להשיג בחורות במממבה,על מועדונים,ועל כל ההתנהלות בקייב,
תודה לאולגה,מילה,אליסה,אלכס,קייטי,קארה,לינה,לינה,ועוד שלוש שאני לא זוכר מה שמן,על שישה ימים של סיפוק והנאה מירביTongue

גו'ני בלו
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”