ולאור זה שהעדכון האחרון שם הוא מלפני שנתיים וחצי אכתוב תגובה חדשה
לאחר שזאת שאליה אני הולך בקביעות (כתוב עליה פה ואין לי מה לחדש מעבר למה שכתבו כולם כולל אני) לא היתה זמינה הלכתי ביום חמישי בלילה האחרון לרח' גיסין 64, למרות שפעמוני האזהרה צלצלו לי "תקתוקיה זהירות" עדיין החרמנות שיבשה לי את המוח והלכתי.
נכנסה לחדר רוסיה דודה ולא יפה במיוחד אמרתי לא תודה ביקשתי צעירה יותר, נכנסה אחת "שונטל" אמרה שהיא בת 27 נראתה לא רע, מלאה קצת אבל בכללי "עובר", סוכם 230 עד 40 דקות מסאז בלבד, ואם ארצה סקס זה עוד 300 (!)... ויתרתי על אופציה ב', והיות שהייתי חרמן סיכמתי על שעה במחיר כפול 460 ש"ח.
היא נכנסה לחדר אחרי 10 דקות מהכניסה שלי ואחרי שהמתנתי 7 דקות, היא אמרה "סורי סורי אני רציתי לגמור את הסיגריה", אמרתי לה אין בעיה רק תהיי הוגנת והיות שהתחלנו ב12.15 תני לי את הזמן בהתאם. היא ענתה ברור אין בעיה....
אחרי עיסוי ליטוף סתמי של רבע שעה היא ביקשה שאתהפך אמרתי לה להמשיך בעיסוי בתקווה שאולי אתגרה בצורה כלשהי..., היא לא כ"כ ידעה מה אני רוצה ממנה ואמרה שהיא מרגישה שעמום לעשות אותם תנועות שוב..., בכל זאת הסכימה בלחץ להמשיך עוד 5 דקות. אח"כ התהפכתי והיא ניגשה ישר לז* וכך במשך כמה דקות לא הרגשתי כלום, לא למותר לציין שהיא גם לא הרשתה לגעת למטה וגם לא על הפטמות רק על כל החזה כי בפטמות לבד זה קשה כואב מדגדג לה, אחרי 10 דקות סוף סוף הצלחתי להשפריץ כשהיא אומרת "אתה מחזיק יפה", נו ברור היה קשה מאוד להגיע לזה.
השעה היתה 12.40 (25 דקות מתחיל הטיפול 35 דקות מהכניסה שלי למקום) ולא הרגשתי צורך להמשיך. ביקשתי ממנה להחזיר לי חצי או לפחות חלק מהסכום ששילמתי, היא גם ציינה שהיא הכי מבוקשת (בטוח יש לה כוס מזהב) במקום, אז אמרתי לעצמי הרי מישהו אחר יכנס אליה עכשיו אז להפסיד ודאי לא תפסיד. אבל היא אומרת "היי אתה פה 45 דקות אין החזרים". כמה שניסיתי להסביר ולכשנע לא עזר כלום תוך כדי שכל החברות שלה באות לעזור ולהסביר כמה אני טיפוס נאלח שמקבל שירות מדהים וככה מתנהג....
לסיכום:
כניסה דיסקרטית - 7 (יש גרם מדרגות חיצוניות הפונה לכביש וכל אחד מהכביש רואה אתכם)
GFE - לא קיים - 0.
עיסוי - 3, סתמי ביותר
המסקנה שלי: הדירו רגליכם ממכוני עיסוי באופן כללי בפרט מהמקום הנ"ל וגם אם ידוע על מקום טוב בררו מקודם על מישהי ספציפית ותתעלמו מהחרמנות לרגע במידת האפשר כשהיא נכנסת לחדר.