כ תיקתוקיה מגעילה בפתח תקוה גיסין - דף 2 - סקס אדיר

תיקתוקיה מגעילה בפתח תקוה גיסין

11
מצטרף ל"ברכות" על המקום. הייתי פעם אחת. לא אחזור.
40 דקות הפכו ל 26 דקות, כולל מקלחות. בפועל פחות מ 20 דקות.
עיסוי: ברור שלא (לא באמת חשבתי שאקבל כזה) אבל גם הבודי היה קצרצר (דקה גג) וגם הפורקן הגיע עם ההתהפכות.
לא עזר שאמרתי "רגע" או "יש לי עוד 10 דקות, תעשי ככה וככה". המתנה של שניה ומיד חזרה לשפשוף הידית.
לא אחזור!

12
[QUOTE=8ציץ]מצטרף ל"ברכות" על המקום. הייתי פעם אחת. לא אחזור.
40 דקות הפכו ל 26 דקות, כולל מקלחות. בפועל פחות מ 20 דקות.
עיסוי: ברור שלא (לא באמת חשבתי שאקבל כזה) אבל גם הבודי היה קצרצר (דקה גג) וגם הפורקן הגיע עם ההתהפכות.
לא עזר שאמרתי "רגע" או "יש לי עוד 10 דקות, תעשי ככה וככה". המתנה של שניה ומיד חזרה לשפשוף הידית.
לא אחזור!
[/QUOTE]

נפילה בהגדרה.

כשאתה משלם מעל 200 שח והבחורה פשוט משתוללת עם היד על הזיין כדי שתגמור כמה שיותר מהר כדי שהיא תוכל לצאת.

הרגשה נוראית זולה שגם שילמת כסף טוב, גם קיווית לחוויה מרגשת, אירוטית וזורמת, ובסוף הפוך על הפוך.

שלא נדע מעוד נפילות מוחא כפייה

לֹא תִהְיֶה קְדֵשָׁה מִבְּנוֹת יִשְׂרָאֵל (דברים כג:יח).

מזל שיש כאן רוסיות!!!

15
המקום קל"ב ככה שיצא לי לבקר שם מס' פעמים. המסקנה היא שזו תיקתוקיה מגעילה שלעולם לא תשתפר. סטטיסטית היו לי שם 2 הצלחות ו-8 נפילות, ככה שלשם אני לא חוזר.
נדגמה לפני זמן מה סול - בחורה גדולה, רחבה. להערכץי כבת 30 פלוס מינוס. שילמתי 230, בפועל הייתי כחצי שעה כולל שתי מקלחות. הרפיה אחת (חלק מהמסקנות שלי תמיד לדרוש 2 במחיר הבסיס).
מראה: 6. שיער שחור ארוך, פנים חמודות, חזה DD מפואר... אבל הבחורה גדולה. כבר עם בגדים חשדתי (לבשה שמלה רחבה) אבל רק כשהתפשטה ראיתי שיש לה כרס מכובדת. תכלס - שמנה, וזה לא הקטע שלי.
מסאג: 6. סתמי מאד. לא התאמצה במיוחד.
חלק אירוטי: 8. השקיעה. ליטפה כל מקום, ציפורניים על הבסיס ועל החור של התחת, שמה אותו בין השדיים המפוארים שלה, עשתה בודי מושקע (למרות שהיא וואחד כבדה...). גמירה יפה וחזקה.
לחובבי השמנות, בקיצור.
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”