הבלונדנית
13שולחת תמונות פנים שהיא נראית בהם כמו בובה יפה. בפועל ספק אם אלה תמונות שלה. אולי ישנות ורוב הסיכויים שזאת בכלל לא היא. רק תמונה אחת ששלחה מראה אותה באמת - התמונה שמצולמת בחוץ.
היא די יפה בפנים, קצת גדולה, יש בטן, אבל היא צעירה והבטן חזקה, אז לא נורא.
מספרת שהיא רופאה [כן, בטח, מנהלת מחלקה לניתוחי מוח], טוענת שהיא לא זונה בכלל [אולי אנחנו משלמים לה עבור בדיקה רפואית]. ביקשה בהתחלה לסמוך עליה, כאילו לתת לה להוביל, אבל מהר מאד הפכה לפסיבית. מציצה טובה. לא נוח לה בתנוחה הזאת ולא בהיא. בהפסקה עשתה מסאז' - סתמי, לא מגרה. אחר כך אמרה שאין מספיק זמן לפעם שניה, כי היא לא אוהבת לעשות את זה מהר [ברור, היא לא חייבת, היא לא זונה]. יכולתי לדרוש, אבל כבר ממש לא בא לי עליה. התקפלתי אחרי 45 - 50 דקות. הייתי צריך להתעקש על מסלול קצר, או עדיף לצאת מראש.
לא מומלצת.
הבלונדנית
16אני נפגשתי איתה בחורה מאוד יפה, אינטליגנטית ומיוחדת נותנת הרגשה gfe... ציון 10 מ10 לפי דעתי! בטוח שאני יחזור
ביקשה להעביר הודעה ממנה
זה לא אני כותב, זה ההודעה מ Anetkaזה אני, Anetka. באתי בתחילת יוני.
אני גיליתי את הפורום הזה אתמול
לא יודעת אם צריך להודות לאיש שהראה לי את הפורום הזה. תגובות שלכם.
קראתי על עצמי וזה נתן הרגשה לא טובה הרגשתי נורא לא נעים.
600 ורדים, ביקשתי בהתחלה. כשהגעתי. הייתי צריכה לבדוק את העניין. ויותר אנשים התחילו לבוא אלי.
לא בגלל שאני רודפת אחרי הכסף, אלא בגלל שאני רוצה כמה שיותר אנשים יבוא לזיין אותי.
מה שאני מרשה לעצמי כאן, אני לא מרשה לעצמי(זייונים) במוסקבה. יהיה לי הרבה מה להיזכר
אני לא כועסת על הביקורות הרעות. אבל זה לא נעים. אני סומכת על כולכם במהלך קיום יחסי מין. נותנת את עצמי עד הסוף.
אני לא מסתירה את שמי האמיתי (אניה).
לא נעים כי ייתכנו בפירוט בסדר לתאר האהבה שלי כאן בפורום...
אני אוהבת את כולכם ואת גברים שנותנים לי כל כך הרבה הנאה. עם רבים מכם, אני מרגישה אורגזמה.
כמה כסף קיבלתי ממכם אני לא יודעת, אני לא ספרתי. אני מודה ליקום בשביל הכיף וכסף שאני מקבלת ממכם.
גברים שסרבתי להם, אני מצטערת. ואם אני מסרבת לך, מכל סיבה שהיא, אז אתה נראה לי לא מאוד בריא. בלי להעליב.
אין לי מיקרוסקופ כדי לראות אותך חולה או לא, שנקרואיד או שחיקה,עגבת, הרפס, מספרי הפפילומה גניטלי אני יכולה לראות ויזואלית
כי קונדום אינו מגן מזה.
אני מאוד שומרת על הבריאות שלי בשבילכם. וגם אתם תשמרו על הבריאות שלכם.
אני מאוד מרוצה כשאתם מזיינים אותי.
אני יכולה להיות מאוד צנוע בהתחלה, מלטפת בתהליך אהבה אבל אני גם אוהבת זיין חזק. אני צריכה את זה.
לפעמים שהזמן טס מהר מאוד במהלך קיום יחסי אהבה. ובפעם השנייה לפעמים יש קצת זמן. סליחה לכל מי שלא הצליח פעמיים
אני אוהבת למתוח את ההנאה.
אני לא מחשיבה את עצמי כ יפה. יש לי פגמים, אני לא בובה.
וגם המחיר הוא משתלם , אם משהו לא ימצא חן בעיניך בעת כתיבת ביקורת - תזכרו שזה תלוי גם מהגבר
מה יהיה במשך אהבה בנינו.
אל תצפו ליותר מדי, אז אתה לא תהיה מאוכזב.
הבלונדנית
17סלחו לי על הבוטות, אבל אידיוט גמור מי שהראה לה את הפורום (ולבחורות אחרות).
זה לא עוזר לנו. במקרה הטוב זה עוזר לבחורות ולשולחיהן. במקרה הפחות טוב, פוגע בנו.
שמתם לב שבאתר הלבן חלק מהבחורות מפרסמות את מספר הטלפון שלהן לא בצורה ישירה??
למה זה לדעתכם? כדי שנתאמן בשבץ-נא??
לא! זה כדי שיהיה קשה למצוא התאמות באתר לפרסומים קודמים שלהם באתר ולהבין שאין חדש תחת השמש וזו אותה אחת שנותנת שירות חרא ופרסמה תחת שם אחר ותמונה אחרת לפני חודש.....
[QUOTE=sandbox]
זה אני, Anetka. באתי בתחילת יוני.
אני גיליתי את הפורום הזה אתמול
לא יודעת אם צריך להודות לאיש שהראה לי את הפורום הזה. תגובות שלכם.
הנה התגובה שלי! מקווה שגוגל טרנסלייט עושה שירות טוב
לא בגלל שאני רודפת אחרי הכסף, אלא בגלל שאני רוצה כמה שיותר אנשים יבוא לזיין אותי.
אמינות פעם ראשונה
מה שאני מרשה לעצמי כאן, אני לא מרשה לעצמי(זייונים) במוסקבה.
אמינות פעם שניה
כמה כסף קיבלתי ממכם אני לא יודעת, אני לא ספרתי.
אמינות פעם שלישית
אל תצפו ליותר מדי, אז אתה לא תהיה מאוכזב.
אל תדרשי יותר מדי כסף או שתתני שירות כמו שמצפים!!
[/QUOTE]
אל תספרו לבחורות על הפורום. נקודה!
ידע זה כח
זבל מי שמלכלך - את החוף, את הים ובכלל!