כ סלינה דיווח - דף 2 - סקס אדיר

סלינה דיווח

12
[QUOTE=אקסטרים]היא אחלה, הייתי אצלה המון פעמים רק שעכשיו הגדילה את החזה ליותר מדי ענק וקצת סולד מהמוגזמות..

היא כן חתולת מין לגמרי ואחלה בחורה קצת שפה קשה לא ברור מה היא מדברת אף פעם אבל היא באמת בסדר[/QUOTE]

אקסטרים או שחר מי שלא תהיה איך יש לך בושה עוד להגיב פה אחרי שחשפתי תאמת אתמולל והלכת להתלונן שיסירו את הנושא על שחר אתמול בטח גם תלך להתלונן שיחסמו אותי אבל זה לא משנה לי חח בדיחה כל פעם שאומרים פה אמ על מישהו מוחקים את הנושא..

סלינה דיווח

13
באופן כללי קוקס שמפריזות עם ניתוחים סיליקונים וקוסמטיקה מפסיקות לעשות לי את זה.
זה קרה לי גם עם קוקס בחו"ל שהייתי איתה לפני שנה וחצי ופגשתי שוב במקרה לאחרונה בביקור באותו היעד, רק שהפעם היא נראתה כמו רכב שעבר טיפול עשרת אלפים במוסך או במילים אחרות עם פרצוף פלסטי על גבול הפתטי תחת ענק ולא פרופורציונלי וציצים שיותר גדולים מהראש לי..
היא מאוד התלהבה מעצמה ואפילו השוויצה שעכשיו לוקחת יותר כי היא ליגה אחרת...חחח
לא רציתי להעליב אותה ואמרתי לה שאני מרגיש לא טוב..
תאמינו לי שגם בחינם לא הייתי דוגם אותה שוב

אבל תכלס
לכל סיר יש מכסה ויש כאלה שאוהבים את זה

סלינה דיווח

15
sds
לכל סיר יש מכסה ויש כאלה שאוהבים את זה ! מדוייק
בקטע של כמיה אי אפשר להתעלם שגם לפעמים עם מוכרת בסופר יש כמיה ולפעמים אין
הזונה היא גם בן אדם ובדרך כלל בן אדם עם תישעים מהדורות גהינום בחיים שלה
אז שאין כמיה לא חוזרים
וגם בטינדר לפעמים מתחילים לדבר ואין כמיה או שנפגשים פתאום זה לא זה

אין כמו ריצה 10 קמ כל יום !

סלינה דיווח

17
אהלן חברים, זה אומנם לא קשור לנושא הזה אך מכיוון שפרסמתי כבר נושא והוא עדיין לא מופיע באתר, אשאל אתכם כאן אם דגמתם בעבר את אליס מהתאגיד של הרברט סמואל, היא הספיקה להיות ב-2 הדירות שלהם אך זה היה ממש מזמן, הפעם האחרונה שראיתי אותה היתה לפני שנתיים וחצי.. מדובר במילפית אוקראינית כוסית על לגילה עם גוף מדהים, כמובן שהיא גם היתה זיון מטורף ממש נדיר, ועוד אחת כזאת בחדרה היבשה אז בכלל..
אני מעריך שהיא בת 45+ והיא טוענת שגרה באשדוד, מהתאגיד הכחישו כל קשר אליה וטענו שמעולם לא עבדה אצלם אחת בשם אליס ואין להן מושג מי זאת, כמובן שהבנות שיקרו והן מחרטטות בלי סוף אז זה לא הפתיע אותי כל כך.. פניתי לפורום בתקווה אולי למצוא אותה בדירה אחרת ועיר אחרת מן הסתם, אז אם מישהו כאן בפורום שמע עליה או דגם אותה ויודע על מי אני מדבר, אז אשמח לדעת פרטים נוספים לגביה.. תודה.
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס - קהילות גייז/לסביות BDSM ביזאר קוקסינליות פטיש וסטיות”