כ דיווח רטרואקטיבית של 5 שנים - סקס אדיר

דיווח רטרואקטיבית של 5 שנים

1
טובבבבבבבב חברים... אז ככה...
הייתי משוטט בפורום הזה מאז שאני זוכר את עצמי!
לפני כמה שנים גם החלטתי להירשם, כי רציתי קצת להתחיל לתרום ולכתוב בעצמי, אז נרשמתי, ואז החשבון שלי לא קיבל אישור מנהל במשך תקופה ארוכה, מה שגרם לי להפסיק לנסות ופשוט להמשיך לגלוש כאן בפורום בלי להתחבר.
שוב- מדבר על שנים! שניםםםםם ארוכות כל כך בפורום הזה שאני מכיר כאן כמעט את כולם ואת כל הדיווחים והסיפורים ובעצם אף אחד לא מכיר אותי כי תמיד הייתי צופה "מבחוץ" ..

לאחרונה יחסית ראיתי שפתאום אישרו את החשבון שלי אז התחלתי לרשום תגובה פה תגובה שם, לא כתבתי יותר מידי סתם מתוך הפחד שלי, אני בנאדם מאוד אבל מאודדד פרנואידי!
פחדתי שמא יש סיכוי שיזהו אותי דרך הכתב .. (מפגר כן אני יודע)

אז מה נשתנה היום? וואללה לא יודע... שכבתי אתמול במיטה בלילה ואמרתי וואללה היום אני חייב לקום ולכתוב לכולם שמה את הדיווחים שלי כדי שכולם ייהנו, וגם כי אני מחפש משהו ספציפי מאוד, כמו שתיכף תקראו, ואחרי שאני אשתף את החוויות שלי, אולי אזכה שישתפו איתי ואמצא מה שאני מחפש.
וגם נמאס לי להיות אוכל חינם! רוצה קצת לתרום חזרה.. למרות שלא מאמין שיש לי כ"כ מה לתרום הדברים שאני אגיד בוודאי ידועים כבר לכל כאן. אבל תמיד כיף לשמוע עוד חוו"ד.

אז קודם כל ולפני שאתחיל בדיווח, אני חייב להקדים ולומר שאני לא מזיין זונות - נקודה.
לא כי אני נגעל או מפחד.. ולא כי לא זיינתי זונות בעבר, זיינתי כמויות של זונות ואם הייתי צריך לדווח על כל זונה שהייתה איתה הדף פה לא היה נגמר..
לשמחתי רוב הזונות שזיינתי זה היה כל כך מזמן שרובן כבר בכלל לא בעסק.. אז רוב הדיווחים שלי לא יהיו רלוונטים לכן עליהם אני לא כותב.
התחתנתי לפני 5 שנים, מאז שאני נשוי, החלטתי שאני לא מזיין אישה אחרת לא משנה מה.
אני עדיין חולה במחלת החרמנות, ובתאווה העצומה הזאת לכוסיות, אז מצאתי את עצמי מתפשר איפשהו (חחחחח אני צוחק פה בקול על עצמי כן?!) ואני הולך לזונותנערות ליווי תקראו להם איך שאתם רוצים, ואני נהנה מדברים אחרים.
ממה? ריקודים פרטיים, פלירטים, נגיעות, ליקוקי שדיים (חולה על זה, יכול ללקק שד יפה חצי שעה שלמה) ליטופים, מסאז'ים, GFE קצת, ובסוף לפינאלה או סקס יבש או עבודה ידנית או מציצה או פרפר וגמירה על החזה.

ככה אני מתנהל ב-5 שנים האחרונות, אני מאודדד מאוד סלקטיבי במראה שאני בוחר, אני לא אלך עם אחת מכוערת או שמנה או זונות כאלה של חצי שקל שאתה לא תסתכל עליהם, אני מחפש בעצם מישהי שאם היא תעבור ברחוב לידי בלבוש חשוף אני ארצה לפרק אותה(רק רצון כן?!) או לעשות את אחד מהדברים שרשמתי שאני עושה- זה הקנה מידה.אני כן מוכן לשלם כמה שצריך בשביל בנות כוסיות ושוות, ואלה בעצם החיפושים שלי ובהם אני מתמקד.

אז נתחיל בדיווחים!
הדיווח שאני בוחר להתחיל איתו הוא דווקא דיי מפתיע, מדובר בקוקסינלית שעובדת רוב הפעמים ברחוב שביל המפעל שמה בת"א איפה שכל הקוקסינליות עומדות. היא קוראת לעצמה נטלי. אפשר להגיד שהיא דיי בין הקבועות שלי, אני פוקד אותה משהו כמו אחת לחודש-חודשיים. כבר הייתי אצלה משהו כמו 20 פעמים עד היום.
לפי דעתי היא מדהימה. היא יפהפיה! הרבה יותר יפה מהרבה נשים שאני מכיר.. גוף פצצה מושלם (לחובבי הסיליקון כן!?) ויותר חשוב מהכל (במיוחד לי) האופי שלי - היא מקסימה ונחמדה משהו שאני חייב שיהיה בבחורה שאני איתה כי כמו שאמרתי אני לא מזיין, וזה לא זבנג וגמרנו אצלי.. זה נשיקות מזמוזים ליטופים ליקוקים.. זה ממש לא מתאים למישהי שהיא תקתקנית תוסיפו על זה שאני מאוד ביישן ורגיש וברגע הראשון שאני אקבל ממנה איזשהו סוג של התנגדות אוטומטית אני נכנס לחרדה וזהו לא בא לי יותר רק בא לי לברוח הביתה.. לכן האופי מאוד חשוב לי ומאוד משחק תפקיד.

אני מסתובב המון שמה בשביל המפעל, אוהב להסתכל על הקוקסיות, חלקן ממש ממש ממששששש שוות... אני כבר יודע את הפייסבוק של כולן ויש לי חשבון פייסבוק מזוייף שאיתו אני נוהג לעקוב אחריהן מידי פעם לפעם..
תשמעו חלק מהן ממש ממש שוות...
לצערי אני עדיין לא אזרתי אומץ כדי ללכת עם כולן, אני נרתע ומפחד ומאוד ביישן לוקח לי זמן.. אבל בסוף אני אאזור אומץ גם ללכת אליהם..
בקיצור פעם אחת שנטלי הזאת הייתה שם כבר לא יכלתי נשברתי.. היא הייתה לבושה בשמלה ורודה צמודה צמודה בלי חזייה, שרואים את הפסים של התחתונים החוטיני (וה' יודע איפה הם מחביאות את הכלי אבל ממש לא רואים אותו...)
עצרתי לידה עם הרכב כולי רעדתי מבפנים אבל הצלחתי למלמל "היי".. היא ישר ענתה "היי ממי, אני קוקסית, 100 ש"ח" אמרתי לה כנסי. נכנסה, ואז בקול ממש רועד אמרתי לה "אפשר לעשות איתך סקס יבש?" והיא ענתה "בטח ממי מה שבא לך אפשר" וזה קנה אותי ונרגעתי - ראיתי בחורה נחמדה.
נכנסנו שמה לאיזה פינה עם הרכב, עברה לשבת עליי עם הפנים אליי, מצמידה את הפנים שלי לחזה הענק והמושלם שלה, ינקתי ככה כמה דקות, והיא אוהבת שיונקים לה את הפטמות דוחפת עם היד את הראש שלך עוד יותר פנימה ועושה קולות של הנאה - מחרמן בטירוף!!
ממש כמה דקות כבר עמד כמו טיל, עבר לכיסא לידי, הלבישה את הקונדום עם הפה והתחילה במציצה הכי טובה שאי פעם הייתה.
ממש שואבת את הזין... מכניסה עד הסוף... בכל ימיי לא נתקלתי במציצה כזאת. כנראה שרק גבר יכול לדעת איך גבר אוהב בדיוק..

זה דיי מגעיל כשחושבים על זה שזה גבר ת'אמת... לכן צריך פשוט לא לחשוב על זה. עומדת מולך מושלמת, באמת יכולה לרוץ למלכות היפות, קשה להבחין שזה קוקס רק מי שקצת יותר מבין בזה יכול לזהות.. לכן יותר קל להתנתק במקרה שלה.

לסיכום:
שם: נטלי
איזור: שביל המפעל תל אביב - ברחוב
מראה: 9 (יפהפיה! בפנים ובגוף!)
מציצה: 10(מקונדמת בלבד - הכי טובה שהייתה לי בחיים)
אופי: 9 (מקסימה ונחמדה)
מחיר: 10 (100 שקל נו באמת..)
דיסקרטיות: 5 קצת קשה רכבים שמה כולם באים למטרה אחת.. וגם אתה עומד עם הרכב באמצע הרחוב או באיזה סמטה..
חיסרון היחידי שזה קוקס חחח
אם זאת לא הייתה קוקס הייתה לוקחת 2000 שקל, או שלא עובדת במקצוע הזה בכלל..

הדיווח השני, שם הבחורה, הפלא ופלא- נטלי!
מדובר ב"נטלי מלכת הפורנו" או "הפצצה המרוקאית של תל אביב" מפרסמת פה באתר ובעוד אתרים, קל מאוד למצוא אותה..
ראיתי גם פרסום במקום אחר תחת השם יסמין. ויש עליה גם דיווחים כבר כך שבאמת אין לי מה להוסיף אלא רק לציין שהיא גם דיי קבועה שלי, הולך אליה קצת פחות, נניח פעם בחודש, כי זה יקר יותר.. הייתי אצלה משהו כמו 10 פעמים כבר..
כל מה שכותבים עליה נכון ומדוייק- נחמדה בטירוף.. תהיה בנאדם אל תהיה חזיר.. תיכנס אליה כשאתה בא תן נשיקה תגיד היי נעים מאוד, תחייך, שב תשתה כוס מים, דבר טיפה לא צריך יותר מידי 2-3 דקות..
אל תיכנס וישר תבוא תשלח ידיים.. תהיה בנאדם והיא תהיה איתך 10 !
לא אמרה לי לא אף פעם מצד שני לא ביקשתי יותר מידי (אני לא מזיין הרי...)
אבל GFE, נשיקות, מזמוזים, ריקודים, מציצה בלי קונדום וגמירה בפה, פעם אחת באתי ואמרתי לה היום אני לא רוצה לגמור. ואני מאוד רגיש וגומר בשניות.. כל רגע עצרתי לנוח, והיא לא הקפידה לרגע! הייתה ממש ממש מותק וזרמה איתי עד מתי שהיה בא לי לגמור.

לסיכום:
שם: נטלי
איזור: מקבלת ברחוב ויצמן איפשהו בדירה שכורה
מראה: 8 (פנים - רואים שזאת בחורה מבורגרת עם ניתוחים אבל עדיין יפה. גוף מדהים חזק מדהים סיליקון גדול מושלם)
מציצה: 9 (כי 10 זה רק נטלי הקודמת חחח)
אופי: 10 (רק אל תבוא עבאדיי - תבוא נחמד, אדיב ומנומס.)
מחיר: 5 (600 שקל לחצי שעה)
דיסקרטיות: 10 המקום שאני הכי מרגיש בנוח לבוא אליו.. באמצע שכונת מגורים אף אחד לא יודע לאן אתה הולך ואף אחד גם לא חושד. רק מי שמכיר אותה יודע שהיא שם.

דיווח הבא, נחשו מה השם? יפה!!! שוב נטלי! (הזוי הא?!)
הפעם מדובר באנטי-תזה לבנות הקודמות, וגם אנטי תזה לדרישות שלי עצמי...
מדובר בנטלי זונה נרקומנית מתחנה מרכזית הישנה תל אביב (נווה שאנן) לרוב מסתובבת שמה בפינת הרחובות הגליל-סלומון. או ברחוב סלומון ממש ליד הפינה, באיזה מקום מעפן כזה שמוכר סרטים אירוטיים ויש בו כמה חדרים עלובים כאלה.

מבחינת הפנים - על הפנים.. כמה שיניים חסרות , מבוגרת, פרצוף אפילו קצת מפחיד נראית נרקומנית (אני בעצמי לא יודע איך אני מסתדר איתה והולך אליה.. איכשהו מרוב הפעמים שראיתי אותה ורק הסתכלתי על החזה שלה כנראה זה מה שהתחלתי לראות בלבד חחחח) אבל הגוף - פצצההההההה... היא רזה עם חזה סיליקון ענק!! (800cc לפי דעתי) ויפהפה!
אליה אני הולך רוב הפעמים, הייתי אצלה עד היום אולי 30-40 פעמים, בגלל שהיא נמצאית בשעות לא קבועות לפעמים בבוקר לפעמים בלילה לפעמים נעלמת לשבוע.. אבל אפשר למצוא אותה פתאום בצהריים שמה אז זה טוב אתה עובר עושה סיבוב אם היא שם נכנס פורק ממשיך ביום העבודה..

אני שליח על קטנוע אז רוב היום גם ככה מסתובב מה שיוצא פצצה..

בקיצור מה אגיד לכם... היא קצת מוזרה, מדברת הרבה, לפעמים אוכלת כל מיני סרטים כאלה מוזרים.. ולפעמים מדברת שטויות... זה נורא תלוי באיזה רגע מצאת אותה, אבל אני הייתי איתה גם ברגעים הכי חרא וגם ברגעים הכי טובים, ויכול להגיד שגם ברגעים הכי חרא שלה היא לא נוראית... היא לא עושה לך הרגשה לא נעימה או צועקת עלייך ממש לא היא נחמדה.. רק שהיא מדברת ומקשקשת קצת יותר מידי.. אבל אתה רק צריך לזרום עם זה (הזמן לא בורח היא לא מתקתקת ולא משנה לה כמה זמן אתה איתה בכלל) תן לה לדבר.. תענה לעניין (רוב הפעמים זה רק "כן כן.. צודקת... וואיי... איזה קטע..." זהו אלה ארבעת המשפטים שאתה צריך לשיחה איתה
ואז באיזשהו שלב היא פשוט מתחילה לעבוד... והיא זורמת איתי בכל מה שאני רוצה (שוב אני לא מזיין... אותה גם לא הייתי מזיין אם רציתי!) אבל חופשי ליקוקים נשיקות גומר לה בחזה בין השדה מחכה משהה גמירה מה שבא לי ..
היא כל כך שירותית שבד"כ היא רוצה שנעשה שוב ואני אגמור שוב.. אבל אני אף פעם לא יכול חחח רק מת לברוח משם כי המקום עצמו בעסה להיות בו..

לסיכום:
שם: נטלי (איך לא?!)
איזור: רחוב הגליל פינת סלומון עומדת ברחוב, אפשר באוטו אפשר באיזה מקום שמשכיר חדרים שמה ליד יש כמה.
מראה: 6 (לא יכלתי לתת יותר כי הפרצוף זיפט.. אבל החזה שלה אךךךךךךך... לינוק ממנו בלי הפסקה... וגוף רזה וצר וקעקועים אךךך לנשוך!!! הייתי אומר גוף 9 פנים 3 לכן ממוצע יוצא 6..)
מציצה: 8 (בסדר סבבה לגמרי, יודעת לעבוד מכניסה את כולו פנימה - רק עם גומי אגב)
אופי: 9 (כי 10 זה רק נטלי הקודמת חחח - אבל באמת, זה 9 בגלל שאני כבר הרבה פעמים אצלה אז אנחנו כבר פתוחים לגמרי.. תבואו פעם פעמיים שלוש, היא תבטח בכם, תהיה כמו חברה שלכם תעשה מה שאתם רוצים אפילו לא מקפידה על הזמנים)
מחיר: 10 (כמו בסעיף הקודם, היא לא מקפידה ממש על הכסף ברגע שמתחברים... תן לה מ100 ומעלה והיא תזרום.. לפעמים מתעקשת על 120, לפעמים מתעקשת 150, אבל בתאכלס היא תזרום על הכל.. אני נותן לה קבוע כבר 200 כי בין 30 ל-60 היא נותנת לחדר.. או שאני יושב איתה ברכב ואז לא צריך)
דיסקרטיות:
5 על הפרצוף.. הומה אדם, מלא זונות ברחוב, כולם יודעים מה אתה עושה שם ולאן באת.. קצת קשה עם הקטע הזה..

עכשיו מה שהכי מצחיק... חוץ מזה שלשלושת הזונות הקבועות שלי קוראים נטלי, היא שאני אתן לכם ניחוש אחד ויחיד איך קוראים לאישתי ... חחחחחחחחחחח

אלה בעצם הבנות הקבועות שלי, בכל פעם שאני נתקף ביצר החרמנות, אני הולך לאחת משלושת אלה בספונטניות לפרוק את יצרי.
שאר הדיווחים שלי פחות רלוונטיים, אגיד בקצרה,

הייתי במסאז' אצל מאיה האתיופית מרעננה, חמודה לאללה, מקסימה, אשת שיחה, רזה וחזה יפה, מקלחת מסאז' נעים בסוף מסתובבים עושה נעים בקושקוש תוך כדי שאתה ממשש את החזה או שהיא שמה לך אותו בפה מה שבא לך.. גמירה וזהו
נחמדה מאוד, פחות מה שאני מחפש מבחינת הצרכים שלי ומה שאני אוהב.

הייתי גם עם עוד קוקסית שמה שגם אזרתי אומץ והלכתי, אבל זה לא ממש יתרום כי אני לא זוכר איך קוראים לה, היא קצת שמנמנה, יש לה חזה גדול יפה תמיד באה עם מחשוף. היא נמוכה בניגוד לשאר הקוקסיות שמה, היינו ברכב ביקשתי ממנה לשבת עליי עם הגב כלפיי ושאמשש לה את החזה אמרה לי בזלזול "אההה.. זה מה שעושה לך את זה?! נו טוב" ואז ישבה עליי וכמו גוויה ממש לא זזה לא גנחה לא כלום הרגשתי כאילו שמו עליי גופה ואני ממשש לה את השדיים...
בסוף אמרתי לה טוב בואי תמצצי ונלך עזבי.. מצצה היה גרוע גמרתי והלכתי..

הייתי פעם אחת אצל לוסי או לוסיה, במכון ליד רחוב ריב"ל בת"א.
יותר מדוייק ברחוב פול קור פינת הרב דויד בזוב. בחורה מקסימה! הייתה שווה כל שקל! רזה, יפהפיה, עדינה, חזה סיליקון בינוני (300cc כזה) זרמה איתי בכיף למזמוזים נגיעות ליקוקים לא זירזה אותי, בסוף מציצה סבבה לגמרי והביתה. לא תיקתקה והייתה חמודה מאוד! אני פשוט פחות אוהב מכונים לכן פחות מתקרב לשם.. לא יודע תמיד יש לי פחד שתיכנס משטרה ויעצרו אותי (פרנואיד כבר אמרתי??)

ויש את ג'ולי הקוקסינלית (גם קל למצוא, ג'ולי קוקסינלית בגוגל ישר מוצאים) שלא הייתי איתה, אבל אני יכול להעיד שזאת באמת היא והתמונות אמיתיות והיא באמת נחמדה (היא הייתה שכנה שלי חחח) איכשהו לא אזרתי אומץ אף פעם ללכת אליה... אבל רוב הסיכויים שעוד אלך. (והפעם אדווח)
מקבלת בבית ב400 שקל, לעיתים נדירות ניתן למצוא אותה גם בשביל המפעל, ב100 ש"ח.

יש פעם אחת שהייתי בבורסה ברמת גן בפיפ שואו, נכנסתי עם אחת שאני לא זוכר את שמה (וחבל..) גבוהה, לא רזה ולא שמנה.. ממוצעת, רוסיה, חזה גדול מאוד. בהתחלה חייכה בוא תיכנס חמודי בוא .. נכנסתי 200 שקל, איך שנכנסתי צועקת עליי יאלה תוריד מכנסיים למה אתה מחכה? אמרתי לה רגע אני צריך לאט לאט אני קצת מתבייש התחילה לצרוח עליי "מה אני עובדת אצלך? מה אתה עושה לי חכמולוגיות!? כל אחד נהיה לי חכמולוג! יאללה תוריד מכנסיים אני יעשה לך ביד ותעוף מפה" גועל נפש מסריחה..
אל תתקרבו למקום הזה בכלל כולם מכוערות וגם מי שהייתה נראית "פסדרררר" הייתה בהמה של בנאדם..

זהו בעצם.. כל שאר החוויות שהיו לי היו לפני 5 שנים ויותר, זיינתי המון המון זונות במכוני ליווי (לפני שהייתי נשוי לא פחדתי ללכת למכון ולא פחדתי מחוסר דיסקרטיות) היו הרבה חוויות חלקן טובות חלקן פחות.. בכל מקרה לא חושב כבר שזה רלוונטי כי אני לא חושב שהבנות האלה עדיין נמצאות (או עובדות.. גם וגם בעצם..)

מקווה שתהנו מהדיווח הרטרואקטיבי שלי של 5 שנים אחורה ועד היום, מקווה שתרמתי ולו באפסית האחוז ממה שהפורום הזה תרם לי במרוצת כל השנים האלה..

אה ודבר אחרון..
אם קראתם הכל (לא סביר) אז הבנתם מה אני אוהב.. אני אוהב מראה טוב עד טוב מאוד, גוף מושלם חייב להיות! חזה בינוני או גדול עדיפות לסיליקון, והכי הכי הכי חשוב- שתהיה נחמדה! פשוט שתהיה בנאדם נחמד, זורם וטוב.

נכון זה נשמע כמו שילוב שקשה מאוד למצוא, אבל לי כרגע יש 3 כאלה שלכל אחת חיסרון אחר אבל אני חי איתו.

מבחינתם להזדיין היא לא צריכה, אבל צריכה להיות בקטע של לרצות את הלקוח, שיהיה מבסוט. לתת לי לגעת ללקק ללטף, ללטף חזרה, בעדינות ובאיטיות. זה מה שאני מחפש.

אם אתם מכירים מישהי כזאת, אשמח אם תגידו לי, כאן בשרשור לטובת כולם, או אפילו בפרטי.

אני מוכן לשלם גם 1000 שקל למפגש (שילמתי כמה פעמים לנטלי 1000 בשביל שעה ורבע) אם זאת תהיה מישהי כזאתי ששווה את זה ושתתן לי לעשות מה שבא לי ותזרום איתי בקטע שלי.

תודה רבה ותהנו.

שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”