כ נלי לה גוארדיה - סקס אדיר

נלי לה גוארדיה

1
מכובדים יקרים, חברי היכל הזייני על חלל חיוך גדול

רוצה לתת דיווח קצרצר על נלי. עובדת בלה גוארדיה.

נלי,
בדיוק הנערה שאם רגע תצא מהקופסה ומהעולם האפל הזה של המין בתשלום, אתה תגיד לעצמך שזו אחת שלא ההית רוצה שתעבוד במקום כזה, בעבודה כזו.
אתה תגיד לעצמך.. לא חבל?
בחורה יפיפייה, ילדה טובה, אשת שיחה נעימה וזורמת. מה השתבש שם?
בקלות הייתה יכולה למצוא עבודה מין השורה. בקלות.

אבל נלי בחרה בלה גוארדיה, ואלפא בחר בנלי.
בסביבות ה 20 דקות של מסג' נחמד עם לא מעט שמן. קצת דיבורים, קצת צחוקים.
אחר כך מסתובב ונלי מתחילה עם בודי מסג' גוף אל גוף עד הגמירה.

בסה"כ חוויה חיובית שגורמת לך להרהורים... Ermm

- גוף נערי ויפה ללא שומן מיותר
- פנים יפות מאוד לטעמי, מוסקבאית.
- שירות אדיב וכיפי.

250 ל 40 דק'

צ'ירס.
אלפא.

נלי לה גוארדיה

5
נכון לגבי החזה, מי שמחפש מעסה עם חזה שיש מה לתפוס, שילך על מעסה אחרת שם ולא על נלי.
לגבי מצבי הרוח שלה אני לא נתקלתי בזה כלל, והייתי אתה כבר כמה פעמים.
אבל בסך הכל הבחורות האלה הם בני אדם, לא רובוטים, אז קורה.
ואלפא - לדעתי היא לא היתה כרגע מוצאת עבודה ברמה שהיא מרוויחה שם, נניח כעוזרת של מנכ"לית בנק לאומי, ואפילו עבודה כקופאית בסופרמרקט לא בטוח שיתנו לה כשהיא עדיין לא יודעת עברית בסיסית. מן הסתם היא צריכה לעזור למשפחתה בחו"ל, אז לא נראה לי שיש לה אופציות אחרות כרגע ומספיק להיתמם.
מחפש את הדבר האמיתי!

נלי לה גוארדיה

7
כמה מילים לגבי הספא ולגבי נלי
קראתי בפורום על המקום מאחר ודי מאכזב ללכת לתקתוקיות שנסגרות ומה שנשאר לא ממש עושה חשק אמרתי ננסה עסוי
הספא נקי ומסודר מיקום פחות דיסקרטי אבל בשעות החשיכה מי רואה בכלל ומי יודע לאן נכנסים.
פעם ראשונה נכנסתי עם מילנה אם זוכר את שמה היה טוב בסה"כ פעם שניה שהגעתי נכנסו לחדר מצעד של דוגמניות ואני לא מגזים בחרתי בנלי ולא הצטערתי 250 שח הכי שווים נלי נתנה עסוי שווה לא מקצועי אבל אינטימי ונעים נותנת לגעת קלות בשבלול ולרדת לה חופשי שזה כיף בפני עצמו בלורה כוסית כזו כוס טעים וטרי החזה קצת קטן אך עדיין נעים ורך.
הפעם השניה שנכנסתי איתה שמחה שבחרתי בה שוב נשיקות חיבוקים ממש כמו חברה לא צריך יותר מזה כשהולכם לזיין הכל כ"כ שונה כאן בגלל העסוי יש אינטימיות חזקה וגרוי מאוד חזק בסוף כשמתפוצצים זו גמירה עוצמית אנינאישית אוהב לשפשף בפלחי הישבן או החזה בשילוב מגע יד זה לא פחות טוב מזיון ואפילו יותר טוב כי עם קונדום התחושה הרבה פחות נעימה לדעתי. אני ממש נהניתי אחזור זה בטוח וגם אנסה עוד בנות כ"כ יפות חייב לנסות
הכותב אינו חייל אינו סטודנט אינו רופא ומשתמש בשרותי מין בתשלום כבר 30 שנה

נלי לה גוארדיה

9
פטישון 60 יקר,
גם אם אתה לא קיבלת את הדברים המוזכרים על ידי החבר שלפניך, אין זה אומר שלא קיבל חלק ממה שהוא טוען או הכל.
יש הרבה עניין של "כימיה" עם המעסה, דבר שחלקנו נוטים לשכוח.
ועם זאת אסייג ואומר שמי שמחפש אקסטרות מהסוג שהזכיר החבר, עדיף שיחפש במקום אחר.
מחפש את הדבר האמיתי!
שלח תגובה

חזור אל “עיסוי, עיסוי אירוטי, בודי מסאז' | מעסות MASSAGE ומכוני עיסוי”