כ ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד - דף 49 - סקס אדיר

ויקה וליזה מעיר הפלאות... אגדת ילדים למבוגרים בלבד

483
שמעו אני עדיין לא נחתי מהריחוף שלי לאחר הפגישה עם ליזה מלפני כמה ימים.
שילוב כזה בין אצילות ותום לבין זנותיות מתפרצת זה לא משהו שרואים כל יום.
לי אישית היא הרסה את החוויה עם כל זונה אחרת כי היא פשוט ליגה בפני עצמה.
המראה שלה פשוט מדהים, מישהו פה כתב קופה ספורט וזה תיאור מושלם ! ספורטיבית ואלגנטית עם פנים נעימות.
והתחושה הכללית שהיא משרה זה תענוג בפני עצמו, כולם פה מדברים על זה שהיא מקצועית וזה מזוייף... למי איכפת ?!?!
כל כך כיף לזיין אותה ולהיות איתה שממש לא מעניין אם זה זיוף...
מציצה עמוקה איטית טורבו מה שלא תרצה לכמה זמן שלא תירצה, זיון בכל תנוחה שרק תדמיין כולל לזיין אותה כשהיא באוויר (תכלס תנוחה די מפגרת, אבל אנחנו מין מפגר ;-) ).
היא בהחלט מכוונת לתת לך את כל הזמן ואף יותר, אני לצערי הייתי צריך לחתוך מוקדם אבל בטוח אשוב לתפריט מלא.
הקיצר אם לא הבנתם את הרמז... אני מאוהב ואשוב... קטע שבסוף היא ניסתה לעניין אותי בחברה שלה ויקה.

אגב המעלית נכנסה איתה קבוצה מלאה של מתעמלות זרות, תאכלס יכלו למלא את כל המעלית בלי להגיע לחצי מהמשקל המותר ;-)

485
היי לכולם
אחרי ככ הרבה תגובות הייתי חייב לבדוק את ליזה, נפגשנו בתחילת שבוע שעבר
מכיוון שקראתי את כל 10 העמודים ואת כל מה שהלך פה לאחרונה רק אגיד שבאמת אין לי כח להיכנס לפרטים כי אני כבר מבין מה אני אחטוף מחלק מאלה שמאוהבים בה בסתר אז עדיף להגיד טוב שהיה וטוב שנגמר ולא אחזור

487
batman וסופר לה-טיב
תודה על התגובות שלכם אבל באמת שלרשום כאן משהו כנגד ליזה שווה לזריקת אש בשדה קוצים,אנשים אשכרה נכנסו לסכסוכים בגלל נערה עובדת? תגידו לי לאן הגעתם?? אתם שם שעה ומהרגע שיצאתם מהדלת היא לא סופרת אתכם ואתם מגנים ורבים עליה אחד עם השני כאילו היא אהבת חייכם, שמעו זה בלתי נתפס בעיניי. הבחורה עשתה מכולנו קרקס טטרסטן
רק אגיד שניכר שהזמן עשה את שלו (מעל 7 חודשים)מעבר אני באמת לא רוצה לפרט שאיש איש יעשה את השיקולים שלו
שיהיה לכולם אחלה שבוע

488
[QUOTE=המשקיף מהצד]batman וסופר לה-טיב

תודה על התגובות שלכם אבל באמת שלרשום כאן משהו כנגד ליזה שווה לזריקת אש בשדה קוצים,אנשים אשכרה נכנסו לסכסוכים בגלל נערה עובדת? תגידו לי לאן הגעתם?? אתם שם שעה ומהרגע שיצאתם מהדלת היא לא סופרת אתכם ואתם מגנים ורבים עליה אחד עם השני כאילו היא אהבת חייכם, שמעו זה בלתי נתפס בעיניי. הבחורה עשתה מכולנו קרקס טטרסטן

רק אגיד שניכר שהזמן עשה את שלו (מעל 7 חודשים)מעבר אני באמת לא רוצה לפרט שאיש איש יעשה את השיקולים שלו

שיהיה לכולם אחלה שבוע

[/QUOTE]

שמע ידידי,
בתור לקוח קבוע של ליזה ושל ויקה - אוהב את שתיהן מאד, ותמיד מקבל שירות מעולה!
מה שכתבת זה לגיטימי לגמרי.
צר לי על האכזבה שלך.
כולנו בני אדם, גם ליזה. יש לנו ימים טובים יותר וימים טובים פחות.
כולנו חווינו נפילות ואכזבות.
גם הזונות אגב...יש כאלו שבאים להן טוב ויש כאלו שלא ומן הסתם יש משמעות ומשקל ללקוחות קבועים/מוכרים.
זה טבעי ואנושי.
לא חושב שיש פה מישהו שכל זיון אצלו היה לפנתיאון וגם לא יריבו איתך על זה שהיה לך לא מוצלח, זה חלק מהמששחק.

פשוט דפדף הלאה.
ותמיד דווח אמת, גם אם היא לא נעימה.

רק טוב,
מ"פ

גם זונה היא אדם; תן כבוד קבל כבוד. יחס גורר יחס.

489
היי מ״פ. ברור שאני יודע שכל אחת מהן היא בן אדם. אני מכבד כל אחת ואחת ותאמין לי בתור לקוח אני מה שנקרא כסף קל
תאמין לי שהייתי הכי עדין ודיסקרטי שיכלתי בנוגע למפגש שחוויתי, מקריאה לאחור אני יודע שאתה נמנה עם מאבטחיה של ליזה
מאחל לשתיהן רק בהצלחה וברור שאני מדפדפף הלאה
כבר באותו יום הייתי צריך להיפטר מהבאסה והלכתי למי שעשתה לי סבבה עלה לי אותו יום יקר אבל נכון שבחיים לכולם יש ימים כאלה ואחרים, אני בכל מקרה מתבאס רק פעם אחת לא תהיה לי עוד פעם איתה

חזור אל “פורום הודעות זבל וסל מיחזור לשרשורים כפולים/מיותרים/לא רלוונטיים”