מה אומר ומה אגיד - חוויה !
- אכן בחורה קטנטונת אבל עם כל הפרופורציות הנכונות . טובת מראה בסה"כ. וגם ,אין ספק ,מקצועית מאוד.
- דירת הסטודיו הקטנה שלה נקיה ומזמינה ובחום המופרע ששרר היום ,היה ממש כיף להכנס למזגן וגם למקלחת שלה (שהיא אחת
הטובות יותר שנתקלתי בהן אצל הבנות השונות).
- לסיכום - המקצועיות שלה היא ביכולת להרגיש את הכיוון של הפרטנר ולזרום איתו למקומות שהוא רוצה בלי בקשות
או הדרכות וגם לתת את ההרגשה שהיית כמה שרצית בלי לחץ של זמן ובלי סטופר .
כך אני הרגשתי ,אבל כשהגעתי לאוטו וראיתי את השעה ,הבנתי שקבלתי את 45 הדקות נטו שהובטחו
(בערך שעה ברוטו עם המקלחות לפני ואחרי) והמסקנה היא שכנראה לא אני החלטתי מתי אני גומר ;-)
הטובות יותר שנתקלתי בהן אצל הבנות השונות).
- שואלת מראש לגבי הרימינג וכמובן שולחת להתקלח תוך דגש על נקיון יסודי אחורי :)
- גם היא מתקלחת אחרי כל פגישה . מראה עיניים .
בלי לקשקש יותר מדי ולחזור על דברי אחרים -
למי שאוהב רימינג ואין לו בעיה (כמוני) להתמזמז ,להתנשק ולחגוג - ניקול היא סוג של התמכרות מיידית .
עוברת עם כל הגוף שלה על הגוף שלך ,לא מפספת אף חלק ,מלקקת בצורה מטריפה ומתנשקת מכל הלב...וכן ,אני יודע - עדיני הנפש שביננו לא מסוגלים להבין איך אפשר ... אבל מי שלא רוצה - לא חייב.
למי שאוהב רימינג ואין לו בעיה (כמוני) להתמזמז ,להתנשק ולחגוג - ניקול היא סוג של התמכרות מיידית .
עוברת עם כל הגוף שלה על הגוף שלך ,לא מפספת אף חלק ,מלקקת בצורה מטריפה ומתנשקת מכל הלב...וכן ,אני יודע - עדיני הנפש שביננו לא מסוגלים להבין איך אפשר ... אבל מי שלא רוצה - לא חייב.
- אני רק יכול להעיד שבשלב די מוקדם המזגן בכל כוחו לא עמד בהתפראות שלנו ויצאנו מזיעים ,שמחים ומסופקים (שנינו ,נראה לי)
- לסיכום - המקצועיות שלה היא ביכולת להרגיש את הכיוון של הפרטנר ולזרום איתו למקומות שהוא רוצה בלי בקשות
או הדרכות וגם לתת את ההרגשה שהיית כמה שרצית בלי לחץ של זמן ובלי סטופר .
כך אני הרגשתי ,אבל כשהגעתי לאוטו וראיתי את השעה ,הבנתי שקבלתי את 45 הדקות נטו שהובטחו
(בערך שעה ברוטו עם המקלחות לפני ואחרי) והמסקנה היא שכנראה לא אני החלטתי מתי אני גומר ;-)
בקיצור - אני אחזור בטוח . מומלץ לכולם (חוץ מג'וני ווקר בתגובה שמעלי) וכדאי לנסות לפחות פעם אחת .