מאשה מבת-ים - חוויה מדהימה
13מבשלת ומגישה ארוחת צהריים?
הדיווח אינו מתאר שרותי מין. הכותב תורם מכספו לנזקקות. שפיך שנפלט מגופו עושה זאת על דעתו ונתרם למגבונים לחים.
14רבותיי
,
לגבי המחיר מי ששאל - 500 לשעה, 400 ל-40 דקות. הגובה באיזור ה-1.70 מ' לפי דעתי. לגבי אנאלי אין לי מושג. אבל בלי לזלזל בנתונים הטכניים, גולת הכותרת פה זה היחס והשירות המעולה, עם חיוך מדהים. כל זאת מבלי לגרוע דבר מהיופי שלה (לטעמי).
נ.ב: לגבי בישול והגשת צהריים - לא בדקתי אבל מבטיח בביקור הבא לבדוק ולעדכן.

לגבי המחיר מי ששאל - 500 לשעה, 400 ל-40 דקות. הגובה באיזור ה-1.70 מ' לפי דעתי. לגבי אנאלי אין לי מושג. אבל בלי לזלזל בנתונים הטכניים, גולת הכותרת פה זה היחס והשירות המעולה, עם חיוך מדהים. כל זאת מבלי לגרוע דבר מהיופי שלה (לטעמי).
נ.ב: לגבי בישול והגשת צהריים - לא בדקתי אבל מבטיח בביקור הבא לבדוק ולעדכן.
17סופר לה טיב,
לא החמצתי את ההתייחסויות לחיוך. אבל למרות המהלך הלוגי היפה שהצגת, יש כאן לא מעט חברים שבעבור ביצועים טובים מתעלמים מהמראה, יש כאלה שמתלהבים מהחזה ואז כל השאר לא משנה להם, ועוד ועוד, כל אחד ומה שעושה לו את זה. אני לא באמת יכול להקיש בוודאות שהפנים שלה יפים. לי זה חשוב יותר מביצועים.
18מדובר במאשה שכבר הייתה כאן בקיץ-סתיו שעבר.
לא מוצא את הדיווח מאז.
בפעם הראשונה הייתה בתאגיד התל אביבי וממוקמת ברחוב טרומפלדור בת"א עם עוד שתי בנות בדירה משותפת.
לא זיהיתי אותה אלא רק כשהיגעתי לדירה.
מבחינתי מומלצת מאוד, בגלל החיבור בינינו, אם כי לא מתאימה לכל אחד.
באה לתקופה קצרה, תהיה עד יום שישי הקרוב. וגם לא לוקחת יותר מדי לקוחות, מסיימת לקבל ב 6-7 בערב.
19טוב אז ביקרתי את הגברת המדוברת ולא כמו שאמר קודמי שמסיימת ב6-7 אני הייתי באיזור עשר אחרון שלה
צר לי להשבית שמחות אבל לא ברור לי מה ההתלהבות....
לא יפה במיוחד ביצועים סבירים לא מעבר....
חזה בינוני עסיסי רזה ישבן לא הכי מוצקת
אמנם שירותית ונותנת הרגשה טובה אבל בסיכום הכללי לא מומלצת במיוחד
מציצה בינונית הייתה נראית עייפה קצת [אמרה לי שאני השמיני שלה היום]
כנראה היא כבר רואה את הסוף[טסה חזרה בשבת]
בקיצור לא יחזור אליה ולא ממליץ במיוחד
ומי שרוצה בכל זאת שיבוא בבוקר שהיא רעננה כנראה יהנה יותר
תהנו ותזיינו
אם לא תעמוד על שלך שלך לא יעמוד