אבל מה אומר ומה אספר המצב ממש על הפנים
אחת יותר גרועה מהשניה
וגם גליתי שככל שהבחורה ניראת יותר על הפנים ככה היא דורשת יותר
נתקלתי כבר בבחורה בסביבות גיל ה 50 שניראת כמו סבתא שלי שדורשת 500 לחצי שעה
בתקווה שתמצא איזה טמבל יומי שבאמת נואש לשלם את הסכום הזה
את הסיבוב התחלתי בשכונה ד ברחוב יעקב אבינו הבחורה מובילה אותי לתוך דירה
כל הפרטים בין מה שאמרה בטלפון לבין המציאות ממש מקרי הבחלט או שהיא עיוורת או שהיא באמת חושבת שהזין עומד השכל בתחת
היא אגב מפרסמת פה באתר..
משם עברתי לשכונת גילת ועיניי התעוורו מהמראה מבחורה שהובטח שגילה הוא 25 המתינה לי בחורה שאומרת שהיא 45 אני מהמר על 55 מבחורה שאמרו שהיא רזה אני מגלה בחורה שכניראה הרגע סיימה לאכול את הרזה
מפה לשם הוא אמרה שהרזה בדיוק הלכה ותחזור אולי בערב אמרתי יפה שלום ושאני אחזור בערב
בערב שחזרתי היתה אותה בחורה מפה לשם בשיחה איתה היא הודתה שאין שום רזה ושום כלום אמרתי יפה שלום
השארתי לה 50 על בזבוז הזמן ואמרתי לה שלפחות תקנה אקונומיקה למה הדירה מסריחה
היא עשתה עלי פרצוף ויצאתי
בין לבין הגעתי לצימרים בפלמח 7 שמה היתה בחורה שכניראה ברוסיה עבדה ב KGB
תוך כדי זה שהיא מסבירה איך להכנס אליה היא מתחילה לנבל תפה שנכנסתי הזכרתי למטומטמת שהיא זקוקה לי לא אני לה אמרתי יפה שלום ואמרתי לה שעם גישה כמו שלה גם בחינם לא הייתי מזיין אותה היא ניסתה להתנצל אבל התעופפתי משם
בערב של אותו היום הגעתי לעוד דירה הפעם של בחורה בשם שני מוסרת פרטים בטלפון הכל סבבה
מגיע אליה לדירה ואני מגלה בחורה עם הגוף הכי מוזר שראיתי מצד אחד רזה מצד שני מעוותת בצורה לא מוסברת
גוף סטייל ארקורדיון ובחורה שהציגה את עצמה כבת 34 ניראת כמו 64 אמרתי לה ישירות בפנים שעדיף לומר תאמת ולא לשקר כי אז במציאות מגלים תאמת פתחה לי תדלת והלכתי
נכנסתי למודעות באתר שוב ופירסמו את עצמן 2 בחורות שטוענות שהן לסביות אני מגיע לדירה בבניין נכנס מגלה בפנים זקנה בת 40 בערך ושמנה רצח ובחורה זקנה ופחות שמנה בקיצור מצב בטטה
ואגב אני אוהב מלאות אבל יש הבדל ענק בין מלאה לבין בחורה שצריך לפזר קמח על מנת לדעת איפה החור שלה
מפה לשם חבר העניק לי טיפ ונתן לי מספר של בחורה ואמר לי פה הישועה שלך... אני מתקשר היא לא עונה
מתקשר אחרי שעה לא עונה ... מתקשר לחבר ואומר לה ישועה יש בקברי צדיקים החבר אומר לי שהבחורה מעדיפה לנהל הכל דרך הווצאפ אז מיד שולח ווצאפ אחרי חצי שעה היא שולחת תמונות מחירים והסבר התמונות ניראות טוב מידי מיד חשדתי
אבל קבעתי ניגש למקום ממתין עשר דקות כמו שהיא מבקשת עולה למקום ואיזה הפתעה
הבחורה ניראת טוב יותר ממה שציפתי רזה פנים יפות חזה עומד ( אבל סיליקון) שפתיים אש רגלים ארוכות ויפות
מדברים כמה דקות מציגה את עצמה בשם מיכל היא טוענת שהיא בת 25 היא ניראת אולי שנה שנתיים יותר אבל בהחלט ניראת טוב משלם לה עוברים לחדר מקבל מציצה טובה בלי קונדום דוגי מעולה זורמת לכל מיני תנוחות
לסיכום העניין בבאר שבע המצב פה נואש אבל יש אור בקצה המנהרה
מי שרוצה תמספר של מיכל שיפנה אלי בפרטי
ומי שרוצה לתרום לי מספר של בחורה שניראת טוב בבאר שבע
שיפנה אלי בפרטי