כ . - דף 8 - סקס אדיר

.

71
את Tamara
ת.ז. כתומה : mb1577987247
מהדיווח של פיקסר פגשתי היום , קיבלה אותי בבת ים בדירה יפה ליד הטיילת ,סגרנו על שעתיים , במחיר של 2 שטרות פרנקלין ,
בגדול בחורה מקסימה , צוחקת וחייכנית , הציעה לי לשתות וויסקי עם קולה , סרבי בנימוס , בחורה נקייה מאוד , הערכה שלי מדובר בבחורה בת 30 , 32 (יש לה ילדה לא קטנה ולא גדולה ) , עובדת כברמנית לטענתה במוסקבה ,
מקלחת ולמיטה , מתנשקת עם לשון , מציצה חשופה קטלנית , יש לה גוף שזוף ויפה בעיני , חזה בינוני נחמד , זיון משובח , לא מתלוננת על כלום , מצחצחת שיניים שלא יפריע לי ריח הסיגריות ,הפתיע אותי לטובה ,מה גם שנשארתי בסוף כמעט 3 שעות , היא קיבלה כמובן תוספת תשלום , לצערי הצדיקה עוזבת אותנו עד סוף השבוע , אני גם לא בטוח שהיא מקבלת לקוחות חדשים כבר ,
לטענתה תחזור בחודשי הסתיו , אבל לא לבת ים

אבקש לא לפנות אליי בנושא הטלפון שלה , אני מסכים עם פיקסר לחלוטין שזכותה של כל אחת לבחור עם מי להפגש ואם מי לא

.

77
[QUOTE=pixsar] דיאנה
1473439715

חזרה לפרסם בממבה זקוקה לכסף בדחיפות

בודדה מאד מחפשת גבר לבלות איתו בתמורה לכסף ומתנות

לא ממוקמת

בסבלנות היא תתן את הנייד ... קפה מאפה ולחדר

[/QUOTE]

תודה לפיקסר האלוף על הדיווחים!
מוסיף מנסיוני לגבי דיאנה. הבחורה גדולה (10-13 קילו מעל הקיים בתמונות)
בהתכתבות איתה כתבה שהיא מאד בודדה, שלפתי את עצמי מהבית ונפגשנו הרבה אחרי חצות.
איך שבאה לקראתי, הבנתי את גודל הטעות (עבורי) כי היא לא במסגרת הפנטזיות שלי. גובה 1.75 מבנה גוף הכולל כמה פאונדים מיותרים -) מבחינתי גם חסרת סקסאפיל או מכוונות כזו.

נראה שהיא מבודלת מבחינה חברתית/תרבותית ומרגישה בודדה. בכל אופן לא יכולתי לממש איתה פנטזיה כזו או אחרת. קיימנו מפגש מכבד ונפרדנו אחרי כשעה תוך התאמה מהירה של מטרת המפגש -(. חזרתי בשקט לחוקית עם הזנב בין הרגליים..

בגדול, היאלא מתאימה לענייננו באתר. לדעתי היא פחות בקטע מסחרי ומי שיהיה עדין יכול לממש איתה מפגש בחדר בתמורה לכלום. יש הרבה גרושות שלא רלוונטיות לכאן אבל ניתן להוציא מהן חוויה מינית. היא צמאה לקשר אנושי ויחס טוב. תשמרו עליה היא ללא חוט שידרה משמעותי וזה לא אשמתה

איש מטה
מכור לפירוק והרכבה

בא לי להכניס משהו לפה.. מבקש פרטים לפוסקת שתהנה מזה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”