כ שאלה לשועלי אוקראינה - סקס אדיר

שאלה לשועלי אוקראינה

1
האם קרה לכם שבחורה שהזמנתם מממבה שיש לה כמות סבירה של תמונות אותנטיות (ולא תמונה בודדה ללא פנים) והגיעה מישהי שלא קשורה כלל לתמונות? במקרה כזה אפשר להתנער ממנה בלי לשלם על המונית?

אני שואל כי בדקתי אופציות בממבה ודיברתי עם שתי בנות ולשתיהן אמרתי שאני מגיע עוד יומיים לקייב (לא באמת...) והתעניינתי כמה זה התענוג.
שתיהן נתנו לי מחיר שהוא 100דולר + מונית לשעתיים, מה שמדהים זה שהן נראות אלוהיות ואני חושש שמה מדובר בתמונות פקטיביות.

ולהלן אותם פרופילים

1746907458

1717652671 זו נראית מדהים במיוחד אבל בתמונה הראשונה יש תגובה מדאיגה

1748494852
זאת לא ענתה לי גם כששלחתי הודעה באוקראינית
היא נראית כמו מלאך, אולי היא ענתה למישהו? או שמישהו אולי ינסה לתקשר איתה וידווח אם ענתה לו

בנוסף אפשר אולי לפתוח שרשור שבו תשתפו את החווית שהיו לכן עם בנות ממבה באוקראינה בדומה לשרשור שיש על בנות ממבה בישראל

תודה רבה לכולם! ישר כוח
UAH

שאלה לשועלי אוקראינה

3
בעיקרון שאתה בארץ זרה הדבר האחרון שאתה רוצה זה להסתבך עם סרסורים מקומיים
וברור שזה מסוכן להתנער מתשלום מונית ולך תדע מי ידפוק לך אחכ בדלת להפחיד
מצד שני תנסה להבהיר שאתה רוצה ומשלם מונית רק רק רק לבחורה שבתמונה
וזהו
תנסה גם להפגש מחוץ לחדר כדי שתוכל לראות ו/או לברוח בלי שידעו בדיוק מי ואיפה אתה
שיטה שעובדת אבל צריך להיות זהיר זה לקבוע בלובי או לתת מספר חדר אחר
כמובן שתאורטית יכולים להתקשר לחדר לוודא
בכל מקרה אם אתה רואה אותה בחוץ אז אתה יכול לאסוף אותה לחדר ואם היא כונפה תתעלם ותברח בלי שהיא תקלוט בפרוזדור שזה אתה (הכי טוב תמתין בלובי ותעלה במעלית)

שאלה לשועלי אוקראינה

5
כמה הערות :
1. בחורה שניראית יותר מידי טוב בתמונות זה מעלה חשד. דומה לתמונות של בחורות כאן באתר שלא קשורות בכלל לבחורות במציאות או תמונות שעוברות פוטושופ. דרך אגב, התמונות יכולות להיות אמיתיות רק שהן לפני כמה שנים ולא משקפות איך היא ניראית היום.
2. לא מכיר את ממבה , אבל הייתי הולך דווקא על הבחורות שניראות טוב פלוס ולא על הכי כוסיות. מילפיות בנות 40 שוות וסקסיות יכול להיות אחלה דבר.
3. מקום הפגישה- כדי לוודא שהתמונות אמיתיות הייתי קובע את הפגישה באיזה בית קפה קרוב למלון.עושה תיאום ציפיות עם הבחורה ועוד לפני הפגישה מבהיר שאם זו לא היא בתמונה אז המונית והקפה עליי אבל לא יהיה המשך לערב.

שאלה לשועלי אוקראינה

6
בוקר אור,
1. תמונות אמיתיות, אבל לא של הבחורה שתפגוש.
2. עליך לקבל ממנה מספר טלפון, ליצור עימה קשה ב VIBER ולבקש תמונות אמיתיות
3. בחורה שהיא 9-10 לא תטרח להיות אצלך שעתיים תמורת 100$
4. תמיד תשלם על מונית ! אל תתחכם (לא לוקחים סיכונים בשביל 15 ש"ח)
5. זכור ש 50% מאלו שתקבע עימן ייעלמו כאשר תגיע לקייב, תכין לעצמך רשימה גדולה יותר
6. ממבה מכילה המון פרופילים שנפתחים ונסגרים ביום, אני רשמתי את קודי הממבה של הבחורות אותן פגשתי בדיווח שלי, אין סיבה לרשום קודים של בחורות שאותן לא פגשת (וסביר שלא תפגוש)
בהצלחה
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”