כ דיווח חדש - קרית אליעזר - סקס אדיר

דיווח חדש - קרית אליעזר

1

דיווח מלפני 3 ימים - דירה בקרית אליעזר.
נמצאת בחלק המזרחי של קרית אליעזר - בדירה 2 בנות, הוסיפו למודעה תמונות אמיתיות לגמרי, בלונדינית במראה רוסי וברונטית במראה אסייתי, שתיהן ממוסקבה
הברונטית ללא אנגלית חזה לא טבעי אבל עבודה יפה D+
הבלונדה עם תסרוקת קארה ואנגלית בסיסית, חזה C/D טבעי יפה, חייכנית וחמודה
מחיר 200 לאחת 300 לשתיהן עד חצי שעה (עכשיו טל כבר בטח בדרך קריצה)
הלכתי על שתיהן.. וקיבלתי חווית פורנו
משתפות פעולה כמו שצריך מציצה עם גומי לא שאלתי על אופציה בלי
עובר בין שתיהן חופשי, מחליפות קונדום עם מציצה לחיזוק

בתקווה שלא יתעייפו מהעבודה ולא יקפוץ המחיר אחרי הדיווח שלי,, יש לי כוונה לחזור חיוך

קישור למודעה:
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18287

דיווח חדש - קרית אליעזר

2
מצטרף להמלצה
הייתי לפני זמן קצר
2 בנות:
אסייאתית דיאנה כוסית חזה סיליקון יפה ורך תחת מאוד יפה רזה
הרוסיה מארגו גבוהה יותר חזה טבעי קצת נפול
שתיהן חייכניות מאוד .
איך שנכנסתי הציגט את עצמן לא מדברות עברית אנגלית כמה מילים
השרות
הפשיטו אותי תוך כדי חרמונים ונשיקות צרפתיות עם שתיהן
מרגו ירדה לליקוק ביצים בזמן שדיאנה מתנשקת ותוך כדי פתחה קונדום
ירדה להלביש וקיבלתי מציצה וליקוק ביצים בו זמנית
עוד חרמונים ונשיקות של כ 10 דקות (כמו סרט פורנו)
דיאנה נעמדת ע 4 וחודר מאחורה בזמן זה מרגו עולה להתנשק ולהתחרמן סימנתי לה לרדת ירדה ללקק ביצים
דיאנה מאוד צרה לכן הפסקתי כדי לא לגמור מהר
החלפנו קונדום וביקשתי רכיבה ממרגו בזמן שדיאנה על ידי ועושה כל צה שמורה לה
הסיטואציה מאוד מחרמנת לכן לא החזקתי מעמד עד גמירה מיוחלת
לאחר מכן ממשיכות לחייך נשכבות לידי בחיבוק ללא לחץ

בקיצור מומלץ מאוד
אני אחזור בטוח

דיווח חדש - קרית אליעזר

3
ואוו !!!!
בתור קורא פסיבי של הפורום כבר שנים את זה אני חייב לדווח על כל אותן שנות שתיקה.
תקשיבו - זה מטורף !!! הזיון הכי כיפי שהיה לי עד היום בתשלום.
התמונות מדויקות - הן היו עם אותו לבוש כמו בתמונות.
נעלי עקבים של שחקניות פורנו. מקבלות עם חיוך מבויש. 300 שח החליפו ידיים. התפשטו ונגלה מחזה מדהים האסייתית עם חזה מנותח מדהים ופיטמות כהות גדולות. כוס מגולח ותחת מהודק. הבלונדינית עם שפתי מוצצת, חזה טבעי מפואר - מתנשקת עם לשון , מקבלת אצבעות בכוס בזמן שיש אצבע בתחת של האסייתית. מזיין אחת , מוצץ לשנייה את החזה ודוחף אצבעות, הן מחליפות, מזיין את האסייתית על הגב בזמן שהבולנדינית מאוננת לצידה, מעביר את האסייתית לדוגי, נותן בה כאילו אין מחר. הבלונדינית ממשיכה להתנשק ולאונן. מוריד את הגומי - האסייתית מלקקת לי את החזה והבלונדינית מאוננת לי עד גמירה מפוארת על החזה שלה....אין לחץ, אין תיקתוק, הן עוד מלטפות אותי שאני ארגע...אשכרה סרט פורנו. לכל הרבנים, המתפללים וסתם מנשקי מזוזות - רוצו לתת תפילה בהמוניכם. 300 שח לכזאת עיסקה...אין ספק שזה לא ישאר כך לאורך זמן. בצד הפחות חיובי - לא בטוח שמתקלחות בין לבין , המצעים לא מוחלפים ולא מבקשות מקלחת לפני/ אחרי. מצד שני הכל עם גומי. לדעתי יש חריגים בתוספת כסף....לא מתנשקות בינהן למי שמפנטז.. באסה....יאללה מספיק זיינתי במוח....חובה לכל מי שקורא לעצמו זיין!
איתנו עד ספטמבר...ורק תעיזו להגיד יחצן....

דיווח חדש - קרית אליעזר

4
שלום לכולם אחרי שלא דיווחתי הרבה זמן(מצבי היה טוב חיוך גדול ) הנה דיווח שלי לעלמות החן
אכן בקרית אליעזר 2 רוסיות ממוסקבה אחת בלונדינית להלן "בלונדי" גוף חטוב מדברת רוסית וממש 10 מילים באנגלית
השניה מראה מהמזרח הרחוק (סינית) להלן "סינית" רזה אבל מדברת רק רוסית ..... אני דיברתי איתן בפנטומימה הן הבינו טוב אצבע למעלה
300 ש"ח לחצי שעה עבור שתיהן או 200 ש"ח רק אחת ,בחרתי את שתיהן כמובן
שתיהן החלו למצוץ לי עם קנדום עד שנעמד הפכתי אותן לדוגי אחת מעל השנייה והחלתי בזיון דוגי את הסינית שהיתה למטה ואחר כך את הבלונדי שהיתה מעל (מצריך החלפת קנדום שאני עובר מאחת לשניה) פעמיים לכל אחת וגמרתי .....זה היה מהר מידי Ouch
בערך 10 דקות
שירות 9 מאוד נחמדות
מראה 9 נראות טוב
מקום 9 דיסקרטי ואחורי בניין פנימי ברחוב תל אביב
מחיר 9 300 ש"ח עבור 2 פצצה
אני 2 זה היה מהר מידי ולא החזקתי מעמד <------- לא נורא זה קורה לטובים חיוך גדול
הן כאן עד ספטמבר רוצו ותהנו אצבע למעלה
תחייכו לכולם ובמיוחד לאלה שלא רוצים לראות את החיוך שלך...

דיווח חדש - קרית אליעזר

8
ביקרתי את העלמות, בהחלט התמורה הכי טובה שניתן לקבל לכסף היום !!!
לקחתי את שתיהן ביחד, האסייתית לדעתי מדהימה במראה, גם כוסית על וגם יפה (ואני בד"כ לא אוהב אסייתיות)....
קיבלו את פני בהלבשה תחתונה יפה, מיד שנכנסתי לחדר חיכו על המיטה עירומות בפוזות מאוד מגרות, מתחילות לגעת אחת בשנייה ואז אני נכנס לתמונה, מציצה משותפת של שתיהן (עם גומי) יודעות מצוין את העבודה, גם הבחורה הבלונדינית פצצה אבל התבאסתי כי היא לא גילחה את הרגליים והיו לה ממש קוצים דוקרים שממש הציקו...
לאחר כ 15 דק של הנאה והחלפה בניהן (מחליפות גומי בין אחת לשניה) הגיע השפיץ ויצאתי שמח ומרוצה מאוד....
בחורות מאוד מאוד נחמדות ואדיבות, מומלץ בחום

דיווח חדש - קרית אליעזר

9
הייתי עם דיאנה היום, ראיתי את שתי הבנות התאכזבתי מהמראה, מציצה חשופה פלוס 50 הורידה תחתון ריח לא טוב,וגם בבית שחי ריח חריף של זיעה מציצה בינונית קצרה ונתתי בדוגי וזהו התפוצצתי, לאחר האקט לא מתקלחת לקחה מבגבון ניקתה את האזור למטה והתלבשה חזרה , נפילה כואבת אחים לא שווה 250 שח, לא אחזור בחיים
שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”