כ בקייב מזיינים בזול? מסתבר שלא כל כך - סקס אדיר

בקייב מזיינים בזול? מסתבר שלא כל כך

1
אז טסתי לביקור קצר מאד, ובקרוב ביקור "כפוי" קצת יותר ארוך עקב עבודה.
אני תלמיד חכם ויסודי, ולכן קראתי כל המדריכים האפשריים כאן בפורום.
פתחתי חשבון בממבה, VIP, תמונה מחמיאה, ויצאתי לדרך עם הודעה כפי שלמדתי.

לא לחינם טסנו לקייב, טסנו כדי להיות עם בחורות יפות וצעירות, ולא עם השאריות שמגיעות ארצה.
אז מסתבר שכדי להיות עם בחורות צעירות ויפות(הבהרה- לא מדובר בבנות עם תמונת פרופיל דוגמנית מסטודיו לא אמין בעליל, מדובר בבנות שנראות טוב אך לא מוצגות כסוכנות ליווי) מסתבר שצריך להפרד מ250 דולר לשעתיים, 660 דולר ללילה(2300 שקל), 150 יורו לשעה.

זה המחירים.
ההבטחות היו על פצצות על במחירים של 60 דולר, 100 דולר לשעתיים גג.
איפה?
כן, היה לי כיף, נהנתי, אבל הזמנתי מחצית(האמת שפחות) ממה שתכננתי, בגלל המחירים היקרים, הייתי צריך ממש להגביל את עצמי כי פשוט לא מצאתי שום 100 דולר בשעתיים, וכתבתי להרבה בחורות.

לקראת הביקור השני שלי-
אשמח לדעת איפה מוצאים את הבחורות היפות במחירים שדיברתם עליהם, לאחר ביקור זה, שהוא גם יהיה יותר רציני ולמשך זמן, אדווח בהרחבה כל טיפ אפשרי לאחר שלמדתי את הנושא ביסודיות.
תודה מראש :)

3
אחי, נסעת בתקופה שנחשבת "העונה" בקייב המון תיירים המון ביקוש... בקיץ החוטיני עולה להם לראש, ישר מבעד למכנסון(מעריך שראית המון כאלו) כמו חוקי הכלכלה יש היצע וביקוש וכמו בכל מקום בעולם שבו יש תיירות מין המחירים קופצים בעונות החמות... בחורף לעומת זאת, אני מאמין שתמצא מחירים סבירים יותר עקב חוסר ביקוש, בחורף הן כבר יחפשו אותך... בדרך כלל אני מעדיף לפגוש אותם במועדונים למיניהם לא חסרים, על כל גבר 5 נשים רעבות, ארנה ד-לוקס שוקולד דאנס האוס ועוד מיני רבים, הצייד מומלץ

4

[QUOTE=ירון-ירון]
אחי, נסעת בתקופה שנחשבת "העונה" בקייב המון תיירים המון ביקוש... בקיץ החוטיני עולה להם לראש, ישר מבעד למכנסון(מעריך שראית המון כאלו) כמו חוקי הכלכלה יש היצע וביקוש וכמו בכל מקום בעולם שבו יש תיירות מין המחירים קופצים בעונות החמות... בחורף לעומת זאת, אני מאמין שתמצא מחירים סבירים יותר עקב חוסר ביקוש, בחורף הן כבר יחפשו אותך... בדרך כלל אני מעדיף לפגוש אותם במועדונים למיניהם לא חסרים, על כל גבר 5 נשים רעבות, ארנה ד-לוקס שוקולד דאנס האוס ועוד מיני רבים, הצייד מומלץ[/QUOTE]

השאלה היא מתי זה כבר מחוץ לעונה, ספטמבר/אוקטובר?
שלח תגובה

חזור אל “דיווחי סקס בתשלום מחוץ לארץ | זונות מועדונים תיירות סקס חו"ל”