כ שפרינצק - נפילה מרה - סקס אדיר

שפרינצק - נפילה מרה

1
לאחר שכמה פרסומים פה בפורום הובילו לדרכים ללא מוצא,

העזתי והתקשרתי למודעה אטרקטיבית למדי מהאתר:

http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18321

קיוויתי שאולי מדובר בעלמה המוזכרת (לחיוב) באחד השרשורים האחרים בעמוד אבל אחרי הביקור אני בטוח שזה לא המקרה.

לטלפון במודעה ענה גבר שהבטיח שמדובר בתמונות אמיתיות (הן אכן אמיתיות, אבל בהחלט מחמיאות) ושהבחורה ״זורמת וליברלית״ (אולי יחסית לנזירה, פחות ביחס לשירות המדובר).

מראה: סביר, לא מעבר אבל יכול היה להיות בסדר.

מחיר ותנאים: 300 שקלים לחצי שעה של מציצה מקונדמת (אבל לא רע, אם להיות הוגן) וסקס משעמם.

אקסטרות: בעבור תוספת של מציצה חשופה הגברת דרשה 150 (מיותר לציין שוויתרתי, וחבל שלא ראיתי בכך סימן לבאות), על גמירה בפה אין מה לדבר...

שפה: לא ידעה מלה באנגלית

שירות וגישה: לא גסת רוח, אבל גם לא נעימה או משקיעה בשום צורה. סתמי שבסתמי וגובל בתקתוק.

לסיכום: עשו לעצמכם טובה ו...עשו לעצמכם טובה.

שפרינצק - נפילה מרה

3
סופר לה טיב,

יכול להיות שקראת את מה שכתבתי כסופרלטיבים, אבל פשוט ניסיתי להיות מתון בתיאור שלי.
לא רע, אך סביר היה הציון שקיבלה המציצה, לא המחיר. לשירות הזה 200 היה מחיר הוגן. זה נכון שזו לא הייתה טראומטי, אבל בוא נאמר שאם אתה מתחרט לפני שזה אפילו נגמר, זו נפילה בשורה התחתונה.

שפרינצק - נפילה מרה

4
מאשר מידיניות מחירים שלה . היתי אתמול . דרשה 300 + 50 נשיקות+100 מציצה בלי = 450 ₪ . אמרתי תודה לא מתאים , יש מבפיק מקומות שב-300 כל זה כלול . יש גם 250 , רק לא זוכר ברחוב מנש או אצל ניקה שמפורסמת במפגשים אצלי . נראית לא רע בכלל
------------------------------

זונות באות והולכות , ואני בודד נשאר

שפרינצק - נפילה מרה

5
אז ככה,
ביקרתי את הגברת, יש קשר לתמונות אולם במציאות נראית פחות טוב לדעתי...
הגעתי לבית, טיפוס קל של מדרגות והדלת נפתחת, בחורה יפה עם גוף טוב, נראית עדינה ושבירה, נתתי לה 400 ש"ח ומיד אמרה שתביא את העודף אחרי האקט, כמו טמבל האמנתי לה... וכאן הגיע העקיצה...
נכנסים למיטה, מתחילה במציצה חלשה מאוד, עלתה עלי התחילה להתנשק בלהט, עושה הרבה רעשים וזורמת טוב במיטה, בשלב מסוים היה נראה כאילו היא גומרת וממש צרחה, לא יודע אם זה היה אמיתי או מזויף אבל זה הדליק אותי והשפרצתי אחרי 10 דק' של זיון...
בסוף האקט ביקשתי ממנה 50 ש"ח ו50 ש"ח רציתי להשאיר לה טיפ, היא הסתכלה עלי ואמרה בכעס שה 100 ש"ח זה בשביל הנשיקות ולא מגיע לי עודף... ממש חצופה !!! רק בגלל זה אני לא אתקרב לשם יותר וגם לא ממליץ לאף אחד להתקרב...

שלח תגובה

חזור אל “פורום סקס -דיווחי סקס בתשלום לאיזור חיפה והצפון זונות מארחות”