כ אירמה ממבה - סקס אדיר

אירמה ממבה

1
קודם כל אפתח בקללות וברכות לחברי הפורום היקרים שגרמו לי לגלות את האתר הכתום (רק לפני שבועיים העזתי לפתוח משתמש להתארגן על סים ןנייד וכו וכו) וכך החזירו אותי בשיא הכוח לסצינה הממכרת של הסקס בתשלום.
על כך אני מודה לכם ומקלל אתכם מקרב לב חבורת סוטים מזדיינים ומזויינים יקרים שכמותכם.

אירמה מפרסמת בממבה תמונות סקסיות שלא משאירות סימני שאלה אודות מעשיה (היא לא מחפשת זוגיות או קשר רציני למי שתוהה).
התקשורת איתה עוברת לווצאפ ולנייד.
בווצאפ היא שולחת תמונות סקסיות נוספות שמהם עולה שהיא חתיכת כוסית, מבהירה בקצרה את טיב השירות (עוד אחזור לזה) את המחיר ואת הכתובת. מתקשרת באנגלית מצויינת וכמובן בשפת השרמוטות העולמית הרשמית.
לשאלתי יש gfe ולא נותר לי אלא לתאם שעה ןלהכניס אותה למסלול (יחד עם מספר מועמדות נוספות).
הגעתי לבנין מטופח ברחוב שקט בת"א לא רחוק מכלבו שלום.
פותחת לי בחורה יפה מטופחת בחלוק סקסי מציעה לי לשתות ולהתקלח.
מראה חיצוני: היא הרבה יותר כוסית וזנותית בתמונות שצולמו בסטודיו עם הרבה איפור וקצת פוטושופ אבל הרבה יותר יפה לטעמי במציאות. הפנים שלה רוסיות אבל בסגנון נורדי גרמני הרבה יותר מאשר סלאבי. יש לה גוף שמור ומטופח לגילה ( 30) רזה, לא מדי, עם חזה בינוני ויפה, עומד אך רך מאוד ( ולכן אני לא בטוח לגבי סיליקון). הפנים שלה בעיקר אחרי שהמקלחת והנשיקות שלי הורידו לה את האודם הזכירו לי ממש את ניקול קידמן.
דיון קצר לגבי המחיר שבו הבהרתי שאין לי זמן מלא אבל היא היתה קשוחה ( אך חביבה) והבהירה שאינה מקבלת לזמן חלקי. סגרנו בסוף על 600. (תחסכו ממני בבקשה את ההערות על המחיר)
מכייון שמנסיוני מו"מ על המחיר עלול לפגוע בשירות בדקתי את הוויב שנושב ממנה ובהמשך ביקשתי שתצטרף אלי למקלחת. להפתעתי היא הסכימה בכיף. המקלחת היתה סיפתח ממש מהנה. היא סיבנה אותי כהוגן נתנה לי לגעת וללקק איפה שרציתי להתמזמז ובאופן כללי להרגיש חרמן מאוד. רק כשהנחתי לה יד על הראש להוריד אותה למטה היא הזכירה לי את התנאים(הבטחתי שאגיע לכך) שגם מציצה היא עם גומי.
האמת אחרי שקראתי גם כאן על החששות וההדבקויות ושאר חולרות ומכיוון שהמשפחה חשובה לי, קצת הוקל לי שאני אפילו לא צריך לשקול את זה.
אז היא מוצצת עם חלפ"ס והאמת גם המציצה מלאת שיניים ובינונית מאוד. לא שהיא לא משקיעה ומשתדלת אבל זה כנראה פחות ההתמחות שלה. זהו זה הדבר הרע היחיד שיש לי לומר על הזיון איתה.
אחרי שעברנו לחדר היא נגבה אותי דחפה אותי למיטה והחלה ללקק לנשק וללטף אותי בכל הגוף. חירמנה אותי למוות עם המשחק המקדים ונתנה לי לנשק ללקק ולדחוף ידים ואצבעות כאוות נפשי. אז היא לא מצצה בלי וגם לא עשתה רימינג (לא ביקשתי) אבל את כל המסביב כן כולל שליקת בייצים מענגת מאין כמותה.
אחרי המציצה התחלנו בסקס בכל תנוחה שרציתי כולל להרים אותה ולזיין בעמידה להקפיץ אותה לתת לה לרכב ישר והפוך. דוגי מחרמן עם טוסיק לבן דורש שגם קיבל ספנקים הגונים ללא תלונות. עצרתי את עצמי פעמיים מלגמור (לא היה לי זמן וכוח להתאמץ לשני מספרים) והיא חייכה בהנאה ובשמחה שאמשיך ללא זירוזים או תלונות.
נראה לי שהיא נהנית מסקס ואולי גם גומרת לפעמים אבל אל תתפסו אותי במילה בכל מקרה נותנת הרגשה מעולה של הנאה בלי ספק.
כשרציתי לגמור אחרי כמה דקות של זיון כשהיא על הבטן שאלתי אם אפשר על התחת או הגב שלה. הסכימה אבל הציעה שאעבור דווקא לזיין לה את החזה היפה והנעים שלה וכך עשיתי בשמחה ובששון תוך השפרצה הגונה לחזה והצוואר שלה.
פרטים נוספים שדליתי ממנה:
גרה במוסקבה ומתעסקת בתחום של תערוכות או משהו בסיגנון.
זו הפעם השישית!!! שלה בארץ בשנה האחרונה!!! לא הבנתי לגמרי אם זה רק ביזנס או גם פלז'ר.
למיטב הבנתי היא עוזבת ב 17 לחודש יולי (אין לי מושג עד מתי).
לסיכום
תקשורת סבבה ומקום נוח.
דירה יפה נקיה ונעימה.
מחיר: יקר בתחום הסביר.
מראה: לטעמי יפהיפיה. גוף מעולה יפה חלק נעים וגמיש.
שירות: משחק מקדים מעולה כולל מקלחת משותפת ליקוקים נשיכות ומזמוזים מענגים.
מציצה: לא משהו בכלל ועוד עם גומי.
זיון: סבבה לגמרי. לא מכונת סקס אבל זורמת לכל תנוחה ונותנת הרגשה מעולה כולל GFE.
האם אחזור? במסגרת הזמן שנותר לה כאן מסופקני אם אספיק אבל אם היא תחזור (ואין לי ספק שמי שבאה 6 גם תחזור בשביעית) ברור שכן, כי היה לי ממש כיף והרגשתי ממש טוב.

השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

אירמה ממבה

4
זה לא משקף - זו היא. אבל אלו תמונית מקצועיות שצולמו בסטודיו ואני משער שקצת פוטושופ
לא ראיתי קודם שהיא מפרסמת כאן. מעניין אם הפרטים שונים
השועל מטייל בכרמים דוגם ומחפש את הזונה האולטימטיבית

לא מצאתי שועל אז שמתי תמונה של כריש

אירמה ממבה

6
בגלל מניעה מהמישהי 'המיוחדת' שלי (..) השתכנעתי והתכתבתי עם אירמה.
תמונות מדהימות עוררו אותי מיידית והתחלנו לדסקס בכתב את כל הפרטים, שלא יהיו הפתעות. 600 ש"ח - אז לפחות שלא יירדו לטימיון.
הציעה גם צירוף החברה שלה בתעריף כפול. ביקשתי תמונות, וגם החברה התבררה כפוטנציאל לא רע בכלל.
ה'דובדבן' היה שהחברה עושה אנאלי.
הסתפקתי באירמה וקבענו שעה. בדרך אליה, אני מקבל הודעה שהיא לא תהיה זמינה אלא חצי שעה לאחר מכן, והחברה זמינה. זרמתי. הרי היא נראית לא פחות טוב לפי התמונות.

הגעתי למקום, דירה ברחוב שקט די קרוב לשוק הכרמל. בניין משופץ, מעלית ישר לתוך הדירה.

פותחת לי בחורה בגובה 1.65 זנותית, מרשימה, ושפתיים, איך לומר בעדינות - של מוצצת. נעים מאד מילנה..

מאחוריה, 1.80 של שלמות חיוורת, יופי של גלוייה, אירמה.

אני 1.75 אז התמדתי עם מילנה. לא הצטערתי.
מקלחת מהירה, היא כבר עירומה בחדר - ותבינו, אירמה מסתובבת עירומה בדירה ומחייכת - והתחלנו הפוך.
זרקתי אותה על המיטה, gfe מלא, ואני ירדתי לה. בתוך 5 דק הפנים שלי התמלאו בהוכחה שהיא אשכרה נהנתה.. היא רעדה כולה. הופתעתי.
ההמשך היה מציצה עם גומי בזוית שחבל"ז. גמרתי.
היא ביקשה הפסקת סיגריה (אני לא) כי היא חייבת אחרי אורגזמה. התחלתי לצחוק..
בכלל, התקשורת איתה קצת צלעה כי היא, בניגוד לאירמה, לא ממש בעניין האנגלית.
חזרה לחדר, סשן נוסף של מציצה, אנאלי, וגמירה עם מציצה. ספוילר: היא לא יכולה לקיים מין רגיל כי היא רגישה לקונדום, כך היא אומרת.

אירמה לעומתה עושה רק מין רגיל.

סיכום:
מראה - 8
גוף - 9
מציצה - 9.5
זיון - אין
אנאלי - אחד הטובים 8.5. המימדים שלה עושים את האנאלי לעוצמתי כאילו שאתה מפרק אותה עוד שניה..

תבלו

אירמה ממבה

8
לגביי מילנה, הנמוכה יותר, מגיע לה שירשור נפרד. לדעתי היא זונה כמו שזונה צריכה להיות. נראית טוב(כמובן שמבוגרת יותר מהתמונות ששולחת) אנרגטית ושירותי. כמו שנכתב, GFE, מציצה טובה(איתי בלי) וזיון אנלי משובח. הכל תוך כדי מופע אור קולי של אנחות, תנוחות, גמישות וגמירות. אני ממליץ וכדאי להזדרז כי עוזבת בקרוב. אני קיבלתי הנחה בטענה של גמירה אחת.
רק אידי-אמין     לשעבר   ALEXXX
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”