כ ולנטינה פרטית מבת ים - דף 5 - סקס אדיר

ולנטינה פרטית מבת ים

41

התכתבתי איתה בווסטאפ
שלחה תמונות
שלה על חוף הים
עם בגד ים לבן מגרה
שיער בלונדיני
גוף פצצה לגילה

400 שח לשעה

אולי תסכים לחצי שעה ב 300 שח .

מתנה לחברי הפורום
אז מי שמעוניין בטלפון בפרטי .

ואהבת לרעך כמוך זה כלל גדול בפורום סקס אדיר מוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייהמוחא כפייה

וַיִּתֵּן אֱלֹהִים חָכְמָה לִשְׁלֹמֹה, וּתְבוּנָה הַרְבֵּה מְאֹד, וְרֹחַב לֵב כַּחוֹל אֲשֶׁר עַל שְׂפַת הַיָּם.

ולנטינה פרטית מבת ים

42
ראשית תודה לשלמה על המספר מוחא כפייה
הכנסתי את המספר לטלפון שלי, ומסתבר שהעלמה המדוברת היא לא אחרת קייטי מהדיווח שלי לפני כשלושה שבועות.
אז הבינותי שמאז היא היתמקמה לה בדירה משל עצמה, אבל היא חייבת להבין שתנאי הגיינה מאוד הכרחיים במקצוע כמו שלה כמו גם תנאים מינימלים של דירה נאותה וכו, מאוכזב קצת שלא היגעתי איתה למימוש הפוטנציאל הגלום בה כמו קודמי.
דרך הגב המזגן בחדרה עדיין מקולקל ומי שמגיע אליה שידרוש ממנה להתקלח לפני ..
לעולם אל תריב עם אדם שיש לו יותר זמן משלך..

yoos305x

ולנטינה פרטית מבת ים

44

אתמול ביקרתי שוב את העלמה, הייתה זכורה לי לטובה מהביקורים הקודמים בארץ הקודש.
הכול כבר נאמר עליה...גיל, מראה, בטן / כרס (די גדולה ורופסת, לחלקכם יכול יפריע), וביצועים
אז תדעו שלא השתנה דבר...
נקבעה שעה ליד המלונית הידועה, 120 שח והופ לעבודה, לפי הביצועים נראה שגם היא התגעגעה אליי...
הפעם הגעתי ללא "צעצועים" כהגדרתה (אביזרים נלווים למי שלא הבין) אבל גם בלעדיהם השתוללנו ללא היכר
הבחורה פשוט אוהבת להזדיין וכמה שיותר חזק, מתאימה מאוד לקבלני בניה והריסה
קיבלה יד שלמה למנוע ורצתה עוד...(אם השעון היה על היד הנכונה, היה נכנס גם...)
לאחר 10 דקות בערך התמלאה בנוזלים ובשנייה שהוצאתי את היד השפריצה כמו מטורפת תוך כדי זעקות שמחה
משם עברתי לחור האנאלי שלה שגם הוא מקבל בברכה אצבעות (ולא אחת או שתיים....)
הבחורה יכולה לקבל כמה זרגים במקביל בכול חור אפשרי ואפילו באותו החור וממש נראה שנהנית מזה
למספר השני כבר הייתי מותש אז רק נתתי לה לעבוד עם הפה.

זיינו ותהינו.

אכול ושגול כי מחר הוא ייפול !

ולנטינה פרטית מבת ים

45
ביקור חוזר עם ולנטיה . היא לא ממוקמת ולכן צריך להוסיף על מלון . יצא לי 500 סך הכול .השירות שלה בדיוק כמו בביקור הקודם . הגוף שלה די רופס ויש לה כרס . היתרון הכי גדול שלה זה התחת הגדול והסקסי וכמובן העובדה שהיא מזדיינת חופשי בתחת , חזק חלק הכול הולך . היא אחת הבחורות הכי אנאליות שיצא לי לזיין . טחנתי אותה 20 דקות בתחת בלי שום תלונה ועם עידוד מצדה להמשיך יותר חזק . החיסרון שלה זה הגיל שבהחלט ניכר עלייה ( אמצע שנות ה 40 לדעתי ) וזה שהיא לא בחורה מושכת . בדרךכללאני אוהב לרדת לבחורות , בטח כשאני חרמן , אבלבכל הפעמים שהייתי איתה ממש לא רציתי . עדיף לתת לה למצוץ ולזיין אותה , בלי נשיקות ושאר הדברים . אחרי שגמרתי רציתי לעוף משם אבל הייתי צריך להחזיר אותה . אבקר אותה שוב רק אם אהיה ממש חרמן ובלי אופציות יותר טובות .

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”