כ מציצה חשופה-החטא ועונשו גונוריאה - דף 2 - סקס אדיר

מציצה חשופה-החטא ועונשו גונוריאה

11
כלקוח שקיבל זיוה מבחורה עובדת בתל אביב אני מתייחס לזה ברצינות. גמרתי בפה שלה ולאחר 4 ימים התחיל לכאוב ולא אפרט את ההמשך. היה סיוט. לא הלכתי שנתיים, וכשהתחלתי שוב הקפדתי לעשות את הכל עם קונדום. מודה שמאז כן התחלתי לקבל חשוף אך עדיים מקפיד לעולם לא לגמור בפה. האם זה יעזור? אני מודה שאני לא יודע את המדע, אך פסיכולוגי אני חי באשלייה כך לא יקרה לי שוב. ובוודאי אני מכבד כל בחורה שרוצה קונדום וזה אפילו הקלה בשבילי.

13

אכן סופר לה טיב
הגדיר נכון ונחמד

אבל יש כאלו שהקונדום נמצא בצד.... כאשר הם מזדיינים
שמעתי על מס' לא מבוטל של נשים וגברים

ובפרט במציצות אחד לשני גם אם לא גומרים בפה

לכל אלה שיורדים לבחורה האם אלו לא מפחדים ממחלות, הם בטוח בלי קונדוםחיוך

14
[QUOTE=southman]כלקוח שקיבל זיוה מבחורה עובדת בתל אביב אני מתייחס לזה ברצינות. גמרתי בפה שלה ולאחר 4 ימים התחיל לכאוב ולא אפרט את ההמשך. היה סיוט. לא הלכתי שנתיים, וכשהתחלתי שוב הקפדתי לעשות את הכל עם קונדום. מודה שמאז כן התחלתי לקבל חשוף אך עדיים מקפיד לעולם לא לגמור בפה. האם זה יעזור? אני מודה שאני לא יודע את המדע, אך פסיכולוגי אני חי באשלייה כך לא יקרה לי שוב. ובוודאי אני מכבד כל בחורה שרוצה קונדום וזה אפילו הקלה בשבילי.[/QUOTE]

לא ברור לי למה אתה חושב שגמירה שלך בפה שדלה מגדילה את הסיכון שלך לחלות .החידק עובר מהרוק ***שלה*** לפה שלך ומשם למחזור הדם שלך...

15

בוודאי שזה אומר שהסיגריות לא מזיקות

ובפרט שרואים רופאים מעשנים

נ.ב.
הכרתי יהודי שחזר מהשואה כבחור, ובעקבות הדברים שהוא עבר, ריאותיו הושחרו ממש, וחי עם ריאות כאלו עד גיל 80 שנה

כמו כן גברים שמצצו בלי סוף לעשרות נשים [בלי קונדום....] וגם חיו עד זיקנה ושיבה והמשיכו למצוץ עד כמה שהיה אפשרי

מי יודע מה קורה במושב זקנים עם המציצות...

אני עוד לא הגעתי לגיל ולא למקום....
מיום שנולדתי אני מתקרב לגיל המבוגר..... אבל עדיין לא הגעתי

מאמר החכם.... מחלת חיים - היא מחלה סופנית, שאף אחד לא יוצא ממנה בחיים.....

18
זה לא פורום רפואי אבל בכל אופן: 90% ממקרי סרטן הריאות הם תוצאת עישון .10% זה גורל גנטי. מי שמעשן בקביעות סיכוניי לחלות בסרטן הראות הן בין פי 3 לפי 6... זה שמישהו במקרה הכיר אדם אחד שלא עישן ומת או מישהו שעישן ולא מת לא משנה את העובדות. זה אנקדוטלי ומקרי.

19

אכן זה לא פורום רפואי
רק האשכול מתחיל לגבי מציצה וזה עבר לאט לאט לגבי בעיה רפואית

יש בזה אולי בעיה

אבל לאחר שהמון אנשים יורדים ומוצצים בלי קונדום כי אין כמעט באפשרות לרדת לאשה עם קונדום
לכן צריכים לקחת את הכל בפרופורציות
והרי כמעט כולם יצאו מזה בריאים

אז נשאלת השאלה למה כשאשה יורדת ומוצצת היא צריכה קונדום יותר מאשר גבר

גם נשיקה צרפתית לא ראיתי שעושים עם קונדום......
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”