כ ישראליות - סקס אדיר

ישראליות

1
בעוונותיי לפעמים אני מרגיש שאני חייב איזו ישראלית. למרות שאנחנו מתלוננים הרבה יש פה היצע די מדהים של "אירופאיות". אציין לטובה את ורוניקה של יוליה וכמובן את ליזה שבעבור 400 ו500 שקלים בהתאמה מספקות שירות פשוט מופלא.

אבל הצורך מבקש גיוון ולפעמים בא לך על הפמיליארי. אז יצאתי לחפש איזו ישראלית. אבוי כמה קשה. קל יותר כבר להביא בחורה באוקי קיופיד.

התקשרתי לאחת. מפרסמת בתמונות אמיתיות. שחומה קטנה, נשמעת סקסית ממש. מבקשת 600 לאקט(!) אמרתי נתפשר 600 לשעה, הייתה משועשעת.

השנייה הייתה יותר היגיונית, בקרתי אצלה בשבת. ביקשה 350 לחצי שעה. אמרתי סבבה. נכנסתי ראיתי אותה, יפה קטנטונת מקסימה אמרתי בואי 500 לשעה, לא מוכנה פחות מ700 ("זה כפול זמן" היה הטיעון שלה) היא באמת מותק ומאוד סקסית (לא שם קישור שלה כי לא רוצה לפרנס אותה) אבל ב350 לאקט אחד אני יוצא חרמן מת והולך להביא ביד.

קיצר- רק רציתי לפרוק קצת תיסכול. אוהב אתכם ומעריך את הפורום הזה מאוד.

ישראליות

3
דווקא אותי היה מעניין לקבל את הפרטים שלה....

נראה לי "דיל" סביר לבקש -.350 ש"ח עבור אקט אחד... הרי בתאגיד, מבקשים -.400 ש"ח עבור 40 דקות וברור כי ב- אקט אחד גם כן מדובר....

בקיצור, אשמח לקבל את הפרטים, לשפוט בעצמי ו-... לדווח כמובן !

ישראליות

4
http://m.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=18187

בבקשה אחי. תכלס היא שווה 350 לחצי שעה. ציצים יפים של אחרי לידה וכפות רגליים קטנות. כולה תימניה יפה קטנטונת. רק בבקשה אל תשלם לה 700 לשעה??

ישראליות

7
הלכתי, דגמתי ו-.... ככה :
1. הבחורה נמוכה מאוד, מאוד.
2. היא חביבה, בסגנון של "מאמי", ,נשמה", "כפרה" וכו'..
3. היא לא סקסית ואין משחק של פיתוי או משהו : אתה בא, מתקלח, נכנס לחדר, היא ערומה, מוצצת לך, גומי, חדירה וזיון וגמירה... זהו
4. מקבל גמירה בפה.

בקיצור, נחמד אך לא אחזור... 350 ש"ח לאקט אחד.
שלח תגובה

חזור אל “זיונים -פורום סקס בתשלום | דירות דיסקרטיות | במת סקס מרכזית”