כ אליסיה, ביקור שלישי בארץ. - דף 3 - סקס אדיר

אליסיה, ביקור שלישי בארץ.

21
מהמעט שהספקתי לראות היא מפרסמת בתמונות לא אמיתיות אבל שולחת אמיתיות (לא ביקשתי ואינני יודע). יש קישור לבוק מקצועי שעשתה במעלה השרשור. נראה לא משהו, במציאות נראית יותר טוב.
מצרף קישור לתמונה שצילמתי, מקווה שזה חוקי..

22
לפני ימים ספורים אליסיה שלחה למודעה תמונות אמיתיות שלה, שצולמו בדירתה בתחילת השבוע הנוכחי.

חוקי המודעות מחייבים תצלומים ארוטיים ולא פורנוגרפיים, יתכן ואלו האחרונים נשלחים בוואטסאפ למתעניינים רציניים :).

חסרה לי תמונה שתתפוס את העכוז המפואר, בפגישה הבאה אשדל אותה להשלים את החסר.

23

אשתף אתכם מניסיון אישי, גם אני כצרכן לא מעט שנים, ממש לא מעט, שלדאבוני אני עדיין רווק (בגלל ראשן הדפוק של לא מעט מהבנות פה בארץ) , גם כן התרגלתי כבר לענין של צרכנות מסוג זה,
אני חרמן, או סתם משועמם, או מחפש קצת קירבה ואהבה (מלאכותית, אבל למי אכפת), אז אני הולך ומשלם בשביל משהו ספק מזוייף ספק אמיתי, אבל מרגיש לי אמיתי,

אני לא בא אליה בטענות, כי להחליט לעבוד בעבוד כזו זה לא קל, זה קשה, ומאוד שוחק, (וכן הטובות עושות 2000 שקל ביום לפחות) וגם ממש לא בא לרחם עליהן (פאקינג 2000 שקל ביום!!!)

אנחנו כצרכנים, נדפקים מזה, יש לחלקינו נשים בבית, חלקינו עם בנות זוג, חלקינו רווקים שמעדיפים לשים 400 שקל חד פעמי ולזיין כוסית על, וכמובן לרוץ ולדווח על זה בפורום חיוך גדולחיוך גדול, מאשר להוציא במצטבר 1000 שקל על דייטים עם בחורות ממוצעות בקושי, רפות שכל, ועם אף שנמצא גבוה מאוד בשמים, למרות שהן במצב הכי לא מזהיר בלשון המעטה, לא צעירות רווקות, חרמניות, לחוצות חתונה, מתות להביא ילד, אוכלות תסביכים להביא ילד מתרומת זרע, ולבחור שהאבא יהיה בלונדיני עם עיניים ירוקות.....

25
"אליסיה בחורה טובה אבל מתוסבכת פצצות"

הייתי מעמיס את אליסיה לרבנות בכיף, אבל אשתי הפולניה תפרק אותי. נו.. ועכשיו ברצינות..
עניין א': עסקי האהבה שבהם מועברים כספים מיד ליד, משחיתים כל מעורב וזאת ללא צל של ספק. כל מי שנמצא בתחום יודע שהוא/היא לוקחים סיכון גדול וזה כולל מחלות, התמכרויות והסתבכויות. לא בטוח שהגברת תמצא חתן ללא עבודה בשירותי מין. הסתברותית הסיכויים שלה נמוכים למדי וזה תקף לכל אחת ובמיוחד במדינה שהגברים בה די ירודים. בישראל המצב הרבה יותר טוב אך עדיין אם לא מצאת חתן אחרי גיל 30, המצב בכי רע עד שהדלת נסגרת סופית בגיל 40. בזמן הזה יש נשים שמחפשות ולא מוצאות, יש שמוצאות ואחרות פשוט מתרגמות את מצבן לכסף ואני אוהב את זה. האם זה הופך אותה למתוסבכת? לא בטוח, אולי לא התאמת לה.
עניין ב': הישראליות זה מכה, היום אם הייתי מתגרש, הייתי טס לקייב ויוצא לדייטים או מוותר (מועדף..).
עניין ג': אין טעם להאשים נשים במצבך הרווקי, עם כל גבר רווק פנוי יש 3 - 4 רווקות מחפשות. לפעמים צריך לעשות שינוי פנימי בשביל להתאים לזוגיות. פתאום רואים דברים מחדש. דברים שנראו כמו סתם, הופכים להזדמנויות ודברים שרדפנו אחריהם מעוררים גיחוך.

26
דיווח ראשון מזה זמן
אליסיה בחורה כוסית בגיל 37 בערך
הייתי איתה לפני שבוע
לקחתי שעה כולל אנאלי מחיר 500
הבחורה מקצוענית ברמה גבוהה
יודעת את העבודה בכל המובנים
נכנסתי למקלחת איך שיצאתי חיכתה לי עירומה התחילה במציצה חשופה כולל הביצים משם עברנו לתנוחת דוגי האהובה עליה
התחלתי לפמפם כמה דקות ומשם עברתי לחור האחורי היה ממש טוב הבחורה מקבלת הכל לסיכום.
הייתי שעה ונהנתי מאוד מומלץ...

27
אליסיה (או אליס) אכן בשלהי שנות ה 30. התמונות אמיתיות אבל לא בהכרח מעבירות את המסר, אליס אישה גדולה! לא ממש שמנה אבל גבוהה ובנויה לתלפיות. החזה בינוני, העור חלק ויש טיפה בטן. התיאום בוואטסאפ קל ובאנגלית, הדירה נאה והגברת יודעת לעבוד. GFE כפי שתיארו לפני, מציצה עמוקה ומושקעת כולל כיבוס ורימינג קל(אני לא מחובבי הז'אנר אז לא עודדתי), סיבוב ראשון בדוגי לתפארת מדינת אוקראינה. שיחה נעימה בין לבין תוך כדי שהיא מלטפת ומשחקת בחבריקו, עוברים ל69 וגמירה שניה לפה, לא ממהרת להוציא אלא ממצה את הרגע עד תום ורק אח"כ שוטפת לכיור... לא פרגית, לא פצצה אבל שירותית ונעימה, לדעתי תמורה הוגנת לאגרה.

29
סגרנו על שעה ושילמתי בהתאם
אחרי 35 דקות בדיוק ובטרם גמרתי אפילו פעם ראשונה אמרה שעלי לגמור כי נגמר הזמן
הראיתי לה באותות ומופתים על השעון כי עברו רק 35 דקות
אמרה שאני טועה וחלפה שעה
זירזה אותי לגמירה ובעוד שחייני בדרכם אליה כבר הזדקפה ודישדשה לאמבטיה
באסה לא אחזור ולכם מציע הראו לה את השעה בתחילת המפגש וכך תימנעו מאכזבה

30
ביקרתי את אליס בשבת
לא בודקת שעון
לא מתקתקת
בודקת טלפון רק כשאתה במקלחת
בדיקת ערמונית ( מיסיונרית )הבחורה יודעת את העבודה
מציצה ללא כיפה cim הפלה בכיור (סליחה על הגנבה)
מקלחת
מסג טוב בכל הגוף
ושוב בודקת שמן בערמונית (הפעם בדוגי) מוסיפה את היד
שוב מציצה טובה לא עמוק מידי
אם אתה מנסה להכנס לכיון השקדים השינים סוגרות על הזין
גמירה בפה הפלה בכיור
מקלחת קצת קשקושים והביתה
לא כלכך יפה
כ 35
170+
שמנמונת אבל לא יותר מידי
נחמדה זורמת