השבוע לאחר המון טלפונים והתייעצויות ,החלטתי ללכת על המודעה שכאן באתר תחת השם אמילי!
מתקשר ,עונה אישה , נשמעת צעירה נותנת פרטים ומיקום והופ יצאנו לדרך.
מקבלת באברהם אבינו בשכונה ד׳
מגיע מתקשר שוב , הפעם היא מכווינה אותי אליה לדירה שנמצאת בסמטה בין שני בתים ,דיי דיסקרטי הייתי אומר .
כולי צפייה אבל עמוק בפנים ידעתי שצעירה היא לא תהיה ,אבל לפחות שתיראה טוב !
מגיע לדלת הדלת נפתחת ומולי עומדת אישה בסביבות 37 רוסיה גבוהה , לא מלכת היופי אבל מהבחורות הנורמליות בעירנו!
מחליפים שוב פרטים נותן כסף 300 שח לשעה 2 מספרים + מסאז ( שהיה מאוד מקצועי ומשחרר)
נכנסים לחדר אני מתפשט וגם היא , תקשיבו יש לה גוף מעולה חזה לא גדול ולא קטן עם פטמות וורודות וקטנות, תחת עסיסי וגדול, וכוס מאוד יפה ומריח טוב ,,,
הבחורה קצת משוגעת חשוב לציין אבל לטובה !
מתחילים במציצה מקונדמת ועמוקה , מוצצת מקצועית לוקחת הכל לגרון, מלקקת בייצים באמת מציצה מושקעת ביותר ,
אחריי 10 דקות הורידה לי קונדום והמשיכה בליקוק הביצים שלי וגמרתי לה בפה ,פשוט בולעת זרע!
הציעה מסאז כדי להשתחרר , הסתובבתי ופה התחיל מסאז ממש מקצועי (סיפרה שבעבר עבדה בזה)
מסאז סופר מקצועי במשך 20 דקות ,ששיחרר כל חלק בגוף
אמרה לי להסתובב תפסה לי את הזיין והתחילה למצוץ שוב , מציצה מהטובות שיש , לאחר 5 דקות אמרתי לה לעבור לדוגי , ופה התחיל הכיף
הבחורה יודעת להזדיין , זיינתי אותה חזק והיא גונחת מכיף ,
עברנו למיסיונרית , אני מחדיר לה את הזיין שלי וחופן בשדייה הרכים והנעימים ולמגע , כמה דקות ושוב אני נותן לה למצוץ ,
עברנו לעמידה כשהיא בפיסוק מול הקיר וואו איזה תחת !
עושה חשק להיכנס , נגעתי לה בחור תחת ( חולה על אנאלי) והיא שואלת עם אני מעוניין !
כמובן הסכמתי ,,,
שמה חומר סיכה והופ הזיין בתחת !
10 דקות של אנאלי מצויין בדוגי מהסרטים עד הגמירה שריקנה לי את הביצים , גמרתי לה על הגב !
סה״כ הייתי שם שעה ורבע של סקס מעולה ואחלה מציצה ,
הבחורה שירותית מאוד והיא אחלה זיון .
גוף-8
מציצה-9
אנאלי-9
סקס-9
פנים-6
שווה , האם אחזור? יש מצב שכן
מקבלת בשכונה ד׳ באברהם אבינו כל יום מ12 עד 23 לפעמים גם בסופי שבוע ...
אמילי בבאר שבע
4אחלה דיווח!
יפה שנהנת. הייתי אצלה לפני חודשיים והיה לי הרגשה של תקתוק. כנראה שזה עניין של כימיה.
אמילי בבאר שבע
5זאת המודעה שלה ?
http://www.sexadir8.com/place.asp?AdvertiseID=13413